up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

plus
  • 360Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Play videoSalewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots
  • Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Tuotekuvaus Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Salewa Alp Trainer Mid Gore Tex on joustavat, mukavat, retkeily- ja korkea-intensiteettiset vuoristoharjoittelussaappaat, jotka on suunniteltu kaikille, jotka ovat ytimen alpinisteja. Tämä monipuolinen kenkä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja vetokyvyn vaihtelevissa sääolosuhteissa ja karkeassa maastossa.

Varma kahva Vibram-ulkopohja, jonka avulla saappaat tunkeutuvat maahan ja luo hyvän kitkan märkiä kiviä vastaan, kun polkua juokset. Gore tex Performance Comfort -vuori tarjoaa optimoidun hengittävyyden ja vedenpitävyyden myös märillä ja liukailla pinnoilla. Se toimii poikkeuksellisen hyvin kaikenlaisissa polkuissa.

Lisäksi Bilight-välipohja tarjoaa parannetun ja kestävän iskunvaimennuksen ja palautumisen. 3F-järjestelmä tarjoaa optimoidun hengittävyyden ja vakauden myös märillä ja liukailla pinnoilla, ja Salewan Alpine -sovitus takaa 100% läpipainopakkauksen. Joustavat säärystimet pitävät reitin roskat, kuten hiekan ja lehdet pois, ja vaihdettavilla kerroksilla varustettu Multi Fit Footbed + (MFF +) tarjoaa parhaat mukautukset jaloillesi.

Se on lopullinen vuorikiipeilykenkä, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajeille . Salewa Alp Trainer Mid Gore Tex on vastaus, jos etsit täydellisiä saappaita, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta . Alp Trainer Mid Gtx on Gore Tex® Extended Comfort-vuori, joka sopii erinomaisesti vedenpitävyyteen ja hengittävyyteen maltillisissa ja lämpimämmissä ilmasto-olosuhteissa tai korkeampien aktiivisuustasojen aikana. Vesi säilyy ulkona, kun taas hikoilu voi helposti paeta sisäpuolelta. Niiden eristämättömän rakenteen ansiosta ne ovat ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka arvostavat erinomaista ilmasto-mukavuutta ja lämmön vapautumista.

Boot on Suede nahka ja venyttää kangas yläpuolella suojaava Pu päällystetty Rand, kun taas kestävä ja monipuolinen Vibram ® vaellus lähestymistapa ainoa kattaa laaja spektri Mountain Terrain.

Alp Trainer Mid Gtx integroi patentoidut Salewa®-teknologiat, jotka tarjoavat Alpine Fit 100%: n vapaan takuun: Mukautettava Multi Fit -jalusta (Mff), jossa on vaihdettavat kerrokset, joten voit mukauttaa sen jalkasi ainutlaatuiseen muotoon; Kiipeilykiinnitys oikeaan varpaaseen, jotta se sopii paremmin; 3f Järjestelmä tukevaan nilkka- ja kantapäätuetukseen.

Ominaisuudet:

3f Järjestelmä

monivuotisen

Kiipeilykiinnitys

vibram

Gore Tex

Cleansport Nxt ®

Tekniset tiedot:

Ainoa segmentti: Vaellus ja vaellus

Paino: 555 G

materiaali:

Päällinen: 1.6–1.8mm Mokkanahka / Pu-päällystetty nahka Rand / Stretch-kangas

Ulkopohja: Vibram® Hike-lähestymistapa

Vuori: Gore Tex® Extended Comfort

Vibram® Hike-lähestymistapa

Gore Tex® Extended Comfort

Alpin Komfort Tipp 05/19


Jos etsit korkealaatuisia Saappaat tuotteita, siinä tapauksessa Saappaat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots:a, jonka tämänhetkinen hinta on 226.917 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. trekkinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia ulkoilu varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Tecnologias Salewa Alp Trainer Mid Goretex Hiking Boots

Asiakasarvostelut ja kysymykset (37)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upeat saappaat

-

Käytin näitä pari kertaa ja ensimmäisellä pitkän päivän vaelluksella he tappoivat jalkani, seuraavalla vaelluksellani sitoin nauhat uudelleen eri tavalla ja he olivat unelma, erittäin kevyt, vedenpitävä kävely purojen läpi, hyvin tuuletettu ja tukevalla otteella sammaleiset ja kiviset jyrkät kaltevuudet. Suosittele heitä kymmenen kertaa.

Italiassa valmistetut kengät: kokonaislaatu

-

Tämä on ensimmäinen osto tämän tuotemerkin jalkineille, minun on sanottava, että olen iloisesti yllättynyt, istuvuus on erinomainen ja jopa monen tunnin kuluttua jalka ei ole enää väsynyt, vaellukselle, joka ei ole liian vaativa, se on täydellinen. Tämä on ensimmäinen osto tämän tuotemerkin jalkineille, minun on sanottava, että olen iloisesti yllättynyt, istuvuus on erinomainen ja jopa monen tunnin kuluttua jalka ei ole enää väsynyt, vaellukselle, joka ei ole liian vaativa, se on täydellinen.

Upeat kengät

-

paketti vastaanotettu, olen koko 43, otin koon 44, nauhat ovat 195 cm tietoa ... lähde nopeasti mennä ja testata niitä

Salewa alp -valmentaja

-

Erinomaiset saappaat, olen yleensä 10,5 ja menin tavallisen koon kanssa ja ne sopivat täydellisesti. Erittäin mukava ja hyvä rakennuksen laatu.

Salewa rewiev

-

Fabalous, kevyt, kiipeilyalue .... Kaikki mitä tarvitsen.

Mukavuus pakkauksen ulkopuolella

-

Olen leveän ja normaalin jalkaleveyden välissä. Menin koossa 9 US ja olen iloinen voidessani sanoa, että varvassäiliö on tarpeeksi leveä välttääksesi hankausta sivuilla, mutta antaen silti riittävästi tilaa heiluttaa varpaita. Havenin ei tarvitse erottaa pohjallisia osana monivuotista rahoituskehystä.

Salewa alp -valmentaja

-

Hyvä kenkä. jalka Minulla on numero 42 ja tilasin 42, kenkä on kuin valettu

Salewa alp kouluttaja mid goretex

-

Hyvä tuote, ne ovat suhteellisen kapeita, mutta kuluvat kuin hansikas. Testaan saappaat paremmin, mutta mielipide on erinomainen. Sillä, jolla on leveimmät jalat, mikä ei ole minun tapaukseni, tulisi olla varovaisempi. Nopea toimitus, suosittele kauppaa.

Salewa alp -valmentaja

-

Erittäin hyvät kengät, suhteellisen kapeat, osta 1/2 - 1 kokoa suuremmat. Nopea toimitus, kaikki ok.

Salewa alp kouluttaja mid goretex

-

Testattu.

Erinomainen

-

Mukava kenkä ensimmäisestä käyttökerrasta, kevyt ja sopiva kaikille reiteille. Toisella uloskäynnillä, täydellinen jopa 5 tunnin jälkeen vuoristossa.

Salewa

-

verratonta mukavuutta, ne sopivat jalkaan ihanasti.

Suuri kenkä.

-

Suuri vaelluskenkä. Sopii hyvin. Hyvä laatu ja nopea toimitus!

Super!

-

Salewa on takuu. Erittäin mukava ja laadukas kenkä. Ostin puoli kokoa tavallista suurempaa, koska kenkä on tiukka kärjessä.

Erinomainen laatu

-

Sopii hieman pitkäksi, mutta ei kovin leveäksi. Nauhat ovat vähän lyhyitä makuni mukaan.

Erinomainen. täydellinen tyytyväisyys.

-

Hyvä kenkä. Erinomainen ja edulliseen hintaan. Se tuli minulle tänään, viiveen jälkeen COVID 19: ltä, mutta se oli sen arvoinen.

Fantastinen

-

Paras saappaani, joka minulla on koskaan ollut. Olen nyt 70-vuotias ja nämä ovat parhaimmat saappaat, jotka minulla on koskaan ollut. Nyt toisella parillani ... Ihanan mukava.

Oikein hyvä

-

Nopea toimitus, erittäin hyvä laatu

Erittäin suositeltavaa

-

Erittäin mukava ja sitä etsin. Ne sopivat erittäin hyvin niille meistä, joilla on kapeat jalat. Täydellinen.

Upea kenkä

-

Upea kenkä, erittäin mukava.

Mukava retkeilykenkä

-

Mukava mukava retkeilykenkä. Yläkäsitelty. Pitäisikö tilauksen olla normaalia suurempi kenkäkoko. Se on leikattu hiukan kapeaksi edestä.

Salewan laadunvarmistus

-

erittäin mukava kenkä, en voi odottaa kokeilla niitä maassa !!!

Täydellinen

-

Ostin parin salewa-vaelluskenkiä, lukeessani negatiivisia arvosteluja olin hieman huolissani myös siitä, että kun ostan ensimmäisen kerran trekkiinilla, minun piti muuttaa mieltäni, että kengät aktivoituvat vahvistettuun aikaan ja ovat täydellisiä, suosittelen sivustoa ja varmasti Aion ostaa uudelleen

Fantastinen!

-

Minulla oli mahdollisuus kokeilla niitä 60 km: n retkellä, joka oli jaettu kahteen päivään, kaikki loukkaantuivat, mutta jalkani eivät saaneet, he olisivat voineet kävellä niin monta ilman ongelmia erinomaisen kengän ansiosta, joka antaa mukavuuden ennen kaikkea huomiotta ottamatta turvallisuutta ja materiaalien laatua. , Vibram-pohja ei kiellä eikä kangas ole myöskään suorastaan erinomaista hengittävyyttä, mutta muista yhdistää ne hyvällä sukkiparilla!

Erittäin mukava

-

Upea kenkäsuunnittelu ja -laatu. Sain sen, laita se, sopii täydellisesti !!

Top kengät

-

Upeat ketterät kengät lämpiminä päivinä - olen erittäin innostunut

Scarpone salewa

-

Nämä ovat parhaimpia, mukavimpia kenkiä, joita olen käyttänyt (yli 30 vuoden aikana, kun olen ollut vuorilla) jopa melko vaikeissa olosuhteissa = kevätlumi 4, 5 päivän "vaellusten" aikana 2000 - 2000 3800m tai ne ovat vastustaneet hyvin; Minulla on muita, jotka sopivat paremmin likaisiin sääolosuhteisiin, mutta + - 10 vuoden palvelun jälkeen käytän niitä edelleen via ferratassa. Kiitos Salewa

Upeat kengät ja nopea toimitus

-

Kengät näyttävät täydelliseltä, en voi odottaa testata niitä ulkona. Toimitus oli todella nopea.

Upea retkeilykenkä

-

Upea retkeilykenkä. Erittäin hyvä työstö, hyvä istuvuus, hyvä nilkkojen tukevuus, pohjan iskunvaimennus ei ole liian kova ja ei liian pehmeä, hyvä hinta-laatusuhde.

Mitä etsin

-

Etsin kevyttä saappaata, jossa on goretex ja Vibram-pohja, ja se on täydellinen sekä mukautuva täydellisesti ja jolla on erinomainen vakaus

Mukava ja tyylikäs

-

Täydellinen koko, mukava ja riittävän joustava

Suuri

-

Erittäin mukava ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettu. Suosittelen heitä.

Erittäin mukava

-

Todella mukava ja uskomattoman istuva.

Super saappaat

-

Todella mukava, rakasta heitä. Olisi erittäin suositeltavaa

Saappaat

-

Super saappaat, todella mukava!

Suositeltava

-

Yläkenkä, on heti täydellinen ja juoksee erittäin mukavasti. Toimitus oli myös siististi ajallaan.

Upea vaelluskenkä ...

-

Rakastan Salewan retkeilykenkiä ja -saappaita. Nämä saappaat ovat erittäin mukavia, sallivat jalkani olla tukeva ja turvallinen, mutta sallii jalkani liikkua. Upea kenkä ympäri.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up