`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Polaroid

Polaroid P0115

  • Polaroid P0115
  • Polaroid P0115

Polaroid P0115

Tuotekuvaus Polaroid P0115

Glare Free Vision Pystysuuntaiset suodattimet polarisoituneissa linssissä estävät häikäisyä, joten näet helpommin selkeämmin ja mukavasti vain hyödyllisen pystysuoran valon, joka kulkee silmiin.

suojaus:

100% UV400-suoja Polaroid-aurinkolasit ylittävät jatkuvasti kaikki kansainväliset turvallisuusvaatimukset UVA-, UVB- ja UVC-suojauksille.


Tutustu nyt ulkoilu valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Polaroid-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. trekkinn:sta, omasta ulkoilu verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Polaroid tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Polaroid P0115. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Polaroid P0115

Ikä
Sukupuoli
Linssityyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje