up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Stratos 24L Backpack

Osprey Stratos 24L Backpack

plus
  • 360Osprey Stratos 24L Backpack
  • Play videoOsprey Stratos 24L Backpack
  • Osprey Stratos 24L Backpack
  • Osprey Stratos 24L Backpack

Osprey Stratos 24L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Stratos 24L Backpack

Valmistetaan kaikkein ankarimmat vaatimukset ja parasta laatua tarjoama amerikkalainen tuotemerkki, Osprey Stratos 24L reppu täysin perustelee maksamatta maine vaellus pussiin. Etsitpä ulkona kävelyä tai kiipeämässä vuorelle viikonloppuisin, Stratosilla tunnet aina tuulen takanasi.

Saumattoman AirSpeed ™ -jousitusjärjestelmänsä ansiosta Stratos tarjoaa sinulle mukavan ja tasaisen kuorman, joka ei aiheuta sinun huomaamaan sen suurta 24 litran tilavuutta. Sen 3D-muotoinen takapaneeli varmistaa täydellisen hengittävyyden, joka pitää hiki ja kosteuden poissa selästäsi, samalla kun valjaiden järjestelmä on täysin säädettävissä ja sisältää ylimääräisiä rintalastan ja lannevyöitä paremman vakauden saavuttamiseksi.

Stratosin hyödyllisyys näkyy täysin ulkopuolelta, ja siihen sisältyy Stow on the Go -vaellusnavan kiinnitys, jonka avulla voit kuljettaa näitä arvokkaita työkaluja aina. Lisäksi jään poistosilmukka, etupaneelin pystysuuntainen tasku ja kaksi vetoketjullista taskua jousituksen pohjassa tekevät kaikesta tavaroistasi helpon organisoinnin edes ottamatta reppua selältäsi.

Sisätilojen Stratos on uskomaton monimuotoisuus organisaation ansiosta useita organisaatiota taskuja, joista korostetaan nesteytys säiliön holkki täysin yhteensopiva Hydrauliikka ™ ja hydrauliikka ™ LT-sarja. Kun sade ja elementit hyökkäävät, tässä reppussa on myös integroitu sadesuoja, joka pitää esineesi kuivana. Stratos 24 tuo todellista innovointia ja laatua on tuuletettu pakkaus maailmassa.

Innoittamana sääkset antigravitaatio? teknologia, Stratos 24 tarjoaa täysin säädettävissä ilmanopeuteen? ilmanvaihto takaisin järjestelmä, joka yhdistää yhden kappaleen rakenteen takaseinään ja lantiovyö erittäin hengittävä keskeytetty mesh. Tämä mahdollistaa suuremman mukavuuden lämpimällä säällä, vaikka raskaalla kuormalla.

Klassista muotoilua ja puhdas muotoilu, rinnalla näyttävästi mukava kantaa tekee Stratos 24 yritys suosikki kävelijöiden ja vaeltajille jotka etsivät tuuletettu daypack jonka kapasiteetti vara vaatteita, ruokaa, vettä ja laitteet. Irrotettava Sadesuoja tallennettu pohjaan taskun lisää säänkestävyys ja kova nylon kankaat kestävyyden varmistamiseksi. Stratos 24 on suuri paneeli aukko, helpon pääsyn taskun päälle ja suuri, pystysuoraan vetoketjulla laajeneminen tasku edessä, joka on täydellinen turvallisesti tallentamiseksi takki tai vara-kerros on helppo käyttää. Stratos 24 on täydellinen pakkaus lämpimiä päiviä mutkaisilla polkuja.

Stratos 24 on yhteensopiva kaikkien Hydrauliikka? ja hydrauliikka LT? tekoaltaat.

Ominaisuudet:

Säädettävä Ilmanopeus? trampoliini jäädytetty mesh backsystem

Säädettävä vartalo pituus

Ulkoiset nesteytys pääsy

Integroitu & irrotettava sadesuoja

Sisäinen avain taskupidikkeessä

Side kompressiohihnojen

Yhden jäähakulle silmukan

Rintahihnassa hätä pilli

Stow on the go? vaellus tankokiinnitys

Twin vetoketjullinen lantiovyö taskuilla

Pystysuora keskitetty vetoketjutasku

Vetoketjullinen paneeli pääsy

Tekniset tiedot:

Paino: 1,25 kg (M / L)

Maksimi Mitat (cm): 56 (l) x 30 (w) x 30 (d)


trekkinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia ulkoilu tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Osprey Stratos 24L Backpack? Olet onnekas, sillä trekkinn:ssä, Reput ja matkalaukut katalogissa ja Reput kategoriassa, tarjoamme muita ulkoilu tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Osprey Stratos 24L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen laatu

-

käyttäjäystävällinen, ja kaikki toimivat hyvin.

Ei paha

-

Repukotelo on melko mukava ja ilmava. Soveltuu myös päivittäiseen käyttöön

Sen arvoinen (hinta)

-

mukava - erittäin ilmastoitu

Erinomainen palvelu huolimatta alkuperäisistä huolenaiheista ....

-

Olin aluksi hieman skeptinen sivuston suhteen, koska niiden hinnoittelu on alhainen, vaikka lähetyskustannukset oli laskettu. Mutta minua ei tarvitse olla - sain laukkuni melko nopeasti, koska olin puolivälissä maailmaa heiltä ja se oli erinomaisessa kunnossa ja juuri sen mitä odotin. Kun minulla oli kyselyjä, he vastasivat nopeasti ja kaiken kaikkiaan myynnin jälkeinen palvelu oli upeaa. Kauppa taas.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up