up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mikä on kuivapussi?

Kuivapussi on pussi, joka on suunniteltu siten, että se pysyy täysin kuivana. Kuivapussi on vedenpitävä eikä siihen pääse vettä. Joten miten nämä pussit rakennetaan? On kaksi pääominaisuutta, jotka tekevät kuivapussista täysin vettähylkivän.

Ensinnäkin kuivapussit on suunniteltu ja valmistettu 100% vedenpitävästä materiaalista. Tämä voidaan testata jättämällä pussi veteen kuukausia, eikä yksikään pisara pääse sen läpi. On myös tärkeää selventää, että vedenpitävä materiaali ei ole hengittävää. Jopa parhaat hengittävät vedenpitävät materiaalit eivät voi estää veden pääsyä sisälle tietyissä ankarissa sääolosuhteissa. Mammut , Osprey , Sea to Summit , Regatta ja Ferrino tarjoavat korkealaatuisia kuivapusseja.

Drysackin sanotaan olevan korkealaatuista vain, kun se on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, jossa ei ole reikiä ja hengittävyyttä. Ensiluokkaiset kuivapussit on valmistettu kestävistä, kestävistä ja PVC suojapeitteistä. Nylonkangasta valmistetut ohuet ja kevyet kuivapussit eivät ole pitkäikäisiä, koska tämä materiaali imee vettä. Ohut pussit voidaan kuitenkin käyttää kattamaan olennaiset tarvikkeet reppujen suojaamiseksi, mutta ei erilliskäyttöön.

Toiseksi kuivapussi valmistetaan ompelemalla yhteen tekemättä reikiä materiaaliin. Tämä voidaan tehdä joko;
1. Ompele pussi nurkkien ympäri ja päällystä pussin sisäpuoli vedenpitävällä pinnoitteella tämä lähestymistapa ei ole tehokas ja kestävä.
2. Pussin liimaaminen tämä menetelmä on luotettavampi.
3. Hitsaa pussi yhteen ja muodosta täysin vettä hylkivä sidos. Tämä menetelmä on kestävämpi ja luotettavampi.

clouse menu Sulje