`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Raidlight

Raidlight Top Extreme MP+

Raidlight Top Extreme MP+

  • Raidlight Top Extreme MP+
  • Raidlight Top Extreme MP+
  • Raidlight Top Extreme MP+
  • Raidlight Top Extreme MP+

Raidlight Top Extreme MP+

Tuotekuvaus Raidlight Top Extreme MP+

Kevyt vedenpitävä ja hengittävä takki, jossa on huppu ja täysi vetoketju helpottamaan irrotusta.

Jacket painaa 250G ja pakkaa alas omalle taskukselleen, mikä helpottaa varastointia.

Monipuolinen ja kevyt takki, joka tarjoaa poikkeuksellisen mukavan käytön Mp + kalvon kestävyyden ja Mp + Stretchlight-paneeleiden ansiosta Lisääntynyt vapausmomentti. Karakteristinen Mp + kalvo vedenpitävä hengittävä vesitiivis Zipspacks Pocketreflective Trim3 -pistesäätöpussi, pakkaukset kauluksen suojaukseen ja edut vedenkestävä 15 000 Schmerberbreathable 15 000 G / M / 24Coupe Ventcomposition 70% Mp + Stretchlight (Polyamidi Ripstop) 30% Polyuretaani Lisätietotekniikka Turvallisuusohjeiden pesuohjeet30 astetta Maximumdo Älä käytä kankaanhöyrystintä koskaan rauta.Raidlight Top Extreme MP+:een kuuluu Raidlight:n takaama valmistajan takuu. Raidlight:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Takittuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Raidlight Top Extreme MP+

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin laadukas takki

-

Erittäin mukava takki. Erittäin kevyt. 1M88 ja 79kg ja otin koon L, joka on täydellinen. Hihan pituus on hyvä eikä se ole liian leveä, koska se näyttää hieman taivutetulta. Suosittelen

Täydellinen

-

Hei Vaellus; sivustosi paljon myös sosiaalisen verkostoitumisen sivustoista (facebook, twitter) luin kommenttiasi, etsin sivustoasi ja olen todella vakuuttava, kun olen lukenut, että parhaat tuotemerkit, paras hinta ja lyhyt aika moniin maihin maailman työntekijät keskittyivät asiakastyytyväisyyteen

Ultratakki

-

ihanteellinen 100mk ultraääniin

Erittäin hyvä vaate

-

Takki on hieno. Se suojaa täydellisesti vedeltä ja on erittäin kevyt. Jos hikoilet paljon, hikoilu on vähän vaarantunut, mutta sen on oltava hinta, joka on 15 kk: n vedenpitävä vaatekappale. Ostin koon L ja mitat 1´76 ja paino 79kg, se sopii minulle täydellisesti, ei liian tiukka eikä liian löysä.

Suositeltava takki

-

Erittäin hyvä takki, erittäin kevyt, eristää paljon ja hyvää hikoilua. Aseta liitä kello-ikkuna päivinä, joita olen käyttänyt, ei ole tuntunut kovin hyödylliseltä. Pyysin 183 cm pitkää ja 75 kg painavaa L: tä ja olin liian iso ajaakseen, vaihdin sen M: ksi ja paljon paremmaksi.

Upea takki

-

Laittaminen on vielä parempi, erittäin mukava ja erittäin kevyt. Ostin koon L ja se näyttää täydelliseltä, ei liian tiukalta, mutta ei löysältä, vain tarpeeksi liikkeiden helpottamiseksi. Mitan 176cm ja paino 79kg.

Kunnossa

-

Erittäin hyvä laatu

Kunnossa

-

Erittäin hyvä takki ja hyvä hinta, 1,80 90k: n kokoisella l: lla

Raidlight mp + takki

-

Pian tarkistaa heidän käyttäytymisensä sateessa, mutta erittäin hyvät mukavuuden ja kunnon tunteet. Myös erittäin nopea kotiinkuljetus.

Ylätakki

-

Erittäin mukava käyttää taattu tuulenpitävä vaikutus ei estä liikkumista eikä rypistä liikaa, hyvä "hengittävyys". Pieni sumutus hihan ikkunassa kuitenkin kaikin voimin; vaikka se onkin hyvin käytännöllistä saada tutustua siihen, se näyttää. Kokeiltu melko intensiivisissä istunnoissa, joista vähän sadetta ei riitä arvioimaan vedeneristyksen todellista tasoa, mutta en ole huolissani.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje