up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Pullotyypit

Vesipullo

Vesipullo on astia, jota käytetään kuljettamaan vettä, nesteitä tai muita juomia. Vesipullon käyttö antaa ihmiselle mahdollisuuden juoda ja kuljettaa virvoketta paikasta toiseen. Vesipullo on yleensä valmistettu muovista, lasista tai metallista. Vesipulloa käytetään säätämään matkustajien päivittäistä nesteytystä. Kaikentyyppisiä vesipulloja on saatavana näillä tuotemerkeillä Salomon , Salewa , La Sportiva , Dynafit , Ternua .

Vesipullo

Hydro Flask valmistaa vesipulloja erikokoisina ja sävyisinä sekä juomavaihtoehtoja kahville, alkoholille ja jopa ruoalle. Kaikki vesipullo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kaksiseinäisen, tyhjöeristetyn suojuksen vieressä, joka pitää sisällönsä kuumana tai kylmänä tilanteen mukaan.

Pullojen tyypit

Pulloja on neljä päätyyppiä, joista sinun on päätettävä:
Muovi: Muoviset vesipullot ovat erinomaisia jokapäiväiseen käyttöön. Ne ovat huomattavan edullisia ja ne voidaan helposti pestä astianpesukoneessa.
Alumiini: Polkupyöräilijät ja retkeilijät käyttävät eniten alumiinipullon käyttöä. Näillä kestävillä pulloilla on yleensä kattavampi unssi.
Ruostumaton teräs: trendisuunnittelijat ja älykkäät ihmiset rakastavat yhtä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pulloja. Vesi pysyy kylmänä villin kauan, tarjoten kaikille kiireisistä asiantuntijoista maratonkilpailijoihin nauttimaan tuoreesta juomasta koko päivän ajan.
Lasi: Lasi on paljon vaikeampaa ottaa, ja monissa paikoissa sen käyttöä rajoitetaan. Lasi vesipullolla on kuitenkin kunnollinen vaikutus hääjuhliin, juhlille ja muille tyylikkäille tapahtumille. Se on myös kuuluisa pitämällä veden maistelua viileänä ja raikkaana.


clouse menu Sulje