up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Kestrel 48L Backpack

Osprey Kestrel 48L Backpack

plus
  • 360Osprey Kestrel 48L Backpack
  • Play videoOsprey Kestrel 48L Backpack
  • Osprey Kestrel 48L Backpack
  • Osprey Kestrel 48L Backpack

Osprey Kestrel 48L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Kestrel 48L Backpack

Osprey Kestrel 48L -reppu on monilla kansainvälisillä palkintoilla erinomaisesta hyödyllisyydestään ja suorituskyvystään retkeily- ja ulkoiluaikana.

AirScape ™ -levyn ansiosta Kestrel on erittäin hengittävä ja mukava reppu, joka mahdollistaa hyvän ilmavirtauksen selkänsä läpi yhdessä LightWire ™ -jousitusvaljaiden kanssa . Nämä erittäin kulutusta kestävät olkatoppaukset - rintalastalla ja vastaavalla hihnalla - voivat myös käyttää ulkoista pääsyä kosteussäiliöön, jos haluat sisällyttää sen, ja ne ovat täysin säädettävissä erilaisille korkeuksille ja kokoonpanoille.

Mutta Kestrel osoittaa olevansa sisäpuolella todellinen työhevonen. Kaksinkertainen sarja sisäisiä puristushihnia, jotka sijaitsevat tämän reppun ylä- ja alaosassa, pitävät tavarat paikoillaan: erittäin hyödyllinen ominaisuus laukussa, joka sisältää monenlaisten organisaatiotaskujen lisäksi myös erillisen makuupussilokeron kelluvalla jakajalla ja vedenpitävällä, irrotettavalla sadesuojalla.

Tämä apuohjelma pidetään myös ulkopinnallaan, jossa Kestrelillä on useita vaellusnapojen kiinnityksiä, helppo pääsytaskut vuorikiipeilytyökaluille ja ylimääräiset kiinnityshihnat, joten sinulla ei ole varusteita seuraavalla retkilläsi. Pois verkosta. Kestrel 48 on todistettu perintö, joka on kestävä ja tehokas reppu, joka on suunniteltu todelliseksi ulkokäyttöön.

Kestrel 48 on suunniteltu keskipitkälle kestävälle retkelle tai seikkailulle, jossa kuljetat kohtalaisen määrän pyydyksiä. Tämä tilava pakkaus tarjoaa tilaa monen päivän seikkailuihin. Tämän vaihteiston käyttäminen on helppoa suuren sivukannen tukiaseman kautta, joka ulottuu kannesta alempiin puristusnauhoihin. Tämä tarjoaa helpon tavan käyttää laitteita tai löytää juuri sitä, mitä etsit. Kestrel 48: ssa on myös yläkansi, jossa on vetoketjun sulkulaite, alemman makuupussikotelon kanssa, jossa on irrotettava jakaja.

Kestrelin takajärjestelmä on suunniteltu mukavuuteen ja vakauteen, ja siinä on Ospreyn testattu ja testattu AirScape-takapaneeli sekä tukeva lantiovyö ja valjaiden muotoilu. Säädettävä muotoilu mahdollistaa yksilöllisen takapaneelin korkeuden mukauttamisen käyttämällä koukku- ja silmukka-vartalopaneelia.

Kestrel 48: ssa on lukuisia paikkoja, joissa voit säilyttää backpacking-esineesi, mukaan lukien nailonvahvistetut vesipullon taskut, kaksi vetoketjullista hupparin taskua, suuri etutasku, tasku, yläkansi tasku, avaimenpidikkeellä varustettu kantotasku ja ulkoisen pääsyn hydratointiholkki.

Lopuksi Kestrel 48 on varustettu kaikilla elämän perusreiteillä; integroitu ja irrotettava sadesuoja, Osprey's Stow on Go-vaelluspylvään kiinnitys, useita puristushihnoja, makuualustan hihnat, jäätyökalun kiinnikkeet ja useita kiinnityssilmukoita.

Olipa kyseessä vuoristoinen maasto, syvät metsät tai käämitysreitit, nämä paketit asettavat lopullisen vertailuarvon mukavuuden ja suorituskyvyn takaamiseen.

Ominaisuudet:

15 mm: n sivupuristushihnat

Säädettävä vartalon pituus

AirScape ™ takapaneeli, jossa on vaahtokarvat mukavuutta ja sopivuutta varten

Kaksipuoliset kankaiset taskut, joissa on InsideOut ™ -puristin

Edessä on sen tasku

Integroitu ja irrotettava sadesuoja

Sisäinen hydratointiholkki

Sisäinen yläkuorman puristusnauha

PowerMesh ™ -vesipullotaskut

Sivun puristusnauhat

Yksi vetoketjullinen sivutasku

Yksi pystysuora vetoketjullinen sivupiste

Makuupussin pohjaosasto, jossa on sisäinen jakaja

Sternum-hihna, jossa on hätäkatkosta

Varastoi Go ™ -retkipyöräliitäntään

Stowable twin ice ax silmukoita

Venytä etutaskua

Stretch mesh sivutaskua vesipulloille

Huippuluokan pääsy

Kahden vetoketjullisen lantiovyön taskut

Vetoketjun yläkansi

Tekniset tiedot:

Paino: 1,63 kg

Suurimmat mitat (cm): 75 (l) x 34 (w) x 32 (d)

Pääkangas: 210D x 630D Nylon Dobby


Osta Osprey Kestrel 48L Backpack markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Reput ja matkalaukut lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Osprey Kestrel 48L Backpack:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Osprey Kestrel 48L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (26)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hämmästyttävä

-

Erittäin hyvä laatu ja mukava. Vihreä paketti on kauniimpi kuin valokuvan.

Suuri laukku

-

Ensimmäinen omistama kalasäkkikassi, ja se tuntuu hyvältä. Hyvä rakenne, hyvät taskut ja mukautuvuus odotetusti. Haven ei ole vielä käyttänyt sitä paljon, mutta mielestäni se oli loistava valinta. Se pakkaa makuupussin ja muutaman päivän vaatteet ilman ongelmia

Suositus

-

Erittäin mukava, tilava ja kaunis. Super suositeltavaa

Hyvä laatu

-

Nopea toimitus ja pakkaa hyvin.

Kommentti

-

upea suosittelen. se on parempi kuin kuvassa.

Erinomainen palvelu.

-

Erittäin hyvä reppu. Toimitus ennen ehdotettuja päivämääriä.

Mukava ja tehokas

-

Erittäin mukava ja 48 l: n kapasiteetilla se täyttää kahden tai kolmen päivän ajan. jopa teltan kanssa. Vaikka sinun on tiedettävä, mitä ottaa ja miten. Olen antanut sille melko vähän sokeriruokoa eri reiteillä kesästä lähtien, nyt talvella.

Osprey kestrel 48l s / m

-

Saapui erittäin nopeasti ja hyvin pakattuna. Se on minun toinen koirani. Tämä uusi Kestrel-muotoilu on paljon parempi kuin edellinen.

Erittäin hyvä palvelu

-

Selkäreppujen toimitus sinulle sopivana ajankohtana

Hyvä laatu

-

Hyvä reppu 2-3 päivän retkeilyyn. Hyödyllinen muotoilu ja kohtuullinen hinta. Myös vihreä väri on hyvin kaunis.

Loistava

-

Tämä on ensimmäinen kerta, kun ostamme vuorirepun, jolla on erinomainen laajennettavuus ja käytettävyys, mukaan lukien kapasiteetti, taskujen määrä, päivänkakkaketju ja nesteytystaskuasento.

Tuote, johon olet kohdistunut

-

Käytän vanhaa mallia 38L, mutta ostin sellaisen, joka on suurempi kuin yksi koko. 48L: n vasemmalla puolella on vetoketjullinen tasku, joka on hyödyllinen. Solminauha, joka kiinnittää jääkirvesen ja -navan, jaetaan tämän mallin taskutangon kanssa, mikä tekee siitä virkistävän. Olemme tyytyväisiä siihen, että voimme ostaa halvalla.

Reput

-

Anteeksi, asun täällä Bucaramanga Kolumbiassa. Haluan Osprey kestrel 28- tai 32 -reppu punaisella tai punaisella lohikäärmellä, koska teen sen ja sen hinta erittäin ystävällinen kiitos

Maastopyöräilyprojekti 6d

-

toimituslaajuus on valmis, käsittely ok. Mailanpidin vie jonkin verran tottua. Pienellä selänpituudella 46L tulee 48l

Vau!

-

Tyytyväinen asiakas täällä, tavarat ovat ehjät ja legit! Ensiluokkaista materiaalia ja huippulaatua.

Erinomainen laatu.

-

Erinomainen laatu, vapautetaan 100 km: n ja 15 kg: n painoilla 3 päivän ajan. Ei naarmua, vain epämukavuudet puutteen takia. Täysin suositeltava.

Vyötärövyöstä

-

Vyötärön sijainti oli vasemmalla ja oikealla.

Vyötärövyö

-

Vyötärön sijainti oli vasemmalla ja oikealla.

Vyötärön sijainti on erilainen

-

Vasemman vyötärövyön sijainti on erilainen. Se sijaitsee senttimetriä korkeammalla. Se oli viallinen. Tilaa sama tuote uudelleen

Se oli viallinen

-

Yksi vyötärövyö on murskattu ja taivutettu.Murskauksen takia vasemman ja oikean vyötärön paksuus on erilainen.Efektiivinen

Upea reppu

-

Hyvä reppu, mielestäni yksi parhaimmista käsimatkatavaroina lentokoneessa. Ainoa haittapuoli on mielestäni se, että yläventtiili ei ole irrotettavissa.

Upea reppu

-

Epäilein ensimmäisestä ostoksestani tällä sivustolla, mutta tuotteessa ei ollut yllätyksiä. Reppu lähetettiin oikeanvärisinä ja -kokoisina. Upea reppu. Aikaisemmin siellä oli sama reppu, jota käytettiin usein käsimatkatavaroina lentokoneessa matkustettaessa Aasiaan.

Kaikki ovat tyytyväisiä.

-

Olin hieman huolissani, koska en pystynyt vahvistamaan todellista tuotetta, mutta olin tyytyväinen sekä suunnitteluun että valmistukseen. En ole vielä käyttänyt sitä, mutta odotan sitä todella innolla. Olin huolestunut, koska olin ostoksilla ulkomailta, mutta olen tyytyväinen alhaiseen hintaan, mutta sujuva vastaus. Haluan myös käyttää sitä!

Erittäin tyytyväinen

-

Olen epäröinyt pitkään exos 48: n kanssa, mutta olen tyytyväinen valintoihini, erittäin miellyttävä, kevyt ja erityisen täynnä varastointia!

Hyvä tuote

-

Käytän elokuussa Kestrelin 48 reppua Santiago-tiellä. Minusta tuntuu poikkeukselta, että se tarttuu täydellisesti selkääni. Superfast toimitus ja edullinen hinta.

Osprey-säiliö 48

-

Erittäin hyvä palvelu, toimitus ajoissa. Reppu on erittäin mukava ja siinä on lukuisia taskuja. Täydellinen koko monipäiväisille reiteille.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up