`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Raidlight

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Tuotekuvaus Raidlight Revolutiv Mif 3L

Vaaditko paljon itseäsi harjoittelussa ja kilpailuissa? Teemme myös, kun suunnittelemme, kehitämme ja luomme. Tutustu uuteen ja jännittävään nesteeseen: Revolutiv 3L -liivi! Lisäksi se on valmistettu ranskalaisissa työpajoissa Saint Pierre en Chartreusessa (Ranskan Alpeilla).

Sen kevyt paino sijoittaa tämän pakkauksen markkinoiden kevyimpien liikkeiden yläpuolelle vastaavan määrän. Täysin suunniteltu kilpailuun, sen paino ei ole ainoa asia, joka vakuuttaa sinut. Tämä valikoiman pakkaus on tietysti varustettu pylväskannattimilla ja kahdella suljetulla taskulla, jotka pitävät arvoesineesi turvassa.

Useiden tekniikoiden yhdistäminen materiaaleihin PolyMono (termoregulointiin) ja Payen (venytykseen) johtaa tuotteeseen, joka on erittäin mukava, säädettävä, ergonominen ja vakaa.

OMINAISUUDET:

Valmistettu Ranskassa, litteät saumat (laserleikkaus), kokonaistilavuus 3L, toimitetaan 2 x 600 ml: n Eazy-pulloilla (yhteensopiva 300 ml: n pullojen kanssa) Rintakoot: S 66 80 / M 76 96 / L 92 115.

Taskut: Vestipakkaus, jossa on 5 taskua, kaksi sivutaskua vetoketjulla puhelinten, avainten ja muiden arvoesineiden suojaamiseksi, 1 pää 2L-tasku.

Hydratation System 2 etutaskut, jotka sopivat yhteen Raidlight EazyFlasksin kanssa «Paina juomaa».

Kiristysjärjestelmä: Monofilamenttikankaan valjaat hengittävyyttä, lujuutta ja optimaalista painoa varten.

Laukut Turvallisuus: Turvallisuuden pilli

TIEDOT:

Koostumus: Kankaat: Pääkangas: 63% polyesteriä, 37% spandexia

Paino 65 g

Volume 3L


Jos haluat ostaa Raidlight:n parhaita Nestetytystuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Raidlight:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten Raidlight Revolutiv Mif 3L. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Raidlight Revolutiv Mif 3L kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Raidlight Revolutiv Mif 3L

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kapasiteetti

-

PS: Aikaisemmalle "asiantuntijoiden vastaukselle" sen mukana tulee oletuksena 2 x 600 ml EazyFlasks.

Hyvä tuote, juoksee pieni

-

Asun Singaporessa, jossa on 30C + edes varhain aamuisin, joten etsin jotain kevyttä, mikä ei tee minusta vielä hienompaa. Sain tämän tuotteen Seth DeMoorin vlogiin ja se sopii hyvin yllä oleviin vaatimuksiin, joten 3 kuukauden käytön jälkeen olen edelleen erittäin iloinen siitä, että ostin sen. Muutamia huomioitavia asioita: 1) juoksee pieni - olen vain 5´9 "(175cm), keskisuurten ja tilaaman alun perin median, mutta jouduin palauttamaan se ja saamaan iso, joka on täydellinen. Varmista, että noudatat kokoa tämän tietyn tuotteen kaaviot kuin Raidlight-topien yleinen kokotaulukko, minkä tein. 2) Trekkinn / TradeInn olivat ehdottoman fantastisia - jos minulla oli varauksia tilaamiseen tuntemattomalta (minulle) Espanjan yrityksestä, anna Minä panen mielisi levossa. En aio mennä yksityiskohtiin, mutta palautunut paketti juuttui Espanjan tulliin, joten jouduin ostamaan toisen liivin ja toivon vain, että Trekkin kunnioittaa palautusta. asia ja parempaa, joten kudot heille & kiitos!

Kapasiteetti

-

Hyvää huomenta, haluaisin tietää, että mukana tulee 2 Cap EazyFlask 2 x 350 ml mukana ??? ja jos se olisi mahdollista 350: n sijasta, lähetä Raidlight Eazy Flask 600ml: n tuotteet

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, siinä on mukana 350 ml: n pullo.

Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje