up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Alp Trainer 30+3L Backpack

Salewa Alp Trainer 30+3L Backpack

plus
  • 360Salewa Alp Trainer 30+3L Backpack
  • Play videoSalewa Alp Trainer 30+3L Backpack
  • Salewa Alp Trainer 30+3L Backpack
  • Salewa Alp Trainer 30+3L Backpack

Salewa Alp Trainer 30+3L Backpack

Tuotekuvaus Salewa Alp Trainer 30+3L Backpack

Kaikkien reppuharrastajien kannalta tärkeä urheiluväline, Salewa Alp Trainer 30 + 3L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu retkeilyyn, vaellukseen ja päivittäiseen käyttöön. Se soveltuu erittäin hyvin polulta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Valmistettu 100Dx280D nylon-twillistä , tämä monipuolinen reppu on suunniteltu erityisesti naisille tarjoamaan mukavuutta vaikeissa vuoristoissa ja laskuissa. Air Fit 2.0 -kantojärjestelmän ja 3D-ilmakanavien ansiosta, joka mahdollistaa suuremman hikoilun ja alentaa kehon lämpötilaa pitäen selkän kuivana koko ajan. Twin Compression System (TCS) tarjoaa maksimaalisen vakauden ja hallinnan, kun vaellat vaikeimmassa maastossa.

Lisäksi kevyt jaetut olkahihnat tarjoavat maksimaalisen vapauden kehon liikkeistä. Sadesuoja suojaa sinua monipuolisilta ulkoisilta sääolosuhteilta, ja helppohoitoisilla sivuverkkotaskuilla on runsaasti säilytyskapasiteettia päivittäisille välttämättömille tavaroillesi.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskua, Salewa Alp Trainer 30 + 3L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti! Alp Trainer 30 + 3 W.Juuri nyt, Salewa Alp Trainer 30+3L Backpack on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Reput ja matkalaukut katalogista Reput kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Reput tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Salewa Alp Trainer 30+3L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Päiväretkelle

-

erinomainen laatu ja muotoilu, jotka oikeuttavat hinnan. Sopii päiväretkelle. Suosittelen suurempaa äänenvoimakkuutta, mutta asia on subjektiivinen

Hyvin tehty reppu

-

paras laatu. toimitus aikataulun mukaisesti

Hyvä tuote

-

Käytännöllinen ja kevyt, erinomainen päiväretkille. Ehdottomasti hyvä ostaa

Upea reppu

-

Erinomainen reppu, säädettävällä ja mukavalla selkänojalla, ostin sen tyttöystävälleni ja se on täydellinen! On myös erinomaista, että siinä on integroitu istuinkansi

Hyvin suunniteltu, täydellinen kiireiseen päivään

-

Juuri mitä etsin: pienikokoinen laukku, jonka koko sopii käsimatkatavaroihin, ilman liian paljon tavaraa, joka ylittää sen, pieni vyötasku, tuuletettu selkä ja hyvä tuki: ihanteellinen retkille päiväretkille, tarvittaessa vähän ladattu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up