up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey

Osprey Reppu Stratos 34L

Osprey Reppu Stratos 34L

plus
  • 360Osprey Reppu Stratos 34L
  • Play videoOsprey Reppu Stratos 34L
  • Osprey Reppu Stratos 34L
  • Osprey Reppu Stratos 34L

Osprey Reppu Stratos 34L

Tuotekuvaus Osprey Reppu Stratos 34L

Valmistetaan kaikkein ankarimmat vaatimukset ja parasta laatua tarjoama amerikkalainen tuotemerkki, Osprey Stratos 34L reppu täysin perustelee maksamatta maine vaellus pussiin. Etsitpä ulkona kävelyä tai kiipeämässä vuorelle viikonloppuisin, Stratosilla tunnet aina tuulen takanasi.

Saumattoman AirSpeed ™ -jousitusjärjestelmänsä ansiosta Stratos tarjoaa sinulle mukavan ja tasaisen kuorman, joka ei aiheuta sinun huomaamaan sen suurta 34 litran tilavuutta. Sen 3D-muotoinen takapaneeli varmistaa täydellisen hengittävyyden, joka pitää hiki ja kosteuden poissa selästäsi, samalla kun valjaiden järjestelmä on täysin säädettävissä ja sisältää ylimääräisiä rintalastan ja lannevyöitä paremman vakauden saavuttamiseksi.

Stratosin hyödyllisyys näkyy täysin ulkopuolelta, ja siihen sisältyy Stow on the Go -vaellusnavan kiinnitys, jonka avulla voit kuljettaa näitä arvokkaita työkaluja aina. Lisäksi jään poistosilmukka, etupaneelin pystysuuntainen tasku ja kaksi vetoketjullista taskua jousituksen pohjassa tekevät kaikesta tavaroistasi helpon organisoinnin edes ottamatta reppua selältäsi.

Stratosin sisätiloissa on uskomattoman monipuolinen organisaatio monipuolisten organisaatiotaskujensa ansiosta, joista korostetaan hydrauliikan säiliön holkki, joka on täysin yhteensopiva Hydraulics ™ ja Hydraulics ™ LT -sarjojen kanssa. Sade ja elementit hyökkäävät tässä reppussa on myös integroitu sadesuoja, joka pitää esineesi kuivana. Stratos 34 tuo totta innovaatio ja laatu on tuuletettu pakkaus maailmassa. Innoittamana Ospreys antigravity? teknologia, Stratos 34 tarjoaa täysin säädettävissä ilmanopeuteen? tuuletettu takana, joka yhdistää yhdestä rakentaminen takapaneeli ja lantiovyö erittäin hengittävä keskeytetty mesh. Tämä mahdollistaa lisää mukavuutta lämpimällä säällä, jopa raskaalla kuormalla. Klassinen muotoilu ja puhdas muotoilu, rinnalla näyttävästi mukava kantaa tekee Stratos 34 yritys suosikki kävelijöiden ja vaeltajille jotka etsivät tuuletettu päivärepussa on tarpeeksi kapasiteettia kevyt camping laitteiden ja yön yli vaihteelle tai runsaasti ylimääräistä kerrosta ja laitteet, kun sää on vaihteleva. Irrotettava sadesuoja tallennettu pohjaan taskussa kasvattaa säänkestävyys ja kova nylon kankaat varmistaa kestävyyden. Stratos 34 on suuri paneeli aukko, helpon pääsyn taskuun päällä ja iso, pystysuunnassa vetoketjulla laajeneminen tasku edessä, joka on täydellinen turvallisesti tallentamiseen takki tai vara kerros helposti. Stratos 34 on täydellinen pakkaus pitkiä päiviä mutkaisilla polkuja tai kevyt yöretkiä lämpimällä säällä. Stratos 34 on yhteensopiva kaikkien Hydrauliikka? ja hydrauliikka LT? tekoaltaat.

featuers:

Säädettävä ilmanopeus? trampoliini keskeytetty mesh backsystem

Säädettävä vartalo pituus

Ulkoiset nesteytys pääsy

Integroitu & irrotettava sadesuoja

Sisäinen avain taskupidikkeessä

Irrotettava makuualusta hihnat

Side pakkaus hihnat

Yhden jäähakulle silmukka

Rintahihnassa hätä pilli

Stow on the Go? vaellus Tankokiinnitys

Twin vetoketjullinen lantiovyö taskuilla

Vertical keskitetty vetoketjutasku

Vetoketjullinen paneeli pääsy

Tekniset tiedot:

Paino: 1,39 kg (M / L)

Suurin Mitat (cm): 62 (l) x 30 (w) x 31 (d)


Haluatko ostaa Osprey Reppu Stratos 34L:n? Olet oikeassa paikassa! trekkinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Reput malleja. Tutustu nyt uusiin Reput ja matkalaukut tarjouksiimme trekkinn:ssa. Näitä Osprey-merkkisiä Reput tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Osprey Reppu Stratos 34L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Ylös !!

-

Yläreppu kävelylle ja pyöräilylle. Ostin sen käytettäväksi Camino de Santiagossa, ja siitä tuli kumppani kaikelle, mikä menee luontoon. Suuri säilytystila ja upea pohjaosasto kenkien tai likaisten vaatteiden säilyttämiseen.

Erittäin mukava ja täydellinen laukku

-

Erittäin tyytyväinen tähän ostokseen, tämä laukku on erittäin täydellinen, sitä on erittäin helppo käyttää ja pidän todella venytetystä kankaasta.

Oikein hyvä

-

Erittäin hyvä laukku. Ei lisättävää.

Osprey stratos 34l - loistava tuote

-

paras päivittäinen reppu minulla. suuri yksityiskohtien suunnittelu, hyvä tila ja selkätuki kiitos

Upea reppu

-

Ihanteellinen reppu yhden tai kolmen päivän retkille. Mukava, kestävä, hyvä säilytyskapasiteetti. Se saapui moitteettomasti hyvin pakattuna ja olin erittäin tyytyväinen ostoon. Suosittelen sitä 100%. Suuri, joka sisältää sadesuojan. Erittäin tyytyväinen ostokseen

Erittäin kaunis

-

Tilava ja kevyt reppu

Juuri mitä olen tarvinnut

-

Reppu on juuri oikea mitä tarvitsen. Täydellinen yhden päivän kävelykierrokselle tai jopa matkalle ranta-perheen perheelle. Hän istuu selälleni kuin hehku.

Hyvä

-

Reppu on hieno! Erittäin kevyt ja mukava.

Valo

-

Koko on juuri oikea, kevyt ja hyvä laukku

Suuri

-

Hyvä kompromissikoko, paino jopa 2 päivän retkeilyyn. Erinomainen tuki.

Upea reppu

-

Erittäin kevyt ja mukava reppu. Täydellinen päiväretkelle.

Upea reppu

-

Reppu on mahtava! Erittäin kevyt ja mukava.

Kevyt ja puhdas

-

Laaja käyttöalue, vaellus 3 päivää ja 2 yötä. Ostamme ahneaseen käyttöön. Tämä koko ja toiminta on melko kevyt ja helppo käyttää. Takakäyrä on asteittainen ja matkalaukkusi on helppo laittaa. Erittäin tyytyväinen

Erinomainen seuralainen

-

Täydellinen yhden päivän reppu, hyödyllinen ja mukava, etenkin riippumaton tyyppisen kantoavaimen ansiosta, rajoittaa hikoilua, täysin säädettävissä. Taskujen lukumäärä, sijainti ja pentue ihanteellinen, kalasääski on luonut stratos 36l ihmisille, jotka haluavat taskusieniä.

Suuri

-

Mahtava paketti, niin monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joita harvoin löytyy tästä pienestä pakkauksesta (makuupussi, teltan / makuualustan kiinnityskohdat, sadetiivis kansi)

Sopii täydellisesti

-

Erinomainen runko, joka tarjoaa tukevan tuen. Suuri määrä säätöä ja sopii minulle hyvin. Ei voi odottaa testata pakkauksen kestävyyttä. Hyvin valmistettu laitteisto ja muotoilu on toimiva.

Erittäin hyvä

-

Onko kallis reppu? Kyllä Onko laadukas reppu ja muotoilu? kyllä ​​Minun tapauksessani mitä etsin oli takana oleva henkäysjärjestelmä ja koska mitan 2 metriä vaihtoehto, että pystyn siirtämään hihnat ankkuri oli mikä vakuuttanut minua, se sopeutuu täydellisesti.

Erinomainen!

-

Reppu on täydellinen. Toimitus ajoissa

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up