`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Raidlight

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Tuotekuvaus Raidlight Hyperlight MP+

Hyperlight MP + -takki on vielä kevyin vesitiivis takki. Hyperlight MP + ® -kalvo (20K / 25K) on vedenpitävä, erittäin hengittävä ja täynnä. Todellinen edistysaskel teknologiassa.

Ominaisuudet:

Päivitetty mansetti ja helman viimeistely yksityiskohtaisesti vuodelle 2019

Vedenpitävä ja hengittävä: Hyperlight MP + ® -kalvo, 20K / 25K, 2 kerros

Kiinteä elastinen huppu, jossa huippu

Pienikokoinen pakkaus, pakkauksissa taskussa hupussa

Vedenkestävä vetoketju, joka takaa mukavuuden

Peukalot

Katso ikkuna

Heijastavat tulostustiedot

Silikonipainatus olkapään vahvistaminen

Tekniset tiedot:

Koostumus: Pää: 100% polyamidia / kalvoa: 100% polyuretaania

Paino: 90 g


Raidlight Hyperlight MP+:een kuuluu Raidlight:n takaama valmistajan takuu. Raidlight:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Takittuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Raidlight Hyperlight MP+

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea vaate ultra- ja polkupyörälle

-

Minulla ei ole ollut mahdollisuutta kokeilla sitä voimakkaiden sateiden kanssa, mutta tihkusateella ja pehmeällä sateella kyllä, ja olen iloinen, se läpäisee erittäin hyvin, tuuli ja sade liukastelevat sitä välttäen kylmyyden tunnetta rinnassa ja käsissä, mutta tekemättä sinusta hikoilua enemmän kuin normaalisti, ei kuin olisit pukeutunut puhtaaseen ja kovaan muoviin ... vain asettaessasi sen lämpöä tunnet, että ulkopuolella muodostuu mikroilmasto. Se painaa vähän ja vie vähän, helppo kuljettaa reppussa ultra- ja polkua varten. Hihan ikkuna kellon visualisoimiseksi on yksityiskohta, mutta se on hiukan siirtynyt minuun, ja minun on käännettävä hihaa hieman, mutta en anna sille merkitystä, se on liikkeen mukainen.

☆☆☆☆☆

-

Täydellinen

Paras trailtakki

-

Se on epäilemättä paras trailitakki, jolla voi olla ... vähimmäispaino ja -tilavuus (epäilen, että siellä on jotain kevyempää ja vie niin vähän), mikä on ihanteellinen niille ultrakilpailuille, jotka vaativat niin paljon materiaalia ja yli vähimmäisetujen, mutta ei ole siellä asia, se on täydellinen pyöräilykeskukseen, nopeudella 60 km / h se on pelottava !!! ja hiihtomatkoille niin hyvin ... brutaali maastopyörä ja sen yläpinta lyömättömään hintaan INN: ltä

Paras parhaista

-

Huolimatta siitä, että sain ensimmäisen takin, jossa hihassa olevan mansetin kumi oli viallinen, se palautettiin ilman ongelmia ja sain muutamassa päivässä uuden, täydellisessä kunnossa olevan. Kauppa puhelimitse oli erinomainen. Takki on pass, täyttää kaikki kuvatut.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje