up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

plus
  • 360Osprey Ace 50L Backpack
  • Play videoOsprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack
  • Osprey Ace 50L Backpack

Osprey Ace 50L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Ace 50L Backpack

Erityisesti lapsille ja nuorille aikuisille suunniteltu Osprey Ace 50L -reppu antaa sinun lapsillesi pysyä kanssasi, kun koko perhe menee retkeilyyn tai patikoimaan poissa kotoa. Kevyt, monipuolinen ja turvallinen käyttää, tämä reppu takaa jatkuvan mukavuuden ja mukavuuden pienillesi vuosille.

Valmistettu 210D Double Diamond-nylon-ripstop-mallista , Ace 50L on kestävä, joustava rakenne, joka on kytketty puristushihnajärjestelmään , jotta varmistetaan, että tämä reppu ei hajoa tai vahingoita sen sisältöä edes täydessä kuormituksessa. Sen AirScape ™ -elementti tarjoaa hengittävyyden ja raikkauden käyttäjän selkään, kun taas Fit on the Fly ™ -hihna auttaa pitämään kuorman vakaana ja mukavana koko ajan. Jotta saat enemmän joustavuutta kuormitusasetuksissa, Ace 50L: ssä on myös irrotettava yläläppä, joka peittää kuulumisesi, kun et voi sulkea sisäistä vetoketjua.

Ulkopuolella Ace 50L sisältää sisäänrakennetun sadesuojuksen, jotta esineesi eivät kastu, kun liikut kosteissa ympäristöissä. Hyödyllisyyden lisäämiseksi tämän reppun pohjassa on myös makuupussi, samoin kuin sisäinen nestehylsy, joka on täysin yhteensopiva tämän amerikkalaisen tuotemerkin erilaisten kosteussäiliöiden kanssa. Ominaisuudet:

Asenna FlyTM-säädettävään lantiovyöhön
Kaksi vetoketjullista lonkkavyötaskua
Sisäinen nesteytysholkki
Ylempi ja alempi puristushihnat
Edessä ja sivussa powermesh-taskut


Tekniset tiedot:

Litraa: 50
Paino: 1,68 kg
Haluatko ostaa Osprey Ace 50L Backpack:n? Olet oikeassa paikassa! trekkinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Reput malleja. Tutustu nyt uusiin Reput ja matkalaukut tarjouksiimme trekkinn:ssa. Näitä Osprey-merkkisiä Reput tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Osprey Ace 50L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Ensimmäinen oikea vauvan laukku!

-

Pojasta tuli erittäin hyvä tähän. Hän on 9 -vuotias ja ikäisekseen iso, joten se sopii hyvin ja toimii vielä monta vuotta.

Great, functional, versatile backpack for youth!

-

Very easy to adjust, enough compartments and pockets and attachement point and very easy to adapt for a growing child/youth. And they like the looks if too! Also have an Osprey cycling backpack and am very contenct with the overall qualitys of the Osprey backpacks. Worth the money!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up