up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Ace 38L Backpack

Osprey Ace 38L Backpack

plus
  • 360Osprey Ace 38L Backpack
  • Play videoOsprey Ace 38L Backpack
  • Osprey Ace 38L Backpack
  • Osprey Ace 38L Backpack

Osprey Ace 38L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Ace 38L Backpack

Erityisesti lapsille ja nuorille aikuisille suunniteltu Osprey Ace 38L -reppu antaa sinun lapsillesi pysyä kanssasi, kun koko perhe menee leirille tai patikoimaan poissa kotoa. Kevyt, monipuolinen ja turvallinen käyttää, tämä reppu takaa jatkuvan mukavuuden ja mukavuuden pienillesi vuosille.

Valmistettu 210D Double Diamond- nailonripstop-mallista, Ace 38L on kestävä, joustava rakenne, joka on kytketty puristushihnajärjestelmään , jotta varmistetaan, että tämä reppu ei hajoa tai vahingoita sen sisältöä edes täydessä kuormituksessa. Sen AirScape ™ -elementti tarjoaa hengittävyyden ja raikkauden käyttäjän selkään, kun taas Fit on the Fly ™ -hihna auttaa pitämään kuorman vakaana ja mukavana koko ajan. Jotta saat enemmän joustavuutta kuormitusasetuksissa, Ace 38L: ssä on myös irrotettava yläläppä, joka peittää kuulumisesi, kun et voi sulkea sisäistä vetoketjua.

Ulkopuolella Ace 38L sisältää sisäänrakennetun sadesuojuksen, jotta esineesi eivät kastu, kun liikut kosteissa ympäristöissä. Hyödyllisyyden lisäämiseksi tämän reppun pohjassa on myös makuupussi, samoin kuin sisäinen nestehylsy, joka on täysin yhteensopiva tämän amerikkalaisen tuotemerkin erilaisten kosteussäiliöiden kanssa. Ominaisuudet:

Alempi puristushihnat
Sisäinen nesteytysholkki
Kaksi edessä päivänkakkaraketjun kiinnityskohtaa
Edessä ja sivussa powermesh-taskut
Makuualustan hihnat


Tekniset tiedot:

Litraa: 38
Paino: 1,32 kg
Osta nyt Osprey Ace 38L Backpack niinkin edulliseen hintaan kuin 188.032 $. Osprey:n valmistama Ace 38L Backpack:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. trekkinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille ulkoilutuotteille. Tarkastele kaikkia Reput ja matkalaukut-osastomme Reput:a.

Ominaisuudet Osprey Ace 38L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Täydellinen

-

Erinomainen reppu jokaiseen tarkoitukseen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up