`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Osprey

Osprey Mutant 52L

Osprey Mutant 52L

Osprey Mutant 52L

Osprey Mutant 52L

  • Osprey Mutant 52L
  • Osprey Mutant 52L
  • Osprey Mutant 52L
  • Osprey Mutant 52L
  • Osprey Mutant 52L
  • Osprey Mutant 52L

Osprey Mutant 52L

Tuotekuvaus Osprey Mutant 52L

Mutantti 52

Sinun kumppani nousussa. Mutantin 5. sukupolvi on luotettava, älykkäästi varusteltu kiipeilypaketti ympäri vuoden.

Vuoristoon suunniteltu paketti, joka kuljettaa suuria kuormia tai osallistuu kiipeilyreitteihin. Erittäin kevyt, joustava, irrotettava ja kausiluonteisesti monipuolinen voit luottaa tähän monivuotiseen kiipeilykumppaniin. Talvella nousuissa arvostavat lumipeitteisen kangaspinta-alustan, sivulenkkien silmukat ja kaksois ToolLock ™ -järjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja turvallisen jäänpyörän kiinnityksen. Tärkein merkintä Mutant 52: een on uiva ja irrotettava yläkansi, mikä tarkoittaa, että voit ylikuormittaa pakkaustasi kuin pikkuhevonen tai poistaa kansi kokonaan suurempaan päätyyn ja kevyempään painoon. Vähemmän kiipeilypakkauksissa on vain vähän sääsuojausta ja puristusta tässä tilassa, muttei Mutant 52. Käytä sisäänrakennettua FlapJacket ™ -mallia, joka tarjoaa säänkestävän sulkimen; se pitää vaihteen täysin puristettuna. Mukana myös ylätasku löydät nopean käyttöön verkko kypärän säilytys pussi. Irrotettava ja käänteinen kääre hipbeltillä, jossa on integroitu vaihteisto, tarjoaa mukavasti, minimalismin tai vaihdelaatikostasi. Voit poistaa painon nopeille ja vaaleille vuorenpurkauksille, voit poistaa kehyssivun, yläkannen ja hipbeltin säästämällä 725 g. Mutantti 52 on kumppanisi kiivetä, mutta kovaa vuorta.


Jos etsit Osprey Mutant 52L:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. trekkinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia ulkoilutuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Reputvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Osprey Mutant 52L

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Laukut
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje