up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Tyypit ulkoilutakkeja

Oikean takin valitsemiseksi seuraavaa ulkoiluseikkailua varten on tärkeää ymmärtää takkien eri tyylit ja mihin ilmastoon tai aktiviteetteihin ne sopivat parhaiten. Vilkaise;

Takit kova
Hardshell takit ovat täysin vedenpitäviä, joten ne ovat ihanteellisia talvikuukausien retkeily ja patikointimatkoille. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Haglöfs tarjoavat parhaan kokoelman ulkokäyttöön tarkoitettuja takkeja.

Fleecetakki
Fleecetakki on kaikkein perusvaatteet ulkovaatteille, jotka ovat kevyitä, kestäviä ja lämpimiä. Fleece takki on paras vaihtoehto mukavuuden ja lämmön tarjoamiseksi jokaiselle leudolle päivälle.

Eristetty takki
Eristetyt takit ovat ihanteellisia kylmiin olosuhteisiin syksyllä ja talvella. Eristettyä takkia voidaan käyttää ulkokerroksena ja se tarjoaa erittäin lämpöä kylminä päivinä.

Hengittävä takki
Hengittävä takki on ihanteellinen retkeily ja talvimatkoille. Yksi hengittävien takkien haittapuolista on, että niiden materiaali vaatii hieman enemmän huoltoa pysyäkseen kestävinä.

Vedenkestävä takki
Retkeilyyn ja retkeilyyn takamaalla vedenpitävä takki on pakollinen sateisiin olosuhteisiin soveltuva ulkoilman harrastajille.

Tuulenpitävä takki
Nämä takit ovat sekoitus mukavuutta ja lämpöä fleeceä veden ja tuulenpitävillä ominaisuuksilla kova takit. Vaikka nämä takit eivät ole täysin vettähylkiviä, tuulenpitävä takki on loistava kumppani lämpimän ja kuivan pysymiseen kevyillä sateisilla päivillä.clouse menu Sulje