up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Petzl

Petzl Bloc Avant Irvis

plus
  • Play videoPetzl Bloc Avant Irvis
  • Petzl Bloc Avant Irvis

Petzl Bloc Avant Irvis

Tuotekuvaus Petzl Bloc Avant Irvis

Irvis jääkenkä edessä kohdat, sovitettavissa kaikkiin Petzl malleja, muuttaa tekniset vuorikiipeily tai klassista vuorikiipeily crampons osaksi jääraudat jäätikkö matka- ja hiihtäminen.

Ominaisuudet:

Yhteensopiva kaikkien Petzl taka jääkenkä kohdat niiden muuntaminen malleja suunniteltu jäätikkö matka- ja hiihtäminen

Vaaka edessä pistettä varmistaa vankka oston kovalla lumella

Tekniset tiedot:

Sertifiointi (t): CE, UIAA


Juuri nyt, Petzl Bloc Avant Irvis on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Vaellusvarusteet katalogista Varaosat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Varaosat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Petzl Bloc Avant Irvis

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvää tuotetta

-

J´ai acheté ces -lihakset ovat mon conjoint, et il en est très satisfait. Ils sont légers et s´adaptent très bien.

Petzl-modulaarisuus

-

Viime vuosina Petzl, jolla oli modulaarinen lähestymistapa suunnitteluun, saavutti pelin edellä vuorikiipeilyvarusteiden kaikilla osa-alueilla. Tässä tapauksessa - olen ostanut yhteensä 2 paria purppuroita (Leopard FL ja Lynx Leverlick Universel) ja kaksi etuosaa (Vasak ja Irvis), jotka antoivat minulle loputtoman yhdistelmän samppanjoita kirjaimellisesti KAIKKIEN vuoristoaktiviteetteihin lumilähestymistä pehmeillä B0: lla kiipeäminen WI6: lla täysin jäykillä B3-moottoreilla ja kaikella välillä. Ei tarvita erikoistyyppisiä kouruja aktiviteettia kohti, otat yhden parin ja mahdollisesti etuosan ja joitain työkaluja ja sinut lajitellaan matkalle ... Taika

Kaari mustat timanttihansikkaat

-

BLACK DIMOND -sivustolla niitä myydään jääkiipeilyhansikoina. Käyttökelvoton. Vesiputouskäsineen on oltava täydellinen käsillä. Lisäkangasta on huomattavasti, joka ei salli minkään liikkumista helposti ja yksinkertaisesti (ensinnäkin karabinaatit sopivat ylimääräiseen kankaaseen). Ota yhteyttä BD: hen, ei tyhjentävin vastauksin. KÄYTETTY kerran ja aseta piirros

Crampon-kärki

-

Varvas osti muuntamaan vuorikiipeilykramppeja kouristeiksi helpottamaan retkiä lumisessa ympäristössä pitäen takaosan ja saaden keveyttä.

Petzl-crampons

-

Integrointi Petzl-crampon-komponenttien välillä on parempi kuin muilla tuotemerkeillä. Koko crampon saapuu jo vaihdettavan aluslangan tai häkin kanssa (varpaalle) ostaessasi vain erilaisen etuosan, sinulla voi olla tarpeeksi yhdistelmiä, jotta crampon sopisi erityyppisiin saappaisiin; Lyhyesti sanottuna, se on kuin olisi useita cramponeja ja siten kyetä kattamaan eri toiminnan tarpeet optimoidulla tavalla; minun tapauksessani: vuorikiipeily, vuorikiipeily, klassinen, vesiputoukset, joissa on vain kaksi etuosaa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up