up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Alp Trainer 25L Backpack

Salewa Alp Trainer 25L Backpack

plus
  • 360Salewa Alp Trainer 25L Backpack
  • Play videoSalewa Alp Trainer 25L Backpack
  • Salewa Alp Trainer 25L Backpack
  • Salewa Alp Trainer 25L Backpack

Salewa Alp Trainer 25L Backpack

Tuotekuvaus Salewa Alp Trainer 25L Backpack

Salewa Alp Trainer 25L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämä monipuolinen reppu on valmistettu 100Dx280D-nailonvillasta , ja se on suunniteltu erityisesti naisille. Kiitos Air Fit 2.0 -kantojärjestelmän ja 3D-ilmakanavat, jotka mahdollistavat suuremman hikoilun ja alentavat kehon lämpötilaa pitäen selkäsi jatkuvasti kuivana.

Twin Compression System (TCS) tarjoaa maksimaalisen vakauden ja hallinnan, kun vaellat vaikeimmilla maastoilla. Kevyet jaetut olkahihnat tarjoavat maksimaalisen vapauden kehon liikkeissä. Sadesuoja suojaa sinua vaihtelevilta ulkoisilta sääolosuhteilta, ja helposti saatavissa olevissa sivutaskutaskuissa on runsaasti säilytystilaa päivittäisiin välttämättömiin tavaroihisi.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai patikointi, jossa on paljon tilaa ja tasku Salewa Alp Trainer 25L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!


Alp-kouluttaja 25.


Tekniset tiedot:

Paino: 1062 g
Mitat: 55 x 24 x 27 cm


Jos haluat ostaa Salewa:n parhaita Reput ja matkalaukuttuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Salewa:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten Salewa Alp Trainer 25L Backpack. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Salewa Alp Trainer 25L Backpack kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Salewa Alp Trainer 25L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Ensimmäinen poistuminen

-

Testattu ensimmäisen kerran tämä merkki päiväretkille. Ensi silmäyksellä mitään valitettavaa. Mukavuus ok. Riittävästi tilaa päiväretkille. Kätevä ylempi tasku. Plussana olisi ollut ylimääräinen etutasku pussin pohjalla saadaksesi pienen, helposti saavutettavan säilytystilan.

Upea kompakti reppu

-

Kompakti reppu täydellinen päiväretkille. Täysin tuuletettu takaisin.

Yläreppu

-

Tämä on erittäin hyvä reppu, jolla on mahtava ergonomia.

Hienoa!

-

Upea vaihde! Erittäin hienosti tehty. Istuvuus on täydellinen. Suosittelemme reppua! Siinä on kaikki tarvitsemasi: hengittävä selkä, sadesuoja ja ylimääräinen tasku päällä, kuten isommissa reput, mikä oli bonus, jota en odottanut.

Suositeltava

-

Upea reppu. Rakasta ilmavirran ominaisuutta takana. Täydellinen lyhyisiin vaelluksiin. Se on tarpeeksi iso, jotta se mahtuu kaikkiin tarvittaviin tavaroihin, ja tarpeeksi pieni, jotta se ei pääse seikkailusi tielle.

Salewa -reppu

-

Hei, pidän siitä, että voit seurata tilaustasi ja että evrything meni hyvin. Aion jälleen ostaa Internet-puolellasi, koska annoit minulle hyviä kokemuksia. Reppu on niin hyvä kuin he kuvaavat sitä :) Dejan

Suosittelen !!!

-

Sensaatiomainen reppu. Upea muotoilu, jonka avulla voit pitää ilmavirran selässäsi (jäykät liukuesteet pitävät reppua takaosassa, mikä helpottaa ilmavirtausta ja selkäsi ei hikoile). Ilm. Ihanteellinen koko yhden päivän retkille tarvittavien asioiden (paita, lyöminen, housut) mukaasi. Voisin suositella !!!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up