`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Regatta

Regatta Tafton

Regatta Tafton

  • Regatta Tafton
  • Regatta Tafton
  • Regatta Tafton

Regatta Tafton

Tuotekuvaus Regatta Tafton

Ominaisuudet:

Extol Stretch-sivupaneelit

2 vetoketjullista alataskua

Tekniset tiedot:

225 g / h hunajakenno fleece

tekniikka:

Extol Stretch:

Regattan lämmintaustainen joustava kangasteknologia on ihanteellinen korkeaenergiseen ulkoiluun. Nopeasti kuivuva viimeistely minimoi sateen vaikutukset ja tarjoaa suojan tuulensilmalta.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Fleecettuotteita suoraan Regatta:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten Regatta Tafton, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Regatta Tafton

Ominaisuudet
Vetoketjun pituus
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje