`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Burnaby Shirt L/S

Odlo Burnaby Shirt L/S

  • Odlo Burnaby Shirt L/S
  • Odlo Burnaby Shirt L/S
  • Odlo Burnaby Shirt L/S

Odlo Burnaby Shirt L/S

Tuotekuvaus Odlo Burnaby Shirt L/S

Saat aurinkosuojaa, kuivaustoimintaa ja kevyttä tunnetta yhdellä tyylikkäällä paketilla, jossa Odlon Burnaby-housu on pitkähihainen. Ulkoilun kulutuksen asiantuntemuksen tuominen rentoon tyyliin, Odlon Burnaby-paita on toimiva, lämmin ja asennettu urheilijalle sinussa. Tämä erinomainen kosteudenhallinta ja nopea kuivumisaika takaavat sen pitemmän kuivumisen mihin tahansa sääolosuhteeseen. Samaan aikaan Odlo vaikuttaa luonnollisesti hajuihin, joten voit tuntea tuoreita koko päivän. UV 50+ suojaa vähentää auringon säteiden vaikutusta, jotta saat parhaan hyödyn irti Intian kesästä.

Ominaisuudet:

pitää sinut kuivana

nopeasti kuivuva

UV-suoja: 50

Tekniset tiedot:

Pääkangas: 97% polyesteriä, 3% elastaania Vuori: 100% polyesteriä

tekniikka:

LIGHT

Valo tarjoaa optimaalisen mukavuuden kaikissa tilanteissa ja kaikissa sääolosuhteissa koko vuoden. Erittäin joustava ja nopeasti kuivuva erottaa Odlos-kevyt alusvaatteet.

Hoito:

Konepesu Lämmin [40 °]

Ei saa valkaista

Kuivaa kuiva normaali matala lämpö

Rauta alhainen lämpö

Älä kuivapuhdista


Tilaa nyt oma Odlo Burnaby Shirt L/S:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Odlo Burnaby Shirt L/S:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Odlo Burnaby Shirt L/S:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 38.99 $. Suuresta Paitapuserot tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Odlo Burnaby Shirt L/S

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä paita

-

Kaunis ja laatu, oikean kokoinen. Toivon, että se on myös kestävä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje