up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Alp Trainer 20L Backpack

Salewa Alp Trainer 20L Backpack

plus
  • 360Salewa Alp Trainer 20L Backpack
  • Play videoSalewa Alp Trainer 20L Backpack
  • Salewa Alp Trainer 20L Backpack
  • Salewa Alp Trainer 20L Backpack

Salewa Alp Trainer 20L Backpack

Tuotekuvaus Salewa Alp Trainer 20L Backpack

Kaikkien reppuharrastajien kannalta tärkeä urheiluväline, Salewa Alp Trainer 20L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu retkeilyyn, vaellukseen ja päivittäiseen käyttöön. Se soveltuu erittäin hyvin polulta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Valmistettu 100Dx280D nylon-twillistä , tämä monipuolinen reppu on suunniteltu erityisesti naisille tarjoamaan mukavuutta vaikeissa vuoristoissa ja laskuissa. Air Fit 2.0 -kantojärjestelmän ja 3D-ilmakanavien ansiosta, joka mahdollistaa korkeamman hikoilun ja alentaa kehon lämpötilaa pitäen selkän kuivana koko ajan. Twin Compression System (TCS) tarjoaa maksimaalisen vakauden ja hallinnan, kun vaellat vaikeimmassa maastossa.

Lisäksi kevyt jaetut olkahihnat tarjoavat maksimaalisen vapauden kehon liikkeistä. Sadesuoja suojaa sinua monipuolisilta ulkoisilta sääolosuhteilta, ja helposti saatavilla olevilla sivutaskon taskuilla on runsaasti säilytyskapasiteettia päivittäisiin välttämättömiin tuotteisiisi.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskua, Salewa Alp Trainer 20L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten, valitse viisaasti! Naisten mukava, hyvin ilmastoitu, kompakti vaellus- ja retkeilypakkaus, jossa on pienentynyt kosketuspinta ja halkaistu olkahihnat. Esittelyssä Alp Trainer 20, tekninen alppihiihtopaketti lyhyemmille retkeille. Siinä on uusi Dry Back Air -kantojärjestelmä, joka on suunniteltu pitämään selkäsi kuivana. Koska pinta-ala koskettaa 26% vähemmän kuin aikaisemmissa rakenteissa, se vähentää kehon kosketusta heikentämättä kuorman hallintaa. Sisäänrakennettu ilmanvaihtojärjestelmä hengittävistä materiaaleista antaa suuremman ilmavirran päästä selällesi. 15 minuutin aktiviteetin jälkeen uusi kuiva takaisinilmajärjestelmä alentaa takaosan lämpötilaa 1,5 ° C verrattuna aikaisempaan Air Fit -järjestelmäämme. Kevyt jaetut olkahihnat vähentävät myös vartalokontaktia, lisäävät hikoilua ja mukavuutta, parempaa ilmavirtaa ja lisääntynyttä liikkuvuutta. Lisäksi kaksoiskompressiojärjestelmän (TCS) avulla voit sitoa pakkauksen pitämään kuorman lähellä selkääsi tukemaan varmaa jalkaa. Ja sen avulla voit myös säätää äänenvoimakkuutta nopeasti ja helposti, kun olet poistanut sadetakkiisi jne. Olemme antaneet Alp Trainer -reppuun kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, joita et tarvitse. Sen ominaisuuksiin kuuluvat: nopea pääsytasku, helposti käytettävät sivutaskut, sadesuoja ja napojen kiinnitys.Tämä pakkaus on myös yhteensopiva Salewa-pullonpitimen kanssa ja se on esivalmistettu hydraatiojärjestelmää varten. Naisille miellyttävä, kompakti ja hyvin ilmastoitu vaellus- ja retkeilypakkaus.
Ominaisuudet:
Sadesuoja
ISB: n hallitus
Hydraatiojärjestelmä poistu
Lantiovyötasku
Kuormanohjaushihna
Sivun puristushihnat
Helppo pääsy etuosaan
Sivuputkiohjaimet nesteytysjärjestelmään
Halkaistu takaosa
Halkaistu olkahihna
Yhteensopiva Salewan pullopidikkeen kanssa
Edut:
Ilmanvaihto
kevyt
Kestävä
monipuolisuus
Tekniset tiedot:
Paino: 80 g
Selän pituus: 63cm
Fit: Athletic Fit
Päämateriaali: Dry´Ton Iconic Jersey 140 (85% Pl 15% Co)
Takana: Dry´Ton Active Mesh Melange 145 (100% pl)
tekniikka:
Napojen kiinnitys: suksien ja vaellusnapojen kätevä ja turvallinen varastointi ja turvallinen kuljetus
Menossa taskut: Kalteva mesh sivutaskut, jotta nopea ja helppo pääsy tärkeisiin esineisiin ilman pakkauksen poistamista
Split hipbelt: Split hipbelt muotoilu vähentää kosketuspintaa ja parantaa hengittävyyttä


Ostamalla Salewa Alp Trainer 20L Backpack:n, voit olla varma ulkoiluvarusteidesi laadusta. Lisäksi, trekkinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi ulkoilukaupaksesi ja keskity Salewa-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. ulkoilu asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Reput ja matkalaukutvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Salewa Alp Trainer 20L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Reppu nuorelle retkeilijälle

-

Erinomainen lannerangan tuki ja hyvä olkahihnan säätö. Hyvä tuote

Kiinteä ja jäsennelty

-

Laadukas reppu, hyvin jäsennelty, erinomainen lantion tuki, hieman raskas.

Erittäin siisti reppu

-

Erittäin kevyt, erittäin söpö muotoilu ja väri, siinä on paljon taskuja pienten asioiden piilottamiseksi, se on hyvin harkittu.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up