up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Osprey
360

Osprey Tempest 50L Backpack

plus
  • 360Osprey Tempest 50L Backpack
  • Play videoOsprey Tempest 50L Backpack
  • Osprey Tempest 50L Backpack

Osprey Tempest 50L Backpack

Tuotekuvaus Osprey Tempest 50L Backpack

Osprey Tempest 50L -reppu tarjoaa tarpeeksi tilaa retkelle useita päiviä vuoristossa, joten sinun on mukanasi vaatteet, nesteytys, makuupussi, ruoka ja kiipeily- tai vaellustyökalut . Se on suunniteltu naisen vartalolle, joten se mukautuu mukavuuteen ja ergonomiaan, ja sen kokonaistilavuus on 50 litraa .

Tämä vuorireppu on valmistettu kierrätetystä nailonista , joka takaa erinomaisen kulutuksen ja joustavuuden sekä vedenpitävän käsittelyn ilman PFC: tä . EVA-vaahdolla varustettu AirScape-selkä suosii hengittävyyttä ja pysyy vakaana myös suurissa liikkeissä. Olkahihnat ja lannerangan vyöt on valmistettu BioStretch-tekniikalla, koska ne mahdollistavat liikkumisvapauden ja mukavuuden.

Siinä on erillinen lokero makuupussille, vetoketjullinen tasku lannerangan vyössä, joustavat hihnat sivussa pylväiden tai piikkien pitämiseen , nesteytystasku, sisäinen rengas avaimille, rintalastan hihna hätäpillillä, naarmuuntumattomat vetoketjut aurinkolasien hoitoon , vetoketjullinen verkkotasku läpän alla, heijastavat hihnat , sisäinen pääsy sivusulkemiseen, säädettävä kansi kahdella taskulla ja joustava etutasku. Kaikista näistä ominaisuuksista tulee tämä vaellusreppu, joka on erehtymätön kumppanisi retkeilyyn .

Tempest 50 on suunniteltu kevyille monipäiväretkille ja matkustajille. Kun navigoit teknisessä maastossa, ruiskuvalettu AirScape-taustapaneeli sekä jatkuvat kääretarvikkeet ja lantiovyö liikkuvat kanssasi.

Paino: 1,4 kg

MITAT (CM): 65L / 34W / 27D

KANGAS 100D X 210D BLUESIGN KIERRÄTTY ROBIKKA NYLON

Tempest 50 on suunniteltu kevyille monipäiväretkille ja matkustajille. Kun navigoit teknisessä maastossa, ruiskuvalettu AirScape ™ -taustapaneeli sekä jatkuvat käärimissarja ja lantiovyö liikkuvat kanssasi. Tässä virtaviivaisessa naisten erityispakkauksessa on vetoketjulliset lonkataskut, jääkirves ja vaellussauvojen kiinnityskohdat ja säiliön holkki. Rakennettu korkealaatuisella bluesign®-hyväksytyllä kierrätetyllä erittäin sitkeällä nailonilla, jossa on PFC-vapaa DWR-pinnoite.

AirScape ™ -jousitus
Ruiskuvalettu, leikattu vaahtomuovi AirScape ™ -runko luo hengittävän, lähellä vartaloa sopivan istuvuuden. Joustavat BioStretch-valjaat ja lantiovyö, jatkuvalla lannerangasta lantiovyöhön, mahdollistavat dynaamisen liikkumisen.

Kevyt ja nopea
Kevyt pakkaussarja, joka on suunniteltu optimaalisesti vakaana dynaamiseen liikkumiseen myös teknisimmällä maastolla.

Multi Sport
Talon / Tempest -sarja soveltuu retkeilijöiden, pyöräilijöiden ja muun tarpeisiin, huippukuormaajista lannerangoihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Kestävät materiaalit
Rakennettu korkealaatuisella bluesign®-hyväksytyllä kierrätetyllä erittäin sitkeällä nailonilla.

Ominaisuudet

Vetoketjullinen naarmuuntumaton aurinkolasit ja elektroniikkatasku
Tartu kahvaan
Suunniteltu naisille
Kannen alla vetoketjullinen verkkotasku
Yläkannen pääsy
Joustava tasku valjaissa
Kiinnitä Go ™ -vaellussauvan kiinnitykseen
Rintahihna hätäpillillä
Sivupuristushihnat
Heijastava grafiikka
Leikattu EVA-valjaat
Taitettavat kaksoisjään kirvesilmukat
Yksi pystysuora vetoketjullinen sivupiste
Ulkoinen nesteytys pääsy
Kiinnitä Go ™ -vaellussauvan kiinnitykseen
Yhteensopiva Hydraulics ™ -säiliöiden kanssa
Pehmustettu lantiovyö
Kelluva kansi kahdella vetoketjutaskulla
Ruiskuvalettu Airscape ™ HDPE -tausta EVA-vaahtomuovipehmusteella
Joustavat verkkotaskut
Irrotettavat makuualustan hihnat
Joustava etutasku
Kaksi vetoketjullista lantiovyötaskua
Sisäinen avaimen kiinnityspidike


Osprey Tempest 50L Backpacka on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Osprey:n tuotteita, kuten Tempest 50L Backpack, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Osprey:lta.

Ominaisuudet Osprey Tempest 50L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Ospray-reput

-

Erinomainen reppu, suosittelen ympäristöystävälliseksi retkeilyoppaaksi ystäville ja asiakkaille

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up