`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Polaroid eyewear

Polaroid eyewear PLD 8018/S

  • Polaroid eyewear PLD 8018/S
  • Polaroid eyewear PLD 8018/S

Polaroid Eyewear PLD 8018/S

Tuotekuvaus Polaroid eyewear PLD 8018/S

Glare Free Vision Pystysuuntaiset linssisuodattimet polarisoituneissa linssissä estävät häikäisyä, joten näet helpommin selkeämmin ja mukavammin vain hyvän pystysuoran valon, joka kulkee silmiin.

suojaus:

100% UV400-suoja Polaroid-aurinkolasit ylittävät jatkuvasti kaikki kansainväliset turvallisuusvaatimukset UVA-, UVB- ja UVC-suojauksille.


Onko Polaroid eyewear PLD 8018/S etsimäsi tuote? trekkinn:sta löydät kaikenlaisia Aurinkolasittuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Polaroid eyewear on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet ulkoiluverkkokaupasta.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje