up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita nesteytyspaketit?

Veden reppu juoksuun

Juokseva vesireppu on eräänlainen nesteytysjärjestelmä, joka on muotoiltu reppuihin, jotka säilyttävät tavallisesti kumia tai pehmeää muovia. Running vesireppu sisältää korkilla suljetun suun nestettä varten ja putken, jonka avulla käyttäjä voi juoda helposti. Se auttaa pitämään sinut sammutettuna juoksun aikana. Voit ostaa parhaat nesteytyspaketit Salomon , Columbia , Adidas , CMP ja Trangoworld .

Nesteytyspakettien käyttö

Juoksevat nesteytyspaketit on tarkoitettu erityisesti veden kuljettamiseen ja juomisen tekemiseen mukavaksi ja aktiivisemmaksi. Käyttämällä juoksevia nesteytyspaketteja sinun ei tarvitse pysähtyä ottamaan siemaillen vettä, vaan otat vesipakkaukseen kiinnitetyn juomaputken.

Reput vesipullolla

Vesipullo reppua käytetään vesipullon pitämiseen juoksun aikana. Se on erittäin korkealaatuista ja erittäin kestävää. Se on kannettava ja mukava kuljettaa. Siinä on mukautuvat hihnat, joten sitä on helppo kuljettaa takana. Vesipullorepussa on vedenpitävä muovi ja vetoketju sivussa, jotta pääsy vaivattomaksi.

clouse menu Sulje