`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Polaroid

Polaroid P0115

  • Polaroid P0115
  • Polaroid P0115

Polaroid P0115

Tuotekuvaus Polaroid P0115

Glare Free Vision Pystysuuntaiset suodattimet polarisoituneissa linssissä estävät häikäisyä, joten näet helpommin selkeämmin ja mukavasti vain hyödyllisen pystysuoran valon, joka kulkee silmiin.

suojaus:

100% UV400-suoja Polaroid-aurinkolasit ylittävät jatkuvasti kaikki kansainväliset turvallisuusvaatimukset UVA-, UVB- ja UVC-suojauksille.


Polaroid P0115a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Polaroid:n tuotteita, kuten P0115, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Polaroid:lta.

Ominaisuudet Polaroid P0115

Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen trekkinn

-

hyviä ostoksia kaikille terveellisinä trekkinn-päivinä, olemme jälleen yhdessä uudessa trekkinnissä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje