up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Stratos 50L Backpack

Osprey Stratos 50L Backpack

plus
  • 360Osprey Stratos 50L Backpack
  • Play videoOsprey Stratos 50L Backpack
  • Osprey Stratos 50L Backpack
  • Osprey Stratos 50L Backpack

Osprey Stratos 50L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Stratos 50L Backpack

Valmistetaan kaikkein ankarimmat vaatimukset ja parasta laatua tarjoama amerikkalainen tuotemerkki, Osprey Stratos 50L reppu täysin perustelee maksamatta maine vaellus pussiin. Etsitpä ulkona kävelyä tai kiipeämässä vuorelle viikonloppuisin, Stratosilla tunnet aina tuulen takanasi.

Saumattoman AirSpeed ™ -jousitusjärjestelmänsä ansiosta Stratos tarjoaa sinulle mukavan ja tasaisen kuorman, joka ei aiheuta sinun huomaamaan sen suurta 50 litran tilavuutta. Sen 3D-muotoinen takapaneeli varmistaa täydellisen hengittävyyden, joka pitää hiki ja kosteuden poissa selästäsi, samalla kun valjaiden järjestelmä on täysin säädettävissä ja sisältää ylimääräisiä rintalastan ja lannevyöitä paremman vakauden saavuttamiseksi.

Stratosin hyödyllisyys näkyy täysin ulkopuolelta, ja siihen sisältyy Stow on the Go -vaellusnavan kiinnitys, jonka avulla voit kuljettaa näitä arvokkaita työkaluja aina. Lisäksi jään poistosilmukka, etupaneelin pystysuuntainen tasku ja kaksi vetoketjullista taskua jousituksen pohjassa tekevät kaikesta tavaroistasi helpon organisoinnin edes ottamatta reppua selältäsi.

Stratosin sisätiloissa on uskomattoman monipuolinen organisaatio monipuolisten organisaatiotaskujensa ansiosta, joista korostetaan hydrauliikan säiliön holkki, joka on täysin yhteensopiva Hydraulics ™ ja Hydraulics ™ LT -sarjojen kanssa. Sade ja elementit hyökkäävät tässä reppussa on myös integroitu sadesuoja, joka pitää esineesi kuivana. Stratos 50 tuo totta innovaatio ja laatu on tuuletettu pakkaus maailmassa.

Innoittamana Ospreys antigravity? teknologia, Stratos 50 tarjoaa täysin säädettävissä ilmanopeuteen? tuuletettu takana, joka yhdistää yhdestä rakentaminen takapaneeli ja lantiovyö erittäin hengittävä keskeytetty mesh. Tämä mahdollistaa lisää mukavuutta lämpimällä säällä, jopa raskaalla kuormalla.

Klassinen muotoilu ja puhdas muotoilu, rinnalla näyttävästi mukava kantaa tekee Stratos 50 yritys suosikki kävelijöiden ja retkeilijöille ja leiriläiset, jotka etsivät tuuletettu päivärepussa on tarpeeksi kapasiteettia retkeilyvälineitä ja yön yli pyydykset, sekä runsaasti ylimääräistä kerrosta ja laitteet kun sää on vaihteleva. Irrotettava sadesuoja tallennettu pohjaan taskussa kasvattaa säänkestävyys ja kova nylon kankaat varmistaa kestävyyden. Stratos 50 on kaksinkertainen leikattu kannen aukko piirtää johto kiinnitys, suuri, helposti taskuun kannessa ja pystysuunnassa vetoketjulla laajeneminen tasku edessä, joka on täydellinen turvallisesti tallentamiseen takki tai vara kerros helposti. Puolella pakkaus on yksi pystysuora vetoketju, joka mahdollistaa suoraan päälokero, säästää saamasta avata kannen päälle. Pohjan pakkaus on myös vetoketjullinen makuupussi lokero, jossa on mylvi jakaja, jonka tarkoituksena on mahdollistaa helpon erottamisen laitteita. Stratos 50 on täydellinen pakkaus pitkiä päiviä ja kevyt camping matkoja keväällä, kesällä ja syksyllä.

Stratos 50 on yhteensopiva kaikkien Hydrauliikka? ja hydrauliikka LT? tekoaltaat.

Ominaisuudet:

Säädettävä ilmanopeus? trampoliini keskeytetty mesh backsystem

Säädettävä vartalo pituus

Base zip merkintä

Ulkoiset nesteytys pääsy

Integroitu & irrotettava sadesuoja

Sisäinen avain taskupidikkeessä

Irrotettava makuualusta hihnat

Side pakkaus hihnat

Yhden jäähakulle silmukka

Single pystysuora vetoketjullinen puolella tukiasemaa

Rintahihnassa hätä pilli

Stow on the Go? vaellus Tankokiinnitys

Stretch etutasku

Kansi pääsy

Twin vetoketjullinen lantiovyö taskuilla

Tuuletetut venyttää ikeestä ja kuorma nostimet

Vetoketjutasku etupaneelissa

Tekniset tiedot:

Paino: 1,67 kg (M / L)

Suurin Mitat (cm): 70 (l) x 36 (w) x 38 (d)


Tervetuloa Osprey Stratos 50L Backpack erikoistarjoukseemme. trekkinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia ulkoiluvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa ulkoilutuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Reput.

Ominaisuudet Osprey Stratos 50L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (25)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Osprey stratos 50l

-

Erinomainen reppu, kevyt ja käytännöllinen. Virheetön toimitus!

Oikein hyvä

-

Erittäin nopea toimitus, laukku näyttää erittäin hyvältä.

Paras reppu, mitä minulla on ollut

-

Tämä reppu on ihanteellinen 2-3 päivän retkeilyyn, kevyt, mukava ja erittäin toimiva, rakasta sitä!

Pitää todella paljon

-

Se on erittäin mukava kantaa ja näyttää hyvältä väriltään

Erinomainen

-

Aina ollut suuri Ospreyn fani ... Stratos 50L on täydellinen retkeilyviikonloppu tai viikon kevyt reppu! Olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen ... 5 tähteä even️ ja vielä enemmän

Paljon varastotilaa.

-

Minulla on Stratos 34 ja nyt ostin 50. En löytänyt toista, jolla olisi kaikki nämä ominaisuudet yhdessä, sadesuoja, 2 sivutaskua vyötäröllä ja paikka veden kuljettamiseen.

Täydellinen

-

Erittäin hyvä laukku. Kevyt, käytännöllinen, tarjoaa monia säilytysmahdollisuuksia. Hyvä viimeistely. Aina tyytyväinen tähän tuotemerkkiin.

Kalasääski stratos 50l

-

Mielestäni 50 l on ihanteellinen keskikoko retkeilyyn. Tämän lisäksi meillä on taipumus ylikuormittaa. Pussin kantomukavuus on melko hyvä. Olin hieman skeptinen pussin takana olevan avoimen taskun suhteen, mutta lopulta se osoittautui erittäin hyödylliseksi: voit liukua vaatteen päälle, joka on erittäin helppo käyttää. Vyön taskut olisivat voineet olla suurempia (vaikea päästä sisään ja ulos älypuhelimestaan). Lyhyesti sanottuna, se on hyvä laukku. Viimeiseksi viimeinen sana, mutta tällä kertaa Trekkinn.com-sivustolla, olen jo useita kertoja tilannut heiltä huolehtimatta.

Kalasääski stratos 50l

-

Erittäin hyvä laukku. Kevyt, käytännöllinen, tarjoaa monia säilytysmahdollisuuksia. Hyvä viimeistely.

Vastaa odotuksiani

-

Erittäin miellyttävä yllätys, kun löysin laukkuni. Kuten kuvattu, kevyt, hyvin tehty, kuten aina tälle tuotemerkille. Pieni viive, mutta hyvä seuranta, joka rauhoittaa. Palaan ostamaan, koska kaikki tuotteet ovat vakavia, kiitos.

Hyvä reppu yli yhden päivän reiteille.

-

Se on kevyt reppu ja siinä on tarvittavat lisävarusteet ylitysten tekemiseen tai intensiivisempien reittien tekemiseen. Suosittelen sitä kevät-kesäksi ja syksyyn, jos sää on maltillinen. Hyvä vastine rahalle, sijoittamisen arvoinen. Tilaus saapui ajoissa. Suosittelen häntä.

Très bien!

-

J´ai reçu le sac en 2 jatkoa! Le suivi est bien. Je suosittelee sivustoa! J´avais ja peu d´esitation kohtaavat Internet-sivuston viimeisen aucun ongelman kanssa. Trien bien vaellus! merci

Oma kalasääski stratos 50l

-

Osprey Stratos 50L on täydellinen ostos. Olen erittäin tyytyväinen reppujen tasapainojärjestelmään. Laukun useita osia on hyödyllinen. Kaiken kaikkiaan pakollinen tuote. Kiitos Trekkinn & Osprey. HUOMAUTUS: - Intialaiset ostajat ottavat huomioon myös mukautetun maksun ja IGST: n, jotka lisäävät kustannuksia entisestään.

Hyvin vaikuttunut

-

Olin erittäin innoissani, kun saimme retkeilylaukut, Osprey Stratos 50L on paljon enemmän kuin toivoin. Osprey-laatu on aina huippuluokkaa eikä koskaan lakkaa vaikuttamasta. Niin mukava ja kevyt. Kiitos trekkin hienoista hinnoista.

Täydellinen

-

Hyvä retkeilyreppu, mukava ja runsaasti tilaa. Suosittelen sitä

Korkea arvo

-

Mukava edulliseen hintaan! Toimitus on ajoissa, mutta vain muovipussissa, mutta iloinen siitä, ettei se ole rikki.

Ei koskaan saanut

-

Vaellus ei ole luotettava sivusto. Ensimmäinen tilaus tällä sivustolla, ja erilaisia artikkeleiani ei ole koskaan toimitettu minulle. Asiakaspalvelu on erittäin vaikea tavoittaa, kuka heillä on heitä pyytämään meitä odottamaan eikä huolehtimaan. Mutta täällä on kuukauden kuluttua ja kuljetusyrityksen ilmoittamasta vahingoittuneesta paketista ei makseta hyvitystä. Suosittelen tätä sivustoa sen vakavuuden puutteen vuoksi ja toimittamattomien pakettien palauttamatta jättämistä varten

Erinomainen laukku ja ostokokemus

-

laukku toimitettiin kolmen viikon sisällä ostopäivästä ja se on upea retkelaukku, jossa on paljon enemmän tilaa kuin voisit odottaa 50L laukusta. kaunis laatu ja istuvuus, antaa laukun tuntua kevyeltä vaelluksellakin melko pienellä painolla! suosittelen ehdottomasti tätä laukkua ja erityisesti, että tilaat sen trekkinn.com-sivustolta!

Erittäin hyvä

-

Muutaman päivän testauksen jälkeen se on mielestäni paras reppu, jota olen koskaan kokeillut, erittäin mukava ja ergonominen

Suuri reppu, rakasta sitä

-

Tämä on ensimmäinen retkeilyreppuni, vietin paljon aikaa katselmien katselemiseen, vertaamiseen ja ajatteluun ja päätin lopulta, että Stratos 50 on ihanteellinen vaihtoehto minulle. Kahden kuukauden käytön jälkeen olen täysin onnellinen. Se tuntuu hyvältä ja kevyeltä selältä. Kaikki yksityiskohdat ovat laadullisia. Ei miinoja toistaiseksi.

Erittäin hyvä!

-

Nopea toimitus ja laadukas materiaali. Reppu tuntuu niin pieneltä, mutta siinä on paljon asioita. Suosittelen!

Paras laatu

-

Osprey on osoittautunut parhaaksi reppujen valmistajaksi. Huomio yksityiskohtiin on se, mitä sinä käytät, kun katsot taitavasti sijoitettuja taskuja ja hihnoja. Mielestäni paras kääpiöpakkaus, erityisesti siksi, että sivut pääsevät pääosastoon. Yleensä sen tällainen taistelu päästä kyseiseen pohjapakkaukseen, mutta stratos 50 tekee siitä paljon helpompaa!

Ensimmäiset näyttökerrat

-

Erinomainen reppu, jotain enemmän kuin pieni kuin odotin olevan 50L, mutta silti niin suuri kapasiteetti ja saatavuus, että voin varastoida kaikki laitteet ja pystyä mukautumaan siihen oikein, paino tuntuu hyvin jakautuneena, ja sillä on suuri tuki pitkille vuoteille. lastaus kohtalaisen raskasta matkatavaraa, meidän täytyy nähdä saman repun kestävyys, mutta on tyytyväisempi

Mallin vuosikerta

-

Hei Onko Stratos 50L uusin malli, jonka toimitan ???? Toisin sanoen vuosi 2019 Mvh Thomas

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Osprey Stratos 50L kuuluu Kesän 2019 kokoelmaan

Terveiset

Naispuolinen versio

-

Haluaisin tietää, jos ne ovat naisten tätä mallia, kiitos!

asiantuntijamme vastaavat

Hei,
Stratos 50: n naistenversio on Osprey Sirrus 50. Tällä hetkellä meillä ei kuitenkaan ole tätä tuotetta saatavilla.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up