up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey

Osprey Reppu Archeon 70L

Osprey Reppu Archeon 70L

Osprey Reppu Archeon 70L

Osprey Reppu Archeon 70L

Osprey Reppu Archeon 70L

plus
  • 360Osprey Reppu Archeon 70L
  • Play videoOsprey Reppu Archeon 70L
  • Osprey Reppu Archeon 70L
  • Osprey Reppu Archeon 70L
  • Osprey Reppu Archeon 70L
  • Osprey Reppu Archeon 70L
  • Osprey Reppu Archeon 70L

Osprey Reppu Archeon 70L

Tuotekuvaus Osprey Reppu Archeon 70L

Osprey Archeon 70L -reppu on tarkoitettu suurille retkille vuoristossa, jossa tarvitset enemmän tilaa vaatteille, kengille, työkaluille, nesteytykselle ja ruoalle. Vedenpitävä suoja sateen sattuessa ja hengittävä ja pehmustettu selkänoja, joka tarjoaa mukavaa mukavuutta ja tukea kaikkien vuoristovarusteiden kuljettamiseen etsintään useiden päivien ajan.

Tämän retkeilyrepun kapasiteetti on enintään 70 litraa ja se on valmistettu kierrätetystä nailonista , joka kestää hyvin hankautumista myös teknisillä retkillä, ja vesitiivis käsittely ilman PFC: tä, joka pitää sisällön suojattuna. Siinä on AirScape-takapaneeli, joka antaa pehmeän ja mukavan tuen selkänojalle. Lisäksi metallikomponentit pitävät rakenteen tukevana ja jakavat painon tasaisesti.

Se on yhteensopiva nesteytyshihnan kanssa, ja siinä on rintalastan hihna, jossa on hätäpilli, pehmustettu ristiselän hihna taskuilla, sivusuunnassa puristushihnat, pehmustetut ja mesh-olkahihnat sekä irrotettavat hihnat nukkumispatjalle. Tässä 70 litran repussa on sisäinen lokero yläosassa, lokero makuupussille, päälokero vetoketjullisilla läpillä, sisäiset verkkotaskut käytettyjen vaatteiden erottamiseksi, verkkotaskut, avaimenperä, metallisoljet ja koukut piikille.

Kestävät kankaat täyttävät vertaansa vailla olevan kestävyyden Archeon 70: ssä, luotetussa kumppanissa, josta haluat pitää kiinni ikuisesti. Muotoiltu monipuolisuudella ja mukavuudella, sillä ei ole väliä mitä tässä pakkauksessa on kuin minne se vie ja viettää viikonlopun tähtien alla yhtä mukavasti kuin ohittaa kaupungin seuraavalla junalla kaupungin. Kaksi sivutaskua, irrotettava sadesuoja, sisäinen säiliön holkki, hihnojen ripustuskohdat ja tukeva kantokanta tekevät siitä helppoa mennä minne tahansa ja tehdä mitä tahansa.


Tärkeimmät ominaisuudet:

Monipuolisuus: Kun keskitytään mukavaan kantamiseen useissa erissä ja profiileissa, sarja kattaa reppumatkailun, matkan ja patikoinnin ja työmatkan.
Käsityötaito: Puhtaat viivat ja kauniit kankaat ja laitteistot yhdistettynä hyödyllisyyteen ja kestävyyteen luovat ajattomia paketteja.
Kestävä ja kestävä rakenne: valmistettu kierrätetyistä materiaaleista tinkimättä Ospreyn sitoutumisesta laadukkaaseen rakentamiseen, suunnitteluun ja kestävyyteen.


Ominaisuudet:

Kaksi jääkirvesilmukkaa ja nauhojen kiinnityskohtia
Kelluva yläkansi kannen alla olevalla verkkotaskulla, ulkovetoketjullinen tasku ja hihnojen kiinnityspisteet
Kaksi vetoketjullista lantiovyötaskua
Makuupussiosasto kelluvalla jakajalla
Irrotettavat makuualustan hihnat


Lisäominaisuudet:

Vetoketjullinen lantiovyötasku
Kelluva yläkansi vetoketjutaskulla
Pituussuuntainen vetoketju taskulla
Kaksi jääkirvesilmukkaa
Vetoketjullinen makuupussi


Tekniset tiedot:

Tilavuus: 70 l
Mitat: 32,68 h X 14,96 w X 12,99 d in
Paino: 6,1 paunaa.
Kangas: MAIN1880D Kierrätetty nailon kangas
ACCENT: Ei sovellettavissa
ALA: 1880D kierrätetty nailon kangas


Kuljetustiedot:

Jousitus: HDPE-kehyslevy ja kaksiprofiilinen alumiiniseos pysyvät kuormitettuna koko taustalevyllä
Airscape-takapaneeli: Verkkolla peitetty vaahtomuovi mahdollistaa maksimaalisen ilmanvaihdon pitäen kuorman lähellä kehoa
Valjaat:
Säädettävät valjaat
Reunaton pehmustettu verkko tarjoaa pehmeän hengittävän kosketuspinnan ja suuren kuormitustuen
Säädettävä rintahihnaÄlä odota enää ostaaksesi Osprey Reppu Archeon 70L reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, trekkinn:sta löydät myös muita Reput tuotteita Reput ja matkalaukut kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Osprey Reppu Archeon 70L ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Reput tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Osprey Reppu Archeon 70L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up