up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Osprey
360

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

plus
  • 360Osprey Ace 50L Backpack
  • Play videoOsprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Ace 50L Backpack

Erityisesti lapsille ja nuorille aikuisille suunniteltu Osprey Ace 50L -reppu antaa sinun lapsillesi pysyä kanssasi, kun koko perhe menee retkeilyyn tai patikoimaan poissa kotoa. Kevyt, monipuolinen ja turvallinen käyttää, tämä reppu takaa jatkuvan mukavuuden ja mukavuuden pienillesi vuosille.

Valmistettu 210D Double Diamond-nylon-ripstop-mallista , Ace 50L on kestävä, joustava rakenne, joka on kytketty puristushihnajärjestelmään , jotta varmistetaan, että tämä reppu ei hajoa tai vahingoita sen sisältöä edes täydessä kuormituksessa. Sen AirScape ™ -elementti tarjoaa hengittävyyden ja raikkauden käyttäjän selkään, kun taas Fit on the Fly ™ -hihna auttaa pitämään kuorman vakaana ja mukavana koko ajan. Jotta saat enemmän joustavuutta kuormitusasetuksissa, Ace 50L: ssä on myös irrotettava yläläppä, joka peittää kuulumisesi, kun et voi sulkea sisäistä vetoketjua.

Ulkopuolella Ace 50L sisältää sisäänrakennetun sadesuojuksen, jotta esineesi eivät kastu, kun liikut kosteissa ympäristöissä. Hyödyllisyyden lisäämiseksi tämän reppun pohjassa on myös makuupussi, samoin kuin sisäinen nestehylsy, joka on täysin yhteensopiva tämän amerikkalaisen tuotemerkin erilaisten kosteussäiliöiden kanssa. Ominaisuudet:

Asenna FlyTM-säädettävään lantiovyöhön
Kaksi vetoketjullista lonkkavyötaskua
Sisäinen nesteytysholkki
Ylempi ja alempi puristushihnat
Edessä ja sivussa powermesh-taskut


Tekniset tiedot:

Litraa: 50
Paino: 1,68 kg
Haluatko lisää ulkoilu tuotteita Osprey:lta? trekkinn:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, kuten Osprey Ace 50L Backpack. Tällä hetkellä Osprey Ace 50L Backpack on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki ulkoiluvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Osprey Ace 50L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Great, functional, versatile backpack for youth!

-

Very easy to adjust, enough compartments and pockets and attachement point and very easy to adapt for a growing child/youth. And they like the looks if too! Also have an Osprey cycling backpack and am very contenct with the overall qualitys of the Osprey backpacks. Worth the money!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up