`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Regatta

Regatta Olwyn

Regatta Olwyn

Regatta Olwyn

Regatta Olwyn

Regatta Olwyn

  • Regatta Olwyn
  • Regatta Olwyn
  • Regatta Olwyn
  • Regatta Olwyn
  • Regatta Olwyn
  • Regatta Olwyn

Regatta Olwyn

Tuotekuvaus Regatta Olwyn

Lyhyt hihainen raidallinen T-paita, joka on pari kaiken kanssa. Valmistettu 100% luonnonmukaisesta puuvillasta, joka on ihoa ja ympäristöä pidempi.
Kestävästi hankittu puuvilla eliminoi haitallisten kemikaalien ja torjunta-aineiden käytön tuotannossa ja käyttää vähemmän vettä viljelyyn. Suunniteltu pyöreällä kaulalla ja kiiltävällä foliopainalluksella rinnassa. Helmassa pieni Regatta-välilehti.
Ominaisuudet:
Foliopainatus rintaan
Tekniset tiedot:
160gsm Coolweave 100% orgaanista puuvillaa raitapaitakangasta
100% puuvillaa
tekniikka:
Coolweave: Regatta Coolweave-kankaat on valmistettu 100% puuvillasta. Ihanteellinen rentoutumiseen ja hauskanpitoon ulkona.


Tutustu nyt ulkoilu valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Regatta-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. trekkinn:sta, omasta ulkoilu verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Regatta tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Regatta Olwyn. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Regatta Olwyn

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje