up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Talon 33L Backpack

Osprey Talon 33L Backpack

plus
  • 360Osprey Talon 33L Backpack
  • Play videoOsprey Talon 33L Backpack
  • Osprey Talon 33L Backpack
  • Osprey Talon 33L Backpack

Osprey Talon 33L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Talon 33L Backpack

Kevyt, toimiva ja erittäin kestävä Osprey Talon 33L -reppu on paras valinta liikkua nopeasti metsässä ja vuorilla. Talon 33L on uskollinen liittolainen, jolla on mahtava esitys sekä retkeilyharjoitteluissa että luotettavana päiväpakkauksena, joka on tarkoitettu yksinkertaisiin tehtäviin.

Yhdistämällä hengittävän AirScape ™ -taustalevyn aina luotettaviin BioStretch ™ -valjaisiin , Talon 33L tarjoaa sinulle unelmamaisen kuormakokemuksen, joka pitää selän aina kuivana ja hankautumattoman saumattoman suunnittelunsa ansiosta. Rintalasan ja ristiselän kiinnitysvyöhykkeet, joissa on joustavat vetoketjulliset taskut lisämukavuutta varten, antavat sinulle vakauden ja turvallisuuden jokaisessa vaiheessa.

Talon 33L on etupaneelissaan puhdas apuohjelma. LidLock ™ -kypärän kanto mahdollistaa tämän reppun kantamisen tällä tärkeällä laitteella riippumatta siitä, käytätkö sitä pyörällä tai tarvitsetko lisäsuojaa vuoristoharrastuksissa. Lisäksi pari Stow on the Go -vaellusnavan kiinnitystä varmistaa, että voit pitää kädet puhtaina, kun näitä työkaluja ei tarvita ilman riskiä, että menetät ne tiellä.

Sisäisen kapasiteetin kannalta Talon 33L sisältää helpon pääsyn nestetyssäiliön taskuun etupaneelissa sekä erilaisia vetoketjullisia verkkotaskuja, jotta pidät tavaroitasi ja tarvikkeitasi hyvin järjestettyinä. Rakennus 10 vuotta suunnitteluun, seuraavan sukupolven ikonin Talon sarja on täällä. Talon 33 piirteet puhdas, moderni muotoilu ja hämmästyttävän hyvä suorituskyky mitä seikkailun. Talon 33 on monipuolinen paketti, suunniteltu tosi vuoren ammattitaitoinen ja on kaikki mitä voi tarvita pitkiä päiviä ulkona.

Taitavasti suunniteltu uusi AirScape? harmonikka vaahto takapaneeli yhdistettynä saumaton lannerangan ja lantiovyö vartalolle kasvattaa ilmavirran ja antaa vielä mukavampaa kuljettaa kokemus, pitämällä kuorman lähellä kehoa ja levittää paino tasaisesti lantion.

Talon 33 on säädettävä selän pituus, varmistaa pakkaus sopii hyvin kehon ja mahdollistaa mukavin kirjanpitoarvon kokemus. Pakkaus on täydellinen innovatiivisia ratkaisuja, kuten Stow on the Go? vaellus Tankokiinnitys, twin jäähakkua liitetiedostoja ja Insideout? kompressiohihnojen. Zip taskut kummallakin puolella lantiovyö mahdollistavat nopean ja helpon pääsyn pienempien tavaroiden, kuten puhelin, välipaloja ja GPS. Päälle kannen löydät toinen kätevästi taskuun, ihanteellinen hansikkaat, hattu, kartta tai muita kohteita, jotka sinun täytyy helposti. On kärkeen on suuri PowerMesh? tasku, joka on ihanteellinen märkä takki tai ylimääräisiä kerros vaatteita. Keeping sammutettua aikana toiminta on välttämätöntä ja uudelleen täyttö nesteytys säiliö on tehty helpoksi nopean pääsyn ulkoisen nesteytyksen holkki säiliö ripustuslenkistä.

Talon 33 on yhteensopiva kaikkien Hydrauliikka? altaiden ja koko Pieni Korkea Vis Raincover.

Talon 33 on rakennettu olemaan kevyt, mukava, kestävä ja poikkeuksellisen monipuolinen. Ei väliä seikkailu, Talon on selkää.

Ominaisuudet:

Säädettävä vartalo pituus

AirScape? mesh katettu harmonikka vaahto takapaneeli

Ulkoiset nesteytys pääsy

Läppä pääsy klipsillä sulkeminen

Sisäinen avain taskupidikkeessä

Sisäinen yläkuorman puristus hihna

LED kiinnityskohta

Saumaton lannerangan ja lantiovyö vartalolle

Rintahihnassa hätä pilli

Stow on the Go? vaellus Tankokiinnitys

Stretch etutasku

Stretch mesh sivutaskua Insideout? puristus

Stretch tasku valjaat

Kansi pääsy

Twin jäähakulle silmukoita

Twin vetoketjullinen lantiovyö taskuilla

Tekniset tiedot:

Paino: 0,92 kg (M / L)

Suurin Mitat (cm): 62 (l) x 30 (w) x 29 (d)


Haluatko lisää ulkoilu tuotteita Osprey:lta? trekkinn:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, kuten Osprey Talon 33L Backpack. Tällä hetkellä Osprey Talon 33L Backpack on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki ulkoiluvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Osprey Talon 33L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (23)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä laatu

-

Suuri ja helppokäyttöinen reppu, erittäin helppokäyttöinen ja tuntuu erittäin mukavalta käyttää, voi olla raskas kuorma!

Talon reppu 33

-

hyvä proto lupaustensa mukaisesti, kevyt ja mukava

Söpö reppu

-

Laadukas reppu materiaaleissaan ja se on erittäin kaunis, testaan sitä pian poluilla xD

Täydellinen

-

Erinomainen reppu jokaiseen tarkoitukseen

Erittäin tyytyväinen

-

Erittäin mukava reppu. Soveltuu enintään 10 kg painavien kuormien kantamiseen.

Hyvä laukku!

-

Toimitus on vain kymmenen päivää! Laatu yhtä hyvä kuin luulen. Olen tyytyväinen.

Erittäin tyytyväinen

-

Ostin Talonin lahjaksi, olin varma, että se olisi erittäin tervetullut. Minulla on naisten versio (Tempest), joten tiesin jo tuotteen. Erittäin kevyt, hyvin jäsennelty, siinä on kaikki mitä tarvitset. Lisäksi se on myös esteettisesti kaunis.

Suuri reppu

-

Upea reppu ja erittäin helppokäyttöinen Erittäin mukava, raskas

Erinomainen hinta-laatusuhde

-

Erinomainen reppu jokaiseen tarkoitukseen matkoista hiihtoon.

Reppu, jota ihmiset rakastavat

-

Ospreyn reput ovat aina olleet rauhoittavia, mukavia, luotettavia ja laadukkaita! Tuen edelleen! Toivon myös, että tällä tyylillä voi olla vedenpitävä reppu

Hyvä

-

HYVÄ

Suuri reppu

-

Täydellinen istuvuus ja mukavuus

Osprey Talon 33l

-

Erinomainen reppu.Tarpeeksi säilytystilaa ja paljon taskuja.Hyvä istuvuus. Selän pituuden säätö plussaa. Sadesuoja saisi olla mukana.

Täydellinen monikäyttöä varten

-

täydellinen reppu moniurheiluun. täydellinen päiväretkelle, yöretkelle, pyöräilyyn jne. Käytä insertin kanssa valokuva- ja retkeilymateriaalin viemiseen vuorelle. erittäin kevyt ja mukava. erinomainen laatu.

Erittäin tyytyväinen

-

Ospreyn reppu on aina ollut rauhoittava, mukava, luotettava ja hyvä laatu! Tuen jatkossakin!

Erinomainen laukkupakkaus

-

Erinomainen matkalaukku. Kevyt ja toimiva.

Luotettava, helppokäyttöinen ja suuri päiväretkille

-

Ostin Osprey Talon 33L: n 10 vuotta sitten, ja se palveli minua hyvin monissa vaelluksissa ympäri maailmaa. Uudempi malli on melko sama, vain kevyempi ja päivitetty. Erinomainen paketti!

Rivin yläreuna

-

Tämä on loistava ja kestävä päiväpaketti, jossa on paljon säätöjä täydellisen istuvuuden, vedenpitävän ja kevyen painon vuoksi

Suuri

-

Hyvä tuote, erittäin mukava ja kevyt.

Se on paras tuote.

-

Erittäin korkea laatu ja käytettävyys!

Osprey Talon 33

-

Loistava reppu, hyvä palvelu, kiitos!

Peitä sadetta

-

Hei, Mahtaako moxila turva sadetta. Kiitos.

asiantuntijamme vastaavat

Hei, sadesuoja se ei ole mukana, mutta voit ostaa sen erikseen, kooltaan "S" tässä: https://www.trekkinn.com/montana/osprey-ultralight-high-vis-raincover/1120721/p Tervehdys

Review.

-

Hyvät palvelut. Tuote tuli päivänä se oli luvattu.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up