up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Mutant 52L Backpack

Osprey Mutant 52L Backpack

Osprey Mutant 52L Backpack

Osprey Mutant 52L Backpack

plus
  • 360Osprey Mutant 52L Backpack
  • Play videoOsprey Mutant 52L Backpack
  • Osprey Mutant 52L Backpack
  • Osprey Mutant 52L Backpack
  • Osprey Mutant 52L Backpack
  • Osprey Mutant 52L Backpack

Osprey Mutant 52L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Mutant 52L Backpack

Sopeutua nopeasti muutoksiin ja nousta korkeammalle kuin koskaan Osprey Mutant 52L -reppu . Tämä kevyt, monipuolinen reppu, joka on suunniteltu yhteistyössä vuoristooppaiden ja kiipeilyharjoittajien kanssa , helpottaa kosketusta erämaahan joko viikonloppuna tai monen päivän retkillä.

Valmistettu erittäin lujasta 210D-nylonista, Mutant 52L: n kestävyys ja säänkestävyys ovat ehdottomia. Sen lumikattokankaasta valmistettu paneeli mahdollistaa paremman ilmankierron selkän läpi ja pitää sinut viileänä lämpimissä korkeuksissa. Sen esimuotoillut valjaat, joihin kuuluvat rinta- ja lannehihnat, jälkimmäinen on irrotettava, takaavat, että kuormasi pysyy tasapainossa vartaloosi.

Mutant 52L: n etupaneelissa on kaksi ToolLock ™ -bungoa jäänpoimintojen ja muiden vuorikiipeilytyökalujen kuljettamiseen sekä lisäsilmukoita sivuilla puristuslankojen käyttämistä tai muiden välineiden kiinnittämistä varten. Tämä malli sisältää myös LidLock-kypärän kantovälineen ™, joka on täysin yhteensopiva integroidun sadesuojaansa kanssa. Mutant 52L sisältää myös sisäisen nestetaskun jopa 3L: n säiliöiden kantamiseksi sekä vetoketjullisen verkkotaskun kannen alla pienten esineiden kuljettamista varten. Mutantti 52

Sinun kumppani nousussa. Mutantin 5. sukupolvi on luotettava, älykkäästi varusteltu kiipeilypaketti ympäri vuoden.

Vuoristoon suunniteltu paketti, joka kuljettaa suuria kuormia tai osallistuu kiipeilyreitteihin. Erittäin kevyt, joustava, irrotettava ja kausiluonteisesti monipuolinen voit luottaa tähän monivuotiseen kiipeilykumppaniin. Talvella nousuissa arvostavat lumipeitteisen kangaspinta-alustan, sivulenkkien silmukat ja kaksois ToolLock ™ -järjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja turvallisen jäänpyörän kiinnityksen. Tärkein merkintä Mutant 52: een on uiva ja irrotettava yläkansi, mikä tarkoittaa, että voit ylikuormittaa pakkaustasi kuin pikkuhevonen tai poistaa kansi kokonaan suurempaan päätyyn ja kevyempään painoon. Vähemmän kiipeilypakkauksissa on vain vähän sääsuojausta ja puristusta tässä tilassa, muttei Mutant 52. Käytä sisäänrakennettua FlapJacket ™ -mallia, joka tarjoaa säänkestävän sulkimen; se pitää vaihteen täysin puristettuna. Mukana myös ylätasku löydät nopean käyttöön verkko kypärän säilytys pussi. Irrotettava ja käänteinen kääre hipbeltillä, jossa on integroitu vaihteisto, tarjoaa mukavasti, minimalismin tai vaihdelaatikostasi. Voit poistaa painon nopeille ja vaaleille vuorenpurkauksille, voit poistaa kehyssivun, yläkannen ja hipbeltin säästämällä 725 g. Mutantti 52 on kumppanisi kiivetä, mutta kovaa vuorta.


Jos etsit Osprey Mutant 52L Backpack:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. trekkinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia ulkoilutuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Reputvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Osprey Mutant 52L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä

-

Hyvä pakkaus, jolla on kunnolliset ominaisuudet. Se on hyvin kevyesti rakennettu ja se ei siedä paljon väärinkäyttöä - kiipeilyä varten pieni kivien hankaus tuo nopeasti reikän materiaaliin.

Täydellinen monipuolinen vuorikiipeilyreppu

-

Kuten aina, kalasääski ei odota ja tuottaa ehdottomasti huippuluokan tuotteen. Erinomainen reppu, erinomainen hoito ja materiaalien laatu. Suositellaan. Testattu suurella korkeudella useita päiviä huomattavalla kuormituksella. Suosittelen, ettei sitä kanneta yli 15 kg

Loistava

-

Monipuolinen, tekninen ja mukava. Jos lisäisimme etutaskun, se olisi yläosa

Reppu

-

Hyvä .. Kyllä. Mutta odotin yllätystäsi brändiltä .. En usko, että se on niin kevyt, mutta se on myös 52 litran reppu.

Reppu

-

Mukava, mukava reppu. Erittäin kevyt, istuu hyvin selässä. Kokeilin sitä korkeudella ja teknisillä reiteillä. Nyt hänestä on tullut tärkein. Ainoa miinus on lyhyet solmut sivuilla, mutta tämä on yhteinen suuntaus kaikille. Pidän häntä parhaana valintana. Jos Osprey kasvattaa tilavuuden 70-80 litraan, niin olen varma, että löydät myös sellaisia reppuja. Suosittelen sitä!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up