up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Joitakin asioita vedenkäsittelystä

Vedenkäsittely on mikä tahansa menetelmä, joka parantaa veden laatua sopivaksi tiettyyn loppukäyttöön. Vedenkäsittelyn tarkoituksena on sulkea pois tai vähentää veden pilaantumista tai ei toivottuja ominaisuuksia.

Vedensuodattimet

Vedensuodattimet poistavat epäpuhtaudet vähentämällä veden pilaantumista kapeilla fysikaalisilla rajoituksilla. Vedensuodattimet poistavat epätoivotut epäpuhtaudet vedestä, kuten hiekan, maun ja hajun, kovuuden ja bakteerit, jolloin veden tila on parempi. Vedensuodattimia voi ostaa osoitteesta LifeSystems , Lifestraw .

Vedenpuhdistimet

Vedenpuhdistimet käyttävät gravitaatiovoimaa suodattimella veden puhdistamiseen. Se ei tarvitse virtaa tai juoksevaa vettä. Kun vesi kulkee sektorilta toiselle, kaikki ilmeinen lika ja epäpuhtaudet suljetaan pois. Lisäksi vedenpuhdistimissa on animoitu hiilimoduuli, joka tappaa loiset, virukset ja muut bakteerit, jolloin vesi on vaaraton käytettäväksi.

Mitä tietää vedenkäsittelystä

• Kotisuodatinvesi on puhtaampaa kuin pullotettu vesi, koska epäpuhtauksia löytyy edelleen pullotetusta vedestä ja pullojen hiilipohjaisesta kemiallisesta koostumuksesta.
• Vesijohtovesi vie vähemmän rahaa ja pullotettu vesi 300 kertaa enemmän. Vesijohtoveden suodatus laskee vain noin 2 senttiä vesijohtoveden hintaan.
• Vedensuodatusjärjestelmät ovat vähän huoltoa vaativia. Käytä suodattimia ja vesisäiliösuodattimissa hiilisuodattimia, jotka voidaan vaihtaa.
• Suodatettu vesi maistuu miellyttävämmältä ja tuoksuu myös paremmin.


clouse menu Sulje