up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Cammino 50+10L Backpack

Salewa Cammino 50+10L Backpack

plus
  • 360Salewa Cammino 50+10L Backpack
  • Play videoSalewa Cammino 50+10L Backpack
  • Salewa Cammino 50+10L Backpack
  • Salewa Cammino 50+10L Backpack

Salewa Cammino 50+10L Backpack

Tuotekuvaus Salewa Cammino 50+10L Backpack

Välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille , Salewa Cammino 50 + 10L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu korkean intensiteetin retkeilyyn tai vuorikiipeilyyn. Se on erittäin mukautuva taajamahiihdosta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja helppo kuljettaa.

Valmistettu kevyestä, kulutusta kestävästä nailonista ja yli 60 litran kapasiteetilla tekee tästä reppusta täydellisen kaikille retkeily- tai vuorikiipeilyretkeillesi. Helppokäyttöisen Custom Fit -kantojärjestelmän anatomisesti muotoillut pehmustetut olkahihnat ja lantiovyö antavat maksimaalisen mukavuuden ja yksilöllisen istuvuuden.

Lisäksi sivuttaiset puristushihnat tarjoavat maksimaalisen vapauden kehon liikkeistä. Sivutukolla voit hankkia laitteesi helposti ja nopeasti. Suurissa taskuissa on runsaasti säilytyskapasiteettia välttämättömille laitteillesi.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Salewa Cammino 50 + 10L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti! Suunniteltu pidennettyihin, monen päivän alppivaellusretkeihin, joissa sinun on otettava enemmän mukaasi (jos olet itseharkittu pakkaaja, jolla on kevyt, minimalistinen lähestymistapa). Cammino 50 + 10 on mukava treking-paketti, joka on valmistettu kevyestä, erittäin kulutusta kestävästä nailonista. Täysin säädettävä kantojärjestelmä ja suuri kapasiteetti 50 litraa. Kuten eniten myytyyn retkeilypakettiin päivitetty versio, siinä on helppokäyttöinen räätälöity kantojärjestelmä, jolla on säädettävä selänpituus plus anatomisesti muotoillut, pehmustetut olkahihnat ja lonkkavyö yksilöityihin. Fit.Lisäksi kuormanostohihna varmistaa optimaalisen selkänojan sopivuuden pitkillä etäisyyksillä, kun taas muotoiltu hipipiili takaa tukevan istuvuuden ja hyvän kuormansiirron lonkillesi. Suuret säilytystaskut tarjoavat runsaasti tilaa varavaatteille tai telttapylväillesi. Erillinen etuosasto.Nopeaan ja helppoon pääsyyn tärkeille kohteille matkalla, matkalla olevat taskut ovat helposti saavutettavissa ilman, että pakkausta täytyy poistaa takaapältä.Kaikki Hydraatiojärjestelmästä poistuminen, jäänpoistoristeilynaulan kiinnitys, kuorman hallinta ja sivupuristushihnat plus Mahdollisuus kuljettaa ylimääräistä tilavuutta (10 litraa) irrotettavan, korkeussäädettävän kannen alla.

Koko_reppu: 75 x 36 x 30 cm


Salewa Cammino 50+10L Backpack:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa ulkoilu kaupassa, saat Salewa Cammino 50+10L Backpack:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 115.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Salewa Cammino 50+10L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Paino?

-

Haluaisin painomäärityksen. Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Se painaa 1600 g.
Kiitos kysymyksestäsi!

Hyvä odotetusti

-

Odotimme laatua Salewan valmistajalta ja saimme sen. Lisäksi hinta on suhteellisen alhainen.

Mitat

-

Mitkä ovat tuotteen mitat? Korkeus x leveys x syvyys

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Salewa Cammino 50 + 10L, koko reppu: 75 x 36 x 30 cm

Terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up