`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Regatta

Regatta Kiro

Regatta Kiro

  • Regatta Kiro
  • Regatta Kiro
  • Regatta Kiro

Regatta Kiro

Tuotekuvaus Regatta Kiro

Ominaisuudet:

V pääntie

Tekniset tiedot:

160gsm Coolweave Hybridi puuvilla / polyesteri yksittäispuku

tekniikka:

Coolweave Hybrid:

Coolweave-hybridikankaat sisältävät runsaasti puuvillakuituja. Ihanteellinen suuriin ulkotiloihin, ne antavat luonnollisen jäähdytysvaikutuksen ihon viereen.


Löydä suosikki Miesten vaatteetmallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Regatta Kiro:n. Jos sinulla kysyttävää Regatta Kiro:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Regatta Kiro

Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kunnossa

-

Aivan uskomaton, osaa vain suositella, 100% kokonaisuudessaan kunnossa

Erittäin mukava

-

Erittäin mukava ja melko pehmeä rakenne. Ainoa haittapuoli on, että kangas tuo eräitä valkoisia pintteja, jotka näyttävät täpliltä, vaikka ne ovatkin itse kankaasta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje