`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Polaroid

Polaroid PLD 8018/S

  • Polaroid PLD 8018/S
  • Polaroid PLD 8018/S

Polaroid PLD 8018/S

Tuotekuvaus Polaroid PLD 8018/S

Glare Free Vision Pystysuuntaiset linssisuodattimet polarisoituneissa linssissä estävät häikäisyä, joten näet helpommin selkeämmin ja mukavammin vain hyvän pystysuoran valon, joka kulkee silmiin.

suojaus:

100% UV400-suoja Polaroid-aurinkolasit ylittävät jatkuvasti kaikki kansainväliset turvallisuusvaatimukset UVA-, UVB- ja UVC-suojauksille.


Tilaa nyt oma Polaroid PLD 8018/S:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Polaroid PLD 8018/S:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Polaroid PLD 8018/S:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 25.99 $. Suuresta Aurinkolasit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Polaroid PLD 8018/S

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje