`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Raidlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Tuotekuvaus Raidlight Hyperlight

Hyperlight-tuulenpitävä takki antaa korkean vedenpitävyyden ja hengittävyyden. Valikoimamme kevyin täysi vetoketjullinen takki, jossa on myös huppu lisäsuojaa varten. Aina kannattaa kuljettaa niin kuin vain.

Ominaisuudet:

Silmälasit ja tuuletettu takapaneeli

Athletic fit

Elastinen ranneke ja helma

Vetoketju sisäpuolella lisää mukavuutta

Peukalot

Pakkaustasku

Heijastavat tulostustiedot

Silikonipainatus olkapään vahvistaminen

Tekniset tiedot:

Paino: 60g


Etsitkö Raidlight-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Raidlight Hyperlight:a? trekkinn:sta, löydät täyden Miesten vaatteet tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Raidlight Hyperlight

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen

-

Se on täydellinen. Yksi koko enemmän kuin pelaamasi on hyvä vaihtoehto, jos aiot käyttää enemmän kerroksia, liiviä jne. ...

Erittäin kevyt

-

Se on erittäin kevyt ja pieni, ja se mahtuu kotelon pieneen taskuun. Täydellinen pakkaamiseen juoksumatolle odottamattomalle säälle. Minun täytyi arvioida sitä yhden tähden alas, koska kuvaus oli väärä. Siinä ei ole peukalon silmukoita eikä siinä ole muovinen ikkuna katsellaksesi kelloa.

Erittäin kevyt ja kompakti

-

Kuten nimi osoittaa, on erittäin kevyt ja erittäin kompakti, taitettuaan voit laittaa sen mihin tahansa. Ole varovainen sopivuuden suhteen, ostan yleensä koon S ja tässä tapauksessa olen erittäin reilu, jos epäilet koosta todennäköisesti Menisin ylimpään (varsinkin jos otat sen useissa kerroksissa)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje