up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Ocun

Ocun Condor HMS Twist

plus
  • Play videoOcun Condor HMS Twist
  • Ocun Condor HMS Twist

Ocun Condor HMS Twist

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Ocun Condor HMS Twist

Ergonomisesti muotoiltu HMS-karabiini, jossa on itsenäinen sisäjohdin, joka takaa turvallisen kiinnityksen ja rappellingin.

Condor on iso HMS-karabiini, joka vastaa uuteen turvallisuustasoon. Karabiini on varustettu itsenäisellä sisäisellä johdinportilla, joka estää karabiinin pyörimisen ja suojaa ei-toivotulta vapautumiselta. Sisäiset portit lukittuvat oikeaan suuntaan, joten se estää ylöspäin vapautumisen. Tämä tarkoittaa, että belayer voi keskittää täyden huomionsa kiipeilijään katsomaan hänen liikkeitään. Condor tuo uuden tason turvallisuuteen.

Ergonominen uuden sukupolven runko on takaa mukavan ja turvallisen otteen. Karabiinilevyn muoto "Kestäväystävällinen" on säädetty köyden luotettavaksi käyttämiseksi, jotta vältetään liiallinen kuluminen.

Condor HMS -ruuvissa on kiertolukko, jossa on avaimen lukitus.

Ominaisuudet:

Sisäinen lanka-portti estää karabiinia pyörimästä belay-silmukassa

Käännä lukitusportti näppäinlukolla

"Köysin ystävällinen" muoto köyden liian suuren kulumisen välttämiseksi

Ergonominen runko

Tekniset tiedot:

Paino: 90 g

Tyyppi: EN 12275, EN 362


Älä odota enää ostaaksesi Ocun Condor HMS Twist reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, trekkinn:sta löydät myös muita Karbiinihaat tuotteita Kiipeilyvarusteet kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Ocun Condor HMS Twist ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Karbiinihaat tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Ocun Condor HMS Twist

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Oikein hyvä!

-

Erinomainen vaihtoehto käyttää yhdessä jarrun kanssa, koska sisäinen liipaisin pitää karabiinin aina pituussuunnassa, mikä on sille oikea työskentelysuunta!

Ocun condor twist hsm twist

-

Upea tuote, jota käytän valjaissani. Erittäin hyvä pito, yksinkertainen ja turvallinen käyttö yhdellä kädellä.Karabiini on luonnollisesti oikeassa suunnassa.

Upea tuote

-

Parempi arvo kuin muilla kaupoilla

Erinomainen, kun vältetään ristikuormitusta

-

Ergonomisesti muotoiltu sulkurengas, helppo käyttää yhdellä kädellä. Itsenäinen "portti" varmistaa, että käytetty laskeutuja pysyy oikeassa asennossa estäen kiertymisen, mutta estää myös karabiinin ristikuormituksen. Se, että sen käyttö on riippumaton kiinnityskoukusta, tekee käytöstä helpomman, intuitiivisemman, toisin kuin muut markkinoilla olevat vaihtoehdot ...

Ocun-kondorin hms-kierre

-

Suuri karabiini. Valmistettu hyvin, mikään vastarinta, mutta kytkin ei ole tiukka. On kätevää työskennellä yhdellä kädellä

Condorin kierre

-

Perfect belay karabiner, ei mahdollisuutta ristiin lastaus ja kierre lukko on erittäin helppo käyttää yhden käden.

Mielenrauhaa

-

Se on turvallista, koska se voidaan asettaa belay-silmukkaan ja se ei pyöri

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up