up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Raidlight
360

Raidlight Trail Raider

Raidlight Trail Raider

Raidlight Trail Raider

Raidlight Trail Raider

plus
  • 360Raidlight Trail Raider
  • Play videoRaidlight Trail Raider
  • Raidlight Trail Raider
  • Raidlight Trail Raider
  • Raidlight Trail Raider
  • Raidlight Trail Raider

Raidlight Trail Raider

Tuotekuvaus Raidlight Trail Raider

Naiselliseen asuun, valitse lyhyt Trail Raider lady! Se on niin kevyt, että et tunne sitä ajettaessa, sen materiaalin hienous ja sen kevytmielisyys antavat sinulle toisen naarmuuntumisen.

Käytä sitä Trail Raider Tank Topin kanssa täydelliselle vaellusreitille! Lyhyt polkuharjoituspaikka on R Light Lady -tuotevalikoiman 2018 uutuus.

Olemme suunnitelleet kevyen ja joustavan lyhyen, samalla kun pidämme urheilullisen ja naisellisen sopivan.

Tämä on vaate, jota kulutat koko kesän ajan reitillä! Valmistettu polyesteristä, sen nestemäinen, kevyt materiaali tyhjentää kosteuden nopeasti ja kuivuu nopeasti.

Shortseissa on myös vetoketjullinen tasku alhaalla ja tasku hihnalla, jotta geelit pysyvät käsillä.


Oletko kiinnostunut Raidlight Trail Raider:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla trekkinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Raidlight Trail Raider:sta tuotekuvauksineen yms. Raidlight on yksi parhaista ulkoilumerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Naisten vaatteettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Raidlight Trail Raider

Vuodenaika
Pituus
Väri
Ominaisuudet
Housujen tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen tuote

-

Erittäin mukava ja erittäin naisellinen. On totta, että kooltaan hiukan pienempi, mielestäni ihanne on yksi koko pienempi kuin mitä yleensä käytät.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up