`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Hardshell Cairngorm 3L

Odlo Hardshell Cairngorm 3L

  • Odlo Hardshell Cairngorm 3L
  • Odlo Hardshell Cairngorm 3L
  • Odlo Hardshell Cairngorm 3L

Odlo Hardshell Cairngorm 3L

Tuotekuvaus Odlo Hardshell Cairngorm 3L

ODLO: n Cairngorm-takki on täydellinen kevyt, mutta voimakas säävalmis takki silloin, kun tarvitset ulkokäyttöön tärkeitä vaatteita. Vedenpitävä, tuulenpitävä ja joustava, tämä takki käyttää innovatiivista Logic-vedenpitävää materiaalia suojaamaan vartaloasi kuin kolmas kerros ulkopuolisilta vaikutuksilta. Valmistettu erittäin hengittävältä ja kestävältä pinnalta. Tämä takki suojaa sisäisiltä sateilta ja ulkoisilta kulumisilta. Kun murskaat ylös rinnettä tai juokset kapeaa reittiä, käytä tämän takin yhden käden hupun säätölaitetta mukautuaksesi muuttuviin olosuhteisiin samalla kun pystyt pitämään yhden käden vapaana. Mekaaninen venytys antaa sinun liikkua täysin vapaasti koko matkan ajan. Koe paras kevyt ja kannettava suojaus ODLO: n miesten Cairngorm-takilla.

Ominaisuudet:

Kevyt tuulen- ja vedenpitävä 3l kangas / 20´000 mm / 20´000 mvtr

Yhden käden hupun säädin

Normaali istuvuus

Tekniset tiedot:

100% polyamidi

tekniikka:

Tehokas suoja tuulimyllyltä. Tuulen nopeudesta riippuen havaittu lämpötila voi usein olla huomattavasti matalampi kuin mitattu ulkoinen lämpötila. ODLOn LOGIC WINDPROOF vähentää tuulen chill vaikutuksia. Tämä materiaali on erittäin hengittävä, tuulenpitävä ja vettä hylkivä.

LIGHT tarjoaa optimaalisen mukavuuden kaikissa tilanteissa ja kaikissa sääolosuhteissa koko vuoden ajan. Monipuolinen ympäri vuoden urheiluvaatteet. Erinomaiset kosteutta imevät ominaisuudet.

vedenkestävä

hengittävä

pitää sinut kuivana

Hoito:

Konepesu kylmä [30 °]

Ei saa valkaista

Rumpukuivaus Normaali matala lämpö

Älä silitä

Älä kuivapuhdista


Odlo Hardshell Cairngorm 3L:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Odlo:n tuotteista ja muista ulkoilutuotteista, tsekkaa myös Miesten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Manuaali

Ominaisuudet Odlo Hardshell Cairngorm 3L

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje