up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu flecha Reput ja matkalaukut flecha flecha

Matkalaukku - Tilavuus: 81-90 L

()

Kuinka valita matkatavarasi

Matkalaukkuja ostettaessa on otettava huomioon useita tärkeitä ominaisuuksia. vilkaise alla;

Pyörät

Pyörät ovat tärkein osa matkatavaroiden pyöriä . Jos etsit pyörillä varustettuja matkatavaroita, sinun on valittava matkalaukut kahdella tai neljällä pyörällä tarpeidesi mukaan. Reput ja liikkuva matkalaukku on yleensä varustettu kahdella matkalaukun pyörällä, jotka helpottavat matkatavaroiden liikkumista.

Kaksi pyörää Kaksipyöräinen malli on yleisin, koska sen avulla voit vetää matkatavarasi takana tai edessäsi mukavuuden mukaan. Et kuitenkaan voi siirtää matkatavarasi puolelta toiselle. Kaksipyöräiset matkatavarat soveltuvat karkeille pinnoille ja kaduille.
Neljä pyörää Nelipyörän matkatavaroiden valinnan suurin etu on liikkuvuus. Voit helposti siirtää sitä mihin tahansa suuntaan. Nelipyöräinen matkatavara sopii, jos matkustat lentokentälle.

Kantokoko

Ennen matkatavaroiden ostamista käsimatkatavaroiden koko on tärkein ominaisuus, joka sinun on otettava huomioon. Koko voi vaihdella lennon mukaan, johon olet menossa.

Kannettavan tietokoneen lokero

Matkalaukkuissa on oltava pehmustettu lokero kannettavan tietokoneen turvallista pitämistä varten. Salomon , Salewa , Haglöfs , The North Face ja Trangoworld suunnittelevat parasta laatua matkalaukkuurheilua asiakkailleen maailmanlaajuisesti.

Järjestäjä taskut

Tämä on elintärkeää, jos matkatavaroissasi on järjestäjätaskut, jotta voit helposti valita ja tallentaa tavallisesti käytetyt tavarat, kuten avaimet, passit tai kynät.

Repun hihnat

Matkalaukkuissa on oltava hihnat, jotta voit helposti kantaa sitä selällä kävellessäsi portaita tai polkuja pitkin.

clouse menu Sulje