`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Odlo

Odlo Move Light Hat

  • Odlo Move Light Hat
  • Odlo Move Light Hat

Odlo Move Light Hat

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Odlo Move Light Hat

Move Light -hattu on erinomainen suorituskykyinen lämpöeristys, joka parantaa lämpöäsi lumessa tai polulla. Pehmeä ja kevyt, Move Light valmistetaan Thermo Air -kankaasta nopeaan kuivaamiseen ja ihon mukavuuteen. Se on ihanteellinen pipo kylmälle säälle ja talven ulkoiselle toiminnalle ja sen laserleikkaus ilmanvaihto on erittäin hengittävä, kun taas sen pehmeä, tasainen ompeleet lisäävät sen yleistä mukavuutta. Pidä viihtyisä talvella tämän korkean suorituskyvyn, uskomattoman lämmin Move Light hattu. Yhdistä lämpimän vaikutuksen käsineet ultimate duo kylmän sään tarvikkeet.

Ominaisuudet:

Pehmeä ja kevyt, harjattu sisältä

Täydellinen kosteuden hallinta

Erinomainen lämmöneristys

Nopea kuivaus

Hoito:

Pese 40.

Ei saa valkaista.

Ei rumpukuivausta.

Älä rauta.jpg


Odlo Move Light Hat on tuote, jonka löydät Päähineet kategoriasta, Miesten vaatteet:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, trekkinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista trekkinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Odlo Move Light Hat:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa ulkoilu:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Odlo Move Light Hat

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Nerokas hattu

-

paras laatu

Erinomainen

-

Erittäin hyvä, kevyt lämmin ja täydellinen istuvuus

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje