`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Osprey

Osprey Atmos AG 65L

Osprey Atmos AG 65L

  • Osprey Atmos AG 65L
  • Osprey Atmos AG 65L
  • Osprey Atmos AG 65L
  • Osprey Atmos AG 65L

Osprey Atmos AG 65L

Tuotekuvaus Osprey Atmos AG 65L

Jos on tuotetta, joka ylittää jatkuvasti vuosittaiset retkeily- ja retkeilyvarustekartat , se olisi Osprey Atmos AG 65L -reppu . Useiden kansainvälisten palkintojen voittaja hyödyllisyytensä ja kestävyytensä ansiosta Atmos AG 65L antaa aina erinomaisen suorituskyvyn missä tahansa ulkoilussa .

Valmistettu 100D x 630D Dobby-nylonista, Atmos AG 65L: llä on erinomainen vastus, mikä tekee siitä ihanteellisen viikon mittaisille retkeilymatkoille. Anti Gravity ™ -jousitusjärjestelmä yhdistää hengittävän, pehmeän harjaisen takapaneelin ja ExoForm ™ -valjaat mukavaan, vakaaseen kokemukseen, joka jakaa pakkauskuorman koko vartaloosi. Tämä valjaat on täysin muokattavissa ja vähentää kitkaa saumattoman suunnittelunsa ansiosta

Seitsemän ulkoista vetoketjullista taskua leviää itsensä Atmos AG 65L: n pintaan. Niiden avulla voit järjestää työkalut, vesipullot ja tavarat tarkasti ja antaa sinulle nopean pääsyn ilman mitään menetyksen riskiä. Sisäisen nestetaskun avulla voit kuljettaa jopa 3 litran säiliöitä, kun taas integroidulla FlapJacket ™ -kannella voit peittää Atmos AG 65L: n sisäosat, kun tarvitset sitä vähän ylimääräistä tilavuutta. Stow on Go-vaellusnapakiinnikkeiden avulla voit kuljettaa näitä arvokkaita instrumentteja aina kädet vapaana.

Uraauurtava uusi Atmos AG on varustettu ainutlaatuisella ripustetulla AntiGravity-selkäjärjestelmällä, joka sisältää maailman ensimmäisen täysin ilmastoidun lonkkavyön. Tutustuitpa sitten kuumaan ilmastoon tai vaeltamaan tundran läpi, saumaton verkko ja 3D-ontelon taustapaneeli vastaavat vertaansa vailla olevaa ilmanvaihtoa ja mukavuutta ja tarjoavat samalla erinomaisen kuormankantokyvyn. Täytä Atmos AG maksimiin ja se tuntuu käytännössä painottomalta selässäsi. ExoForm Biostretch -valjaiden, kuormanostolaitteen ja Fit on the Fly -hihnan ansiosta. InsideOut-pakkaus tarjoaa vaikuttavan kuormitustuen, vähentäen väsymystä, jotta voit jatkaa seikkailujasi kovemmin ja pidempään. Tarvitsetko helpon pääsyn varusteisiisi? Kaksi vetoketjullista etutaskua, pohja-vetoketju ja yläkannen sisääntulopisteet tarkoittavat, että riippumatta siitä, mitä kohtaat edessäsi, voit helposti tarttua sarjaasi. Osprey Stow on the Go -vaellusnavan kiinnitys antaa sinun joko sijoittaa tai käyttää sauvojasi poistamatta pakkausta. Suuri makuupussilaatikko, jossa on sisäinen jako, antaa sinun tallentaa pyydyksiäsi tarvittaessa erikseen. Kun sää muuttuu pahimmaksi, asenna kanteen sisältyvä integroitu ja irrotettava sadesuoja.Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Ominaisuudet:Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
AntiGravity 3D ripustettu silmäpaneli / hihnaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
ExoForm / BioStretch -valjaat kuormanostolaitteellaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Rintalastan hihna, jossa on hätäviheJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Yläkannen pääsyJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
FlapJacket yläkansi käytettäväksi ilman kannettaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Joustava etutaskuJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kaksi vetoketjullista lonkkavyötaskuaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Aseta Go-vaellusnavan kiinnikkeeseenJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kaksi jääkirveen silmukkaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Integroitu ja irrotettava sadesuojaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Makuupussin pohjalokero, jossa sisäinen jakoJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Asenna Fly -säädettävään lantiovyöhönJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Yhteensopiva hydraulijärjestelmän kanssaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Perustiedot zip-merkinnästäJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Ulkoinen anturi ja lapiokahvan holkitJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Sisäinen nesteytysholkkiJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Sisäinen yläkuormapuristushihnaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kevyt kehäkehysJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Säädettävä AntiGravity trampoliini ripustetun verkon selkänojaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Irrotettavat makuualustan hihnatJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Stretch mesh sivutaskutJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kaksi vetoketjullista helppoa etutaskuaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Tekniset tiedot:Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Paino: 2,18 kgJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Suurimmat mitat: (mm) 840 (l) x 380 (paino) x 390 (d)Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
S / M: 46 53 cm.Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
LG: 51 58 cm.Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
KOKO NIMI LJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kuorma-alue Min 14 kgJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kuormitusalue enintään 23 kgJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kuormaväli vähintään 30 lbsJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kuormitusalue enintään 50 lbsJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Torson säätö säädettäväJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Asennusalue vähintään 20 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Mahtuu korkeintaan 23 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Asennusalue Min. 51 CmJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Mahtuu korkeintaan 58 cmJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Tilavuus Cu 4150 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Tilavuusluettelo 68Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen paino 2,04 kgJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen paino 4,5 lbsJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen korkeus 89 cmJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen leveys 38 cmJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen syvyys 39 cmJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauskorkeus 35 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen leveys 15 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen syvyys 15 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
KOKO NIMI MJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kuorma-alue Min 14 kgJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kuormitusalue enintään 23 kgJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kuormaväli vähintään 30 lbsJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Kuormitusalue enintään 50 lbsJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Torson säätö säädettäväJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Asennusväli vähintään 18 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Mahtuu korkeintaan 21 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Asennusalue Min 46 CmJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Asennusalue enintään 53 cmJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Tilavuus Cu 3967 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Tilavuuslitteri 65Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen paino 1,98 kgJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen paino 4,37 lbsJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen korkeus 84 cmJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen leveys 38 cmJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen syvyys 39 cmJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen korkeus 33 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen leveys 15 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Pakkauksen syvyys 15 tuumaaJos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.
Jos haluat leikata painoa viimeiseen grammaan, FlapJacket tarkoittaa, että voit poistaa kannen ja pitää silti vaihdesi suojassa elementeiltä. Kaikki nämä syyt ja monet muut selittävät, miksi Atmos AG on voittanut Innovation Gold -palkinnon.


Jos etsit korkealaatuisia Reput tuotteita, siinä tapauksessa Reput täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Osprey Atmos AG 65L:a, jonka tämänhetkinen hinta on 210.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. trekkinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia ulkoilu varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Osprey Atmos AG 65L:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Osprey Atmos AG 65L

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (56)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä hinta ja nopea toimitus

-

Laukun hinta on jopa parempi kuin paikallinen myymälä, joka jopa sisälsi lähetysmaksun. Toinen kerta ostaa tavaraa Trekkinnistä, ja oli hieman epäröivä, koska jotkut arvostelut sanovat toimituksen olevan huono ja hidas. Mutta kokemukseni on erittäin hyvä, ostin ajovalaisimen ja toimitin 3 päivässä, ja ostin äskettäin tämän pussin ja kesti noin 1 viikko toimitukseen.

Ihana

-

Ostin tämän repun 2 vuotta sitten ja se on kuin uusi! Erinomainen sisäinen jakauma, tasapaino painon kanssa hyvin, mukava, kompakti ja erinomaisen laadukas. Aion ostaa pienemmän, koska nyt vien vähemmän tilaa

Suositeltava

-

Täysin itsevarma osto, mukava ja suositeltava käyttää. Se on 2 kuukauden kokeilu ja olen iloinen siitä, että Osprey Atmos AG 65 L -ominaisuudet ovat juuri oikeat. Erittäin hyvä valinta.

Tallensi päivän

-

Halusin todella tätä pakettia, mutta haut eivät löytäneet saatavuutta Yhdysvalloista. Vain muutama päivä myöhemmin (ja aikaisemmin kuin ilmoitettiin) se saapui! Suuri palvelu, vankka hinnoittelu, uusi siirry suosikki hyperlinkkiin.

Rakastan sitä

-

se todella hyvä. En tunne mitään selkäkipuja kuljettavia esineitä. Ostan toisen kalasäästötuotteen.

Paras laukku siellä

-

Hyvä laukku the Laukun ylätaskussa on reppukansi。

Hyödyllinen reppu

-

Tämä osprey Atmos AG 65L -reppu on kevyt eikä raskas. Väri pitää siitä. Yläpussi voidaan irrottaa ja kansi voidaan taittaa suoraan pukeutua hyvään sadesuojalla varustettuun reppuun.

Tyydyttävä kokemus

-

Tilattu 3. syyskuuta, toimitettu 16. syyskuuta. Alle 2 viikkoa ympäri maailmaa ajattelin, että se oli todella nopeaa. Koko järjestelmä on helppo etsiä tuotteesta, kätevä ostaa ja nopea toimitus, ja tärkein on todella halpaa. Olen varma, että tulen tänne uudestaan ja uudestaan.

Erinomainen toistaiseksi, mutta vaikea saada oikea istuvuus

-

Olen käyttänyt tätä reppua vain lyhyen aikaa, mutta pidän toistaiseksi ominaisuuksista ja mukavuudesta. Eri osastojen valikoima ja lukumäärä on suuri. Yksi kritiikkini olisi, että oikean istuvuuden hankkiminen itsestäsi voi olla monimutkaista, koska säätöjä voidaan tehdä niin paljon. Tämä näyttää myös hieman painavammalta kuin jotkut muut pakkaukset.

Hyvä laukku

-

Laukun ylätaskussa on reppukansi, jota ei mainita tuotteen sarjanumerossa, mikä on yllättävä yllätys.

Mukavuus

-

Upea reppu, ihanteellinen pari päivää laitamilla.

Paras laukku siellä

-

Tämä on yksi parhaista laukkuista. Ospreyn kovan takuun lisäksi et ole tyhmä. Hieno hinta myös täällä (vaikka maksat ylimääräistä DHL-toimituksesta, se on sen arvoista!).

Paras 65l reppu

-

Todella mukava reppu retkeilyyn. Paljon tilaa ja säilytystilaa. Yläpeite voidaan poistaa kevyemmän version suhteen. Testattu TMB: llä, se oli hyvä ystävä. Yksi pieni asia, laukku voi joskus olla hieman meluisa jousitusjärjestelmänsä takia.

Kysymys

-

Hei Onko sen mukana sadepeite?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

se ei kuulu sadekuoreen, suosittelemme Osprey Ultralight Raincover -kokoa L

Terveiset

Erinomainen

-

Erittäin korkealaatuinen laukku toimitettiin ajallaan alkuperäisessä Osprey Sealed -pakkauksessa. Suositeltava myyjä! Tämä on kolmas ostoni heiltä.

Helppokäyttöinen

-

Helppo käyttää, monien toimintojen ja monien asennusten ansiosta ylälaukku voidaan irrottaa ilman asennusta

Erittäin hyvä reppu

-

Se voi olla painavampi kuin muut, mutta tämä on paljon mukavampaa. Se näyttää ja tuntuu ylelliseltä. Erittäin kestävät materiaalit ja vetoketjut. Toivon, että siinä olisi myös edessä lastattava vetoketju.

Erittäin mukava ja käytännöllinen

-

Rakastin mallia ja materiaaleja. Super käytännöllinen kaikilla taskuilla. Huono. Hieman vaikeaa säilyttää vesipullo. Ja selkärepilläni oli virhe jossain piilossa tarranauhalla yhden vyölaukun takana. Se ei silmukoinut kunnolla. Sen ulkopuolella kaikki hyvää. Ja toimitus saapui sovittuna päivänä.

Upea reppu

-

Upea reppu

Tavarat saapuivat

-

On hyvä!

On hyvä

-

tuote ovat odotetusti myyjältä erinomainen

Arvostelu

-

Tuote sai hyvässä kunnossa. Mukavasti kääritty. Testattu 65AG Atmos -laukku, vaellus noin 3 tuntia ja se oli mahtavaa. Toistaiseksi paras, mitä minulla on koskaan ollut. Kiitos.

Erinomainen

-

Erinomainen vaellusreppu, voit laittaa kaiken ja se on aina kunnossa. Erittäin kevyt. Olen tyytyväinen hankintaan. Luotettava kauppa.

Korkealaatuinen tuote, huollettu erinomaisesti ja hinnat ovat uskomattomia verrattuna yhdysvaltain markkinoihin

-

Tilasin yhden Osprey-atomin 65 retkelaukun ja 1 vesisäiliön, jonka sain 30 päivän kuluessa ennen odotettua toimituspäivää. Tuote oli alkuperäinen ja mukava laatu, huolellisesti pakattu.Hinta oli hämmästyttävän puolet hinnasta, jota on saatavana amzone- ja UAE-kaupoissa.Kiitos sinä olet aito ja palvelusi. Suosittelen ja höylään tilaamaan lisää tavaroita, Seuraavat tilaukset ovat vaelluskengät.

Täydellinen

-

Tilasin sen miehelleni. Hän on rakastunut siihen. Sopii hyvin ja mukavasti.

Upeasti

-

Tämä on paras reppu, jonka olen nähnyt. Odotan innolla milloin voin mennä hänen kanssaan vuorille kokeilemaan sitä! Paljon kiitoksia trekkinn-tiimille palvelusta ja parhaista hinnoista.

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin hyvälaatuinen reppu, olin iloisesti yllättynyt siitä, että sadesuoja oli mukana, mitä en nähnyt videoarvosteluissa.

Odotetusti

-

Kaikki odotetusti

Yritä vielä

-

En ole vielä voinut testata sitä paikan päällä; mutta suuri taskujen lukumäärä ja tapa kiinnittää vyötäröllä ovat ominaispiirteitä, joita pidän erittäin tärkeinä.

Arvostelut

-

Tuotteet ovat odotetusti myyjältä erinomaisia

10 tähteä!

-

Tuote on mahtava, itsestään selvää. Parempaa on kuitenkin trekkin.com-hinta ja palvelu. Minusta on tullut elinikäinen fani ... 10 tähteä! Saapui odotusten mukaan (tulleja oli vähän pidätetty ... mutta tarkka online-seuranta piti minut ajan tasalla). Pidä sitä joukkue ja vilpitön kiitollisuus. Kolme hurraa! Satadru

Arvostelu

-

Tuote on juuri kuvattu. korkealaatuinen Muchila

Paras pakkaus siellä

-

Ostin Osprey Atmos AG 65L Abyss Grey (L) - ja rakastan sitä. Luettuani joitain sivustoarviointeja olin huolestunut lähetyskysymyksistä - mutta minulla ei ollut mitään ongelmia! Se saapui Kentuckyn, Yhdysvaltoihin, hyvässä kunnossa, heti kun he ennustivat saavansa. Sain lähetyspäivityksiä prosessin jokaisen vaiheen jälkeen ja pystyin jopa katsomaan valokuvan paketista, kun se oli reitillä. Vedin juuri tämän pakkauksen Yosimitelle, ja aina kun olin väsynyt tai stressaantunut polulla, muistan vain kuinka pakkaus halasi vyötäröäni. Vaikka kanin pakkausta, tunsin siltä, että se nosti minut aina ylös. Kun etsin virvokkeita, camelback-letku ilmestyi nesteytysaukosta, ja minua ei ravittu yhtä hyvin kuin vastasyntynyttä, joka imetti äitinsä runsaasti sydäntä.

Kuten määritelty

-

Toimitus loistava. Tuote loistava

Mukava reppu

-

Hyvä laatu

Erinomainen tuote ja tehokas palvelu trekkinniltä :)

-

Sain yhden sinisellä värillä. Tuote on juuri kuvattu. Et ole vielä käyttänyt sitä, kun se on täynnä, mutta tuntuu kuin antigravitaatioominaisuus toimisi hyvin. Niin monia taskuja ympäri, joten voin ladata ne haluamallaan tavalla. Tyytyväinen ostoni ja lähetys oli myös nopeaa. Asiakaspalvelu ja viestintä trekkinn-tiimiltä olivat mahtavia kuten aina! En voi odottaa käyttäväni uutta Osprey Atmos -laitetta seuraavalla seikkailumatkalla.

Arvostelu

-

Upea reppu ja myös tämä on täältä paras hinta! Erinomainen, ei kysymyksiä.

Rakastan sitä

-

Iso ja älykäs!

Mahtava tuote

-

Sain takaisin paketin odotettua nopeammin. Aivan kuten on kuvattu

Confort

-

Uskomaton confort, jonka antavat painovoima, hyvä materiaalirakenne ja monia hyödyllisiä ominaisuuksia.

Супер рюкзак

-

Ю п з Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Р Вместительный, с рюкзаком идет рейнкавер (чехол от дождя), что очень хорошо :). Всем доволен как слон, так как унас в старне он стоит гораздо дороже ((

Erittäin hyvä tuote

-

Onnellinen ostoksesi kanssa. Se on hyvä tuote, mukava ja säädetty siten, että se jakaa painon paremmin.

Rakastin sitä

-

Se saapui vähemmän aikaa kuin lupasi Meksikossa ja reppu on kaunis, erittäin hyvä ostos

Erittäin hyvä tuote

-

Erinomainen tuote, kevyt, useita osastoja

Täydellinen!

-

Erinomainen reppu. Erittäin hyvä laatu, Osprey ei odottanut vähemmän. Täydellinen matkakumppani!

Mukavuus

-

En ole vielä yrittänyt, mutta tiedän hänen merkittävän mukavuutensa, käytin pikku veljensä AG 50: tä St Jacquesin valmistamiseksi (1700 km, minulla oli aikaa nauttia siitä ...). Ostin sen, koska minun täytyy tehdä matka (toukokuu 2019) itsenäisesti ja tarvitsin suuremman kapasiteetin. Ainoa todella pieni ongelma on vyön taskut liian pitkälle takaisin, muuten erinomainen laukku

Erittäin hyvä palvelu

-

Lähetys saapui arvioituun aikaan ja antoi minulle välittömästi vastaukseni huoleni. Erinomainen tuote, erittäin hyvä laatu

Ylin

-

Erittäin hyvä laatu

Sadesuoja

-

Sisältääkö tämä reppu sateenkaapin sisällä?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Osprey Atmos AG 65L: ssä on integroitu ja irrotettava sadesuoja

Terveiset

Täydellinen

-

Erinomainen tuote ylitti odotukseni, täydellisen toimitusajan ja laadun, suosittelen tätä reppua.

Tuote on niin mukava, ja toimitusnopeus on niin nopea.

-

Tuote on niin mukava, ja toimitusnopeus on niin nopea

Brutaali

-

Hei ystävät, Matkalaukku on upea, iso, mukava, tuhannella palvelulla, se on Brutal. Saapuivat Kolumbiaan normaalisti lähetysvalinnan mukaan ja määräajassa kansalliselle postille Kiitos

Paino !!!

-

Hei, haluaisin tietää, kuinka paljon reppu painaa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

se painaa 2,18 kg

Terveiset

Laatu ja mukavuus isorey

-

Osprey on turvallinen arvo Kevyt Painava varastointi Hyvin mukava olkahihna!

Hei tämä pakkaus on keskikokoinen tai suuri? koko vain sanoo ml.

-

Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Se on 65 l kapasiteetti ja 38 x 86 x 39 cm.


Terveiset.

Mahtava

-

Juuri sitä, mitä olin etsimässä, lähetys Chileen täytti täydellisesti, tuote on uskomatonta, olen iloisesti yllättynyt, kiitos paljon.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje