up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Primus
360

Primus Express Spider II Camping Stove

plus
  • 360Primus Express Spider II Camping Stove
  • Play videoPrimus Express Spider II Camping Stove
  • Primus Express Spider II Camping Stove

Primus Express Spider II Camping Stove

Tuotekuvaus Primus Express Spider II Camping Stove

ExpressSpider on yksi kevyin letkun asennettu kaasuliesistä saatavilla ja täydellinen vaihtoehto tahansa päälle asennettu kaasuliesi. ExpressSpider käyttää samaa tekniikkaa kuin meidän päälle asennettu kaasuliesi EspressStoveen ja on erittäin tukeva, kestävä ja kevyt. Itsestään selvä valinta niille, jotka ovat sen jälkeen kulutusta kestävää ja joustavaa liesi. Takka on toimitetaan lämpöpelti ja nylon suojapussi. Kaasua ei included.As nimikin kertoo, se käyttää samaa tekniikkaa kuin meidän EspressStoveen topmounted

Tekniset tiedot:

Korkeus (mm): 82

Halkaisija (mm): 50

Polttaa aika: 119 min 230 g

Pituus (mm): 105

Effect (W): 2000

Keittoaika 1L PrimeTech Pot / Regular Pot: 03:35 / 05:00

Ihmiset: 1 4

Sytytys: Ei

Paino (g): 200


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Primus Express Spider II Camping Stove:n! trekkinn:ssa kaikilla Leirintä ja telttailu tuotteillamme on täysi Primus:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi ulkoiluverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista ulkoiluyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Primus Express Spider II Camping Stove kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Primus Express Spider II Camping Stove

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Halpa! ! !

-

3000 jeniä on halvempaa kuin ostaa alennuksilla Japanissa! Tuotteet ovat täsmälleen samat, ilman japanilaisia ohjeita. Tilaus tehtiin 1. maaliskuuta ja tavarat saapuivat taloon 9. maaliskuuta. Hieman viikon ajan. On erittäin suositeltavaa, jos pystyt odottamaan tuota aikaa.

Pystyimme ostamaan helposti halvalla

-

Vaikka se oli ulkomainen sivusto, se oli helppo ymmärtää ja pystyin ostamaan varmasti. Joka tapauksessa se on halpaa, joten käytän sitä toiseen tilaisuuteen.

Primus express spider ii

-

Nopea lämmitys ja erittäin kompakti koko.

Primus express spider ii

-

Nopea lämmitys ja erittäin kompakti.

Se on se!

-

Primus on luotettu luottamukseen ja mielenrauhaan - käyttökokemus on tähän mennessä hyvin tyydyttävä. Se näyttää viileältä kuin mikään! Olen hyvin iloinen siitä, että haluan hallita omistusta = omistusta.

Se on se!

-

Primus mielenrauhasta ja luottamuksesta! Olen hyvin tyytyväinen minuun.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up