`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Raidlight

Raidlight Trail Raider Tights

Raidlight Trail Raider Tights

  • Raidlight Trail Raider Tights
  • Raidlight Trail Raider Tights
  • Raidlight Trail Raider Tights

Raidlight Trail Raider Tights

Tuotekuvaus Raidlight Trail Raider Tights

Stretch-kangas ja vahvistettu kouristusalue Trail Raider -housut tuovat sinulle erinomaisen mukavuuden. Laajemman elastisen vyötärön ansiosta epämiellyttävän hankauksen väheneminen on mahdollisimman vähäistä.

2 suurta verkkoliitettä, joka on suojattu sivulta. Voit käyttää puhelinta tai geelejä itsellesi. Vahvistetut elementit lisäävät turvallisuuttasi, kun ne toimivat tummissa olosuhteissa. Ominaisuudet: Multi Pocket Belt. 1 Takaisin vetoketjullisen puhelimen tallentamiseen. 2 sivutaskua suojattuihin sivuihin, jotka kestävät 300 ml: n pulloja. 1 keskuslaukku ruokaa ja muita pieniä kohteita (baarit, geelit, tarvikkeet). Ultra Stretch Mesh Elastaania. Alemman jalan vetoketju. Silicone nauhat polville parempaa tukea. Tuuletetut joustavat alueet polvilla ja takana. Silicone Tibia Protection. Suojaus tukeen: Extra Warmth Comfort Liikkumisvapaus Heijastavat vedokset lisävarusteeksi: Päämateriaali: 94% Polyesteriä 6% Elastanepanel-lisäosat: 80% Polyamidi 20% Elastanepocket:

51% polyesteriä 49% kierrätettyä polyesteriä.Haluatko lisää ulkoilu tuotteita Raidlight:lta? trekkinn:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, kuten Raidlight Trail Raider Tights. Tällä hetkellä Raidlight Trail Raider Tights on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki ulkoiluvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Raidlight Trail Raider Tights

Vaatteen tyyppi
Pituus
Henkselit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje