`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Albris Hike 26L

Salewa Albris Hike 26L

  • Salewa Albris Hike 26L
  • Salewa Albris Hike 26L
  • Salewa Albris Hike 26L
  • Salewa Albris Hike 26L

Salewa Albris Hike 26L

Tuotekuvaus Salewa Albris Hike 26L

Salewa Albris Hike 26L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen käyttöön. Se soveltuu erittäin hyvin polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava ja nesteytyspakkausyhteensopiva. Repun sadesuoja kestää täydellisesti ulkoiset säämallit.

Kaksi taskua vetoketjut sivussa ja yläosassa tasku repun on avain leike, joka takaa suojan ja pieni lokero säädetään tallennuskapasiteetti pieniä kohteita kuten pens.The kaksi venytys Verkkotaskut tarjoaa riittävästi tilaa veden pidättämiseksi pulloissa tai säiliöissä. sisäinen hihat sisällä suuria määriä tärkein osasto on tarpeeksi tilaa kannettavat työpäivänä.

Sivupuristushihnat ja säädettävä rintalastan hihna helpottavat tarttumista ja pääsyä. Irrotettava vyötärö voidaan säätää tai irrottaa toiveidesi mukaan.

Paljon tilaa ja taskuja sisältävä Salewa Albris Hike 26L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten valitse viisaasti!Ominaisuudet:

Sadesuoja

Hydration System Exit

Sisätasku arvoja varten

Sivutaskut

Sivupuristushihnat

Pole kiinnitys

Avaimenpidike

Yhteensopiva Salewan pullonpidikkeen kanssa

Tekniset tiedot:

Tuotteen tila siirtää

Koko 54x22x27cm

Paino 940 g

Volume 26 lt

Materiaali: 600D polyesteri


Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Salewa:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Salewa:n takaama takuu. Valitse yksi Reput ja matkalaukut kategorioista ja tutustu laajaan Reput ja matkalaukut tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Salewa Albris Hike 26L on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Salewa Albris Hike 26L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (14)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen

-

Erinomainen reppu, kuvaamaton laatu.

Se oli paras

-

Tavarat saapuivat aikataulun mukaisesti. Suunnittelu on hyvä ja toiminnallisuus tyydyttävä. Se on hyvä koko päiväretkelle vuorelle.

Erittäin kaunis!

-

Se oli mitä etsin, keveys ja hyvä kapasiteetti!

Salewa albris vaellus 26l

-

Laadukas reppu, tilava päiväretkille, mukava sivutaskut. Erinomainen materiaali, hyvin ilmastoitu.

Suuri tuki ja hengittävä

-

loistava tuki ja hengittävä ja kevyt! mukava, sopii kaikentyyppisille vuoristoalueille.

Salewa albris vaellus 26l

-

Mahtava, kevyt ja erittäin mukava Salewa ei koskaan petä

Loistava

-

täydellinen !!!!

Onnellinen

-

Hyvä laatu, mukavuus ja orgonomia.

Iso ja kevyt

-

se on niin kevyt ja sillä on tarpeeksi kapasiteettia päiväretkelle. kohtuullinen hinta. lähetys kesti 24 päivää Malesiaan.

Erinomainen hankinta

-

Tätä juuri etsin, hyvälaatuinen reppu, tukeva ja samalla kevyt. Takaosa on muodostettu verkosta, joka mahdollistaa hyvän ilmanvaihdon ja välttää hienon kosteuden. Ihanteellinen päiväretkille.

Kompakti, mutta hyvä lastauskapasiteetti ja laatu

-

Tämä on ensimmäinen hyvä reppu. Korkea laatu, toimivuus ja tallennustila ovat kaikki uskomattomia. Tästä eteenpäin teen vuoristo ystäviä yhdellä salewa.

Päiväkiipeilyyn

-

Kevyt ja toimiva reppu. Täydellinen päiväretkille.

Hyvä laatu kohtuulliseen hintaan

-

Repussa on useita sisätiloja, ja se on yhteensopiva hydraatiopakkauksen kanssa. Puuttuva on tarrakiinnitys, joka kiinnittää juomapussin. Muuten huippulaatua, myös sadesuoja on alla. Alustrebenin takana reppu on myös hyvin tuuletettu.

Pieni iso reppu

-

Korkealaatuiset kankaat, kompakti ja kantavuus tekevät tästä repusta erinomaisen kumppanin yhden päivän retkille. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä näyttää erittäin miellyttävä ja tyylikäs.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje