up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Reppu Talon 22L

Osprey Reppu Talon 22L

Osprey Reppu Talon 22L

plus
  • 360Osprey Reppu Talon 22L
  • Play videoOsprey Reppu Talon 22L
  • Osprey Reppu Talon 22L
  • Osprey Reppu Talon 22L
  • Osprey Reppu Talon 22L

Osprey Reppu Talon 22L

Tuotekuvaus Osprey Reppu Talon 22L

Osprey Talon 22L -reppu on mukavin, turvallisin, hengittävä ja vakaa vaihtoehto , jonka löydät markkinoilta, jos etsit matkalaukkuja, joiden tilavuus on enintään 30 litraa , tilava ja yhteensopiva hydraulivaraston kanssa.

Tämä 30 litran reppu on valmistettu kierrätetystä nailonista , joka on kestävä ja kulutusta kestävä materiaali, mikä tekee siitä ihanteellisen teknisissä olosuhteissa, ja vedenpitävä käsittely takaa, että sisälläsi olevat tavarat pysyvät kuivina. Siinä on EVS-vaahdolla varustettu AirScape-selkä, joka tarjoaa mukavan ja pehmeän istuvuuden. Olkahihnat ja lannerangan vyöt ovat pehmustetut ja hengittävät, ja ne on valmistettu liikkuvuutta helpottavalla BioStretch-tekniikalla.

Sen muotoilu sisältää pääsyn päälokeroon vetoketjulla, edessä olevalla verkkotaskulla, sisäisellä renkaalla avaimille ja vetoketjullisella taskussa ristiselän vyössä, joka on myös pehmustettu. Tämä vaellusreppu sisältää ulkoisen pääsyn nesteytystaskuun, rintalastan hihnaan hätäpillillä, sivupuristushihnat, heijastavat yksityiskohdat , LED-valon ankkuripisteen ja koukut piikkiin ja pylväisiin.

Yksinkertaisempi on usein parempi, ja yksinkertaisesti sanottuna tämä on yksi monipuolisimmista paketeista, jotka on koskaan luotu. Jos haluat mennä kevyesti ja liikkua nopeasti metsässä, vuoristossa ja ympäri kaupunkia, Talon ™ 22 on pakkaus sinulle. 22 litran kapasiteetti on täydellinen päiväretkille, kaupunkiliikenteelle tai matkalle markkinoille. Hengitetyt ja mukavat BioStretch-valjaat ja jatkuvatoiminen lantiovyö luovat uskomattoman vakaan kantojärjestelmän, joka halaa kehosi, jotta voit pysyä tasapainossa polulla, harjalla tai huipulla. Naarmuimme päämme ja päivitimme AirScape-takapaneelimme käyttämään vähemmän materiaalia ja liimaa samalla kun se on hengittävämpi pitämään sinut viileänä kuumina päivinä. Kun ylämäki muuttuu tekniseksi, Stow on the Go -vaellussauvakantojärjestelmä pitää kätesi vapaina ylöspäin liikkumista varten. LidLock-kypärän kantokyky saavuttaa saman, kun pysähdyt keskipäivän työmatkalle. Vetoketjulliset lantiovyöt, joustavat verkkotaskut, valjaiden tasku ja yläkansi säilyttävät kaiken tarvitsemasi organisaation.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Rakennettu nopeutta varten:
Suunniteltu kevyellä rakenteella ja hyödyllisiä ominaisuuksia nopeisiin liikkeisiin ja monen urheilun harrastuksiin.

Multi Sport:
Talon / Tempest-sarja vastaa huippukuormaajista lannerangan pakkauksiin ja kaikkeen siltä väliltä - retkeilijöiden, pyöräilijöiden ja muun tarpeet.

Jatkuva lannerangan ja lantiovyön kääri:
Käyttäjät eivät voi tuntea saumoja, joita ei ole, joten jätimme ne pois. Päivitetyn Talon / Tempest-lantiovyön avulla voit keskittyä matkalle selässä olevan pakkauksen sijasta.


Ominaisuudet:

Joustavat sivutaskut
Stretch mesh -valjaiden slash taskut
Yläpaneelin vetoketjullinen slash-tasku
Silmukka vilkkuvaa valoa varten (valo ei sisälly toimitukseen)


Tekniset tiedot:

Tilavuus: 22 L
Mitat: 20,1tx 11wx11dt.
Paino: 1.786 paunaa

Kangas:
Pää: 70d X 100d Nylon Mini Shadow Brick
Korostus: 420hd: n nailonpussi
Pohja: 420hd: n nailonpussi


Kuljetustiedot:

Airscape-taustapaneeli:
Tarkasti leikatut ja harmonikalla levitetyt verkkopäällysteiset vaahtoharjat
Kevyet ja mukavat kosketuspinnat

Biostretch-valjaat:
Mesh peitetty, muottiin leikattu uritettu vaahtovaljaat
Säädettävä rintalastan hihna, jossa on turvapilli
Joustava kudottu valjaiden taskuÄlä odota enää pidempään ja osta Osprey Reppu Talon 22L. Jos sinulla on kysyttävää Osprey Reppu Talon 22L:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä trekkinn yhteydenottosivumme kautta. trekkinn tarjoaa erityisen kokoelman Reput ja matkalaukuttuotteita ulkoilu:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Reput ja matkalaukut varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Reput varusteilla.

Ominaisuudet Osprey Reppu Talon 22L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Täydellinen Erittäin hyvä laatu ja erittäin hyvä palvelu Tänään se sai ensi -iltansa ja olen ollut iloinen

Hämmästyttävä päivittäinen pakkaus

-

Yksi parhaista päivittäisistä pakkauksista, jotka omistin

Hyvä

-

Toimitetaan Romaniaan noin viikossa. Tuote on hyvä. Rakastan tämän reppun vaellustangon tukea

Osprey 22 talonia

-

Upea tuote ja hyvä palvelu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up