`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Alp Trainer 25L

Salewa Alp Trainer 25L

  • Salewa Alp Trainer 25L
  • Salewa Alp Trainer 25L
  • Salewa Alp Trainer 25L
  • Salewa Alp Trainer 25L

Salewa Alp Trainer 25L

Tuotekuvaus Salewa Alp Trainer 25L

Salewa Alp Trainer 25L on välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Se on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu vaellukselle, vaellukselle ja jokapäiväiseen käyttöön. Se voi hyvin sopeutua polusta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämä monipuolinen reppu on valmistettu 100Dx280D-nailonvillasta , ja se on suunniteltu erityisesti naisille. Kiitos Air Fit 2.0 -kantojärjestelmän ja 3D-ilmakanavat, jotka mahdollistavat suuremman hikoilun ja alentavat kehon lämpötilaa pitäen selkäsi jatkuvasti kuivana.

Twin Compression System (TCS) tarjoaa maksimaalisen vakauden ja hallinnan, kun vaellat vaikeimmilla maastoilla. Kevyet jaetut olkahihnat tarjoavat maksimaalisen vapauden kehon liikkeissä. Sadesuoja suojaa sinua vaihtelevilta ulkoisilta sääolosuhteilta, ja helposti saatavissa olevissa sivutaskutaskuissa on runsaasti säilytystilaa päivittäisiin välttämättömiin tavaroihisi.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai patikointi, jossa on paljon tilaa ja tasku Salewa Alp Trainer 25L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten, valitse viisaasti!
ALP TRAINER 25 on tekninen alppihiihtopaketti lyhyempiä vaelluksia varten, ja siinä on uusi AIR FIT 2.0 -kantojärjestelmä, joka on suunniteltu pitämään selkäsi kuivana. Sillä on 25% vähemmän pintakosketusta kuin aikaisemmilla rakenteillamme ja se vähentää kosketusta heikentämättä kuorman hallintaa. Sen sisäänrakennettu ilmanvaihtojärjestelmä, jossa on hengittäviä materiaaleja, antaa suuremman ilmavirran päästä selällesi. Tämä vähentää merkittävästi ruumiin ja pakkauksen välistä lämpötilaa 1,6 ° C 15 minuutin kuluttua.
Kevyt jaetut olkahihnat vähentävät myös vartalokontaktia, lisäävät hikoilua ja mukavuutta, parempaa ilmavirtaa ja lisääntynyttä liikkuvuutta. Lisäksi kaksoiskompressiojärjestelmän (TCS) avulla voit sitoa pakkauksen pitämään taakan lähellä selkääsi ja estämään kompastuksen nopeasti liikkuvien toimintojen aikana. Ja sen avulla voit myös säätää äänenvoimakkuutta nopeasti ja helposti, kun kuljet vähemmän.
Olemme antaneet ALP TRAINER -sovellukselle kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, eikä mitään, mitä et tarvitse. Tähän sisältyy helposti saatavilla olevat sivuverkkotaskut, sadesuoja, erillinen pohjalokero ja napojen kiinnitys.
Edut:
kevyt
kestävä
Ilmanvaihto
monipuolisuus
Ominaisuus:
Sadesuoja
ISB: n hallitus
Hydraatiojärjestelmä poistu
Lantiovyötasku
Kuormanohjaushihna
Sivun puristushihnat
Etu pääsy päälokeroon
Sivuputkiohjaimet nesteytysjärjestelmään
Napojen kiinnitys
Menossa taskut
TAKAISIN TAKAISIN RAKENNE
Halkaistu lantiovyö
Halkaistu olkahihna
Poket arvo
Yhteensopiva Salewan pullopidikkeen kanssa
Tekniset tiedot:
Paino: 1062 g
Tilavuus: 25 l
Kantojärjestelmä: Air fit 2.0
Torson pituus: 45 53 cm


Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Salewa:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Salewa:n takaama takuu. Valitse yksi Reput ja matkalaukut kategorioista ja tutustu laajaan Reput ja matkalaukut tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Salewa Alp Trainer 25L on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Salewa Alp Trainer 25L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Laukut
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hienoa!

-

Upea vaihde! Erittäin hienosti tehty. Istuvuus on täydellinen. Suosittelemme reppua! Siinä on kaikki tarvitsemasi: hengittävä selkä, sadesuoja ja ylimääräinen tasku päällä, kuten isommissa reput, mikä oli bonus, jota en odottanut.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje