up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Kestrel 58L Backpack

Osprey Kestrel 58L Backpack

plus
  • 360Osprey Kestrel 58L Backpack
  • Play videoOsprey Kestrel 58L Backpack
  • Osprey Kestrel 58L Backpack
  • Osprey Kestrel 58L Backpack

Osprey Kestrel 58L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Kestrel 58L Backpack

Osprey Kestrel 58L -reppu on edelleen yksi markkinoiden suosituimmista, kykenevimmistä vaihtoehdoista, ja se on saanut useita kansainvälisiä palkintoja erinomaisesta hyödyllisyydestään ja suorituskyvystään retkeily- ja ulkoiluaktiviteettien aikana.

AirScape ™ -levyn ansiosta Kestrel on erittäin hengittävä ja mukava reppu, joka mahdollistaa hyvän ilmavirtauksen selkänsä läpi yhdessä LightWire ™ -jousitusvaljaiden kanssa . Nämä erittäin kulutusta kestävät olkatoppaukset - rintalastalla ja vastaavalla hihnalla - voivat myös käyttää ulkoista pääsyä kosteussäiliöön, jos haluat sisällyttää sen, ja ne ovat täysin säädettävissä erilaisille korkeuksille ja kokoonpanoille.

Mutta Kestrel osoittaa olevansa sisäpuolella todellinen työhevonen. Kaksinkertainen sarja sisäisiä puristushihnia, jotka sijaitsevat tämän reppun ylä- ja alaosassa, pitävät tavarat paikoillaan: erittäin hyödyllinen ominaisuus laukussa, joka sisältää monenlaisten organisaatiotaskujen lisäksi myös erillisen makuupussilokeron kelluvalla jakajalla ja vedenpitävällä, irrotettavalla sadesuojalla.

Tämä apuohjelma pidetään myös ulkopinnallaan, jossa Kestrelillä on useita vaellusnapojen kiinnityksiä, helppo pääsytaskut vuorikiipeilytyökaluille ja ylimääräiset kiinnityshihnat, joten sinulla ei ole varusteita seuraavalla retkilläsi. Pois verkosta. Kestrel 58 on todistettu perintö, joka on kestävä ja tehokas reppu, joka on suunniteltu todelliseksi ulkokäyttöön.

Kestrel 58 on suunniteltu keskipitkän ja pitkän keston retkikierroksille tai seikkailuihin, joissa kuljetat paljon vaihteita. Suuri kapasiteetti tarjoaa tilaa suurille vaihteille tai antaa sinulle tilaa kuljettaa enemmän kuin vain olennaiset. Tämän vaihteiston käyttö on helpompaa kuin koskaan ennen, ja etupaneelissa on valtava U-vetoketju, joka tarjoaa helpon tavan järjestää laitteesi tai löytää juuri sitä, mitä etsit. Kestrel 58: ssa on myös yläkansi, jossa on vetoketjun sulkeminen, alemman makuupussitilan vieressä, jossa on irrotettava jakaja.

Kestrelin takajärjestelmä on suunniteltu mukavuuteen ja vakauteen, ja siinä on Ospreyn testattu ja testattu AirScape-takapaneeli sekä tukeva lantiovyö ja valjaiden muotoilu. Säädettävä muotoilu mahdollistaa yksilöllisen takapaneelin korkeuden mukauttamisen käyttämällä koukku- ja silmukka-vartalopaneelia.

Kestrel 58: ssa on lukuisia paikkoja, joilla voit säilyttää backpacking-esineesi, mukaan lukien nailonvahvistetut vesipullon taskut, kaksi vetoketjullista vetoketjullista taskua, suuri etutasku, tasku, yläkansi tasku, avainkannella varustettu taskutasku ja ulkoinen liukuhihna.

Lopuksi Kestrel 58 on varustettu kaikilla elämän perusreiteillä; integroitu ja irrotettava sadesuoja, Osprey's Stow on Go-vaelluspylvään kiinnitys, useita puristushihnoja, makuualustan hihnat, jäätyökalun kiinnikkeet ja useita kiinnityssilmukoita.

Olipa kyseessä vuoristoinen maasto, syvät metsät tai käämitysreitit, nämä paketit asettavat lopullisen vertailuarvon mukavuuden ja suorituskyvyn takaamiseen.

Ominaisuudet:

15 mm: n sivupuristushihnat

Säädettävä vartalon pituus

AirScape ™ takapaneeli, jossa on vaahtokarvat mukavuutta ja sopivuutta varten

Kaksipuoliset kankaiset taskut, joissa on InsideOut ™ -puristin

Edessä on sen tasku

Integroitu ja irrotettava sadesuoja

Sisäinen hydratointiholkki

Sisäinen yläkuorman puristusnauha

PowerMesh ™ -vesipullotaskut

Sivun puristusnauhat

Makuupussin pohjaosasto, jossa on sisäinen jakaja

Sternum-hihna, jossa on hätäkatkosta

Varastoi Go ™ -retkipyöräliitäntään

Stowable twin ice ax silmukoita

Venytä etutaskua

Stretch mesh sivutaskua vesipulloille

Huippuluokan pääsy

Kahden vetoketjullisen lantiovyön taskut

U Zip-matkalaukun aukko etupaneelissa

Vetoketjun yläkansi

Tekniset tiedot:

Paino: 1,76 kg

Suurimmat mitat (cm): 78 (l) x 36 (w) x 35 (d)

Pääkangas: 210D x 630D Nylon Dobby


Jos etsit Osprey Kestrel 58L Backpack:a, tänään on onnenpäiväsi. trekkinn:ssa, omassa ulkoiluverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Reput ja matkalaukut tuotteet. trekkinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Reput erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Reput on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Osprey Kestrel 58L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (14)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Mukava kokemus

-

Olen Taiwanista, ja sain vihdoin reppuni :) Ei voi odottaa tuovan sitä mukanani vuorelle.

Upea tuote

-

Olin iloinen nähdessäni, se näyttää vankalta ja kompaktilta, testaan sitä näinä päivinä, mutta mielestäni minulla ei ole ongelmaa

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote, helppo käyttää. Valo.

Erittäin hyvä tuote

-

Pidän todella helppokäyttöisistä taskuista ja monista järjestelmistä.

Luotettava palvelu

-

En ole vielä käyttänyt pakkausta (näyttää hyvältä), mutta se saapui turvallisesti NZ: ään arvioidun ajan niin erittäin tyytyväinen palveluun.

Erinomainen!

-

Upeat tuotteet, erinomainen laatu ja erilaiset mallit ovat hyvin tarpeiden mukaisia. Toivon voivani viedä sen pian vuorelle.

Ikään kuin käsivarret ympäröivät sinua

-

Upea tuote, kevyt, mukava ja käytännöllinen

Paras reppu koskaan

-

Ei voi vikata tätä etuosan avaavaa reppua. Seuralainen elämään! Mukana myös Ospreys-takuu

Osprey kestrel 58 • ei voi odottaa

-

Saatuaan vaellukseni kahdella aikaisemmalla pakkauksellani Intian ja Nepalin yli, ei ollut selvää, etteivätkö ne olleet melko mukavat tai sopivat hyvin tarpeisiini. Useiden tuttavien suositusten johdosta tilasin Osprey Kestrel 58 -kokoelman. Kokosta päättäminen oli hieman hankala nähdä, että en voi mennä kauppoihin kokeilemaan asioita sopiviksi tällä hetkellä ja tätä pakkausta pidetään miehinä (Olen nainen), mutta en todellakaan voinut olla onnellisempi. En ole vielä saanut paljon hyötyä hänestä, mutta hän tuntuu kovalta ja on oikeastaan paljon mukavampaa istuvuutta kuin kaksi viimeistä naisille tarkoitettua pakkausani.

Erittäin lupaava

-

Halusin mukavamman retkeilyreppun, koska asiat ovat vuosien mittaan muuttuneet kevyemmiksi ja pienemmiksi. heti koekävelyyn siitä, mitä normaalisti otan mukaani 1-2 viikon ajan. tuntui hyvältä vakaalta, sillä oli vähän epäilyksiä vähemmän paksusta lonkka- ja olkahihnasta, mutta ei tuntenut ärsytystä tai painepisteitä. aika näyttää, mutta ensivaikutelma on erittäin hyvä

Erinomainen!

-

Ostin Osprey Kestrel 58: n ja muotoilu on vain mahtava! En voi odottaa sen käyttämistä leirinnässä!

Erinomainen!!

-

Kestrel 58: n muotoilu on aivan mahtava! En voi odottaa käyttävänsä reppua retkeilyyn!

Lue tämä ennen ostamista!

-

Paras retkeilyreppu, joka minulla on koskaan ollut! Vain kestävä materiaali ja kevyt, jokainen ominaisuus on tehty juuri sellaiselle, mitä retkeilijä tarvitsee: sivuaukko, säädettävät olkahihnat, mesh-taskuvesipullo, johon pääset, kun se selässäsi on nerokas! erotettu pääosasto on niin tärkeä myös.

Miellyttävän yllättynyt ...

-

Vuonna 2014 ostettuun Oprey Kestrelin 48 pussiin verrattuna Kestrel 58 on merkittävästi ja positiivisesti kehittynyt. sivuttainen aukko on todellinen edistys. Vetoketjut ovat suurempia ja helpompi liu'uttaa (erityisesti pohjaosastoon), kun pussi on ladattu. Alaryhmän kokonaisrakenne antaa vaikutelman suuresta määrästä. Vyötaskut ovat suuria. Ehkä epäilystäkään siitä, että valitsisit sateenkaapin alas pussiin (tarkista seuraavassa myrskyssä). Ja vähän ylimääräistä: auton tai talon avaimen karabiini läpän sisätaskussa. Näistä parannuksista huolimatta pussi pysyy kevyenä ja latautuu - on hyvin vakaa selässä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up