up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Nesteytyspakettien tyypit: Vyötäröpakkaus

Vyötärölaukku on pieni kangaspussi, jota kannetaan nauhana vyötärölinjan ympärillä käyttämällä lantion yläpuolella olevaa nauhaa, joka on normaalisti kiinnitetty jonkinlaisella kiinnittimellä. Vyötärönauhan hihnoissa on harvoin kolmiliukumäet, joten ne ovat joustavia sopimaan tarkasti. Vyötäröpaketteja on saatavana tuotemerkeille, kuten Salomon , CMP , Trangoworld , Osprey , Vaude .

Nesteytys vyötäröpakkaus

Nesteytysvyötäröpakettia käytetään vesipullojen kuljettamiseen kiertueen aikana. Nesteytysvyötäröpaketissa on joustava joustava nauha vakaan istuvuuden takaamiseksi, tämä pakkaus sallii virtapiirien aukot parantamaan ilmanvaihtoa ja mukautumaan kaikkiin harjoituksiin. Viimeistelty vetoketjullisella ilmataskuilla, tämä pakkaus sopii kaikkiin radan päivän vaatimuksiin ..

Retkeilyveden vyötäröpakkaus

Vaellus vesi vyötärölaukkuna on noin 600 800 + kuutiometriä tuumaa alueen. Tämä vyötäröpakkaus ei sisällä erillisiä vesipulloja tai vesipullotelineitä. Vaihtoehtoisesti retkeilijä toimittaa vesisäiliönsä ja vie ne upottamalla pullot joustavien nauhojen läpi retkeilyveden vyötäröpaketin sivulle. Useimmissa yleisissä vyötäröpaketeissa on myös käsivarsinauha, joka mahdollistaa vaihtoehtoiset menetelmät vyötäröpaketin ottamiseksi.

Vyötäröpaketin edut

Erittäin kevyt paino: Päiväreppu pitää vyötäröpaketin ultrakevyen painon huolimatta rakenteensa tyylikkäästä.
Säilyttää olkapäät helposti: Tämä on tärkein etu vyötäröpakettien käytössä. Vasemmalla ovat tuskalliset olkapäät ja harvoin johdonmukainen ponnistus pakkausnauhoilla pitämään olkapäät helposti.
Tasapaino: Koska vyötäröpaketit vievät vyötäröä pitkin, retkeilijöillä on suotuisampi tasapaino, joka on yhteydessä päiväkotin kantamiseen.


clouse menu Sulje