up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Cammino 50+10L Backpack

Salewa Cammino 50+10L Backpack

plus
  • 360Salewa Cammino 50+10L Backpack
  • Play videoSalewa Cammino 50+10L Backpack
  • Salewa Cammino 50+10L Backpack
  • Salewa Cammino 50+10L Backpack

Salewa Cammino 50+10L Backpack

Tuotekuvaus Salewa Cammino 50+10L Backpack

Välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille , Salewa Cammino 50 + 10L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt reppu, joka on suunniteltu korkean intensiteetin retkeilyyn tai vuorikiipeilyyn. Se on erittäin mukautuva taajamahiihdosta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja helppo kuljettaa.

Valmistettu kevyestä, kulutusta kestävästä nailonista ja yli 60 litran kapasiteetilla tekee tästä reppusta täydellisen kaikille retkeily- tai vuorikiipeilyretkeillesi. Helppokäyttöisen Custom Fit -kantojärjestelmän anatomisesti muotoillut pehmustetut olkahihnat ja lantiovyö antavat maksimaalisen mukavuuden ja yksilöllisen istuvuuden.

Lisäksi sivuttaiset puristushihnat tarjoavat maksimaalisen vapauden kehon liikkeistä. Sivutukolla voit hankkia laitteesi helposti ja nopeasti. Suurissa taskuissa on runsaasti säilytyskapasiteettia välttämättömille laitteillesi.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Salewa Cammino 50 + 10L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti! Suunniteltu laajennettuihin monipäiväisiin Alpine Treks -kohteisiin, joissa sinun on käytettävä enemmän (jos olet itsepainuva pakkaaja kevyellä, minimaalisella lähestymistavalla), Cammino 50 + 10 on mukava vaelluspaketti, joka on valmistettu kevyestä, erittäin hankauksesta kestävästä nailonista Täysin säädettävällä kantolaitteella ja suurella kapasiteetilla 50 litraa. Päivitetty versio parhaan myyntitarjouspaketuksemme ominaisuuksineen on helppo säätää Mukautettu kantolaite, jossa säädettävä takapituus plus anatomisesti muotoiltu, pehmustetut olkahihnat ja rintaliivit yksilölliseen istuvuus.

Lisäksi Load Lifter -hihnat takaavat optimaalisen taaksepidon pitkillä etäisyyksillä, kun taas ennalta muotoillut Hipfin-takuut ovat kestävä ja hyvä lataus lonkkaasi.

Suuri säilytyslaukku tarjoaa runsaasti tilaa varastetuille vaatteille tai telttapäille ja siellä erillinen etupaneeli.

Nopea ja helppokäyttöinen pääsy tärkeisiin kohteisiin En Route, On The Go -askeleita on helppo saavuttaa ilman poistamista pakkauksesta selkäältä. Kun nesteytysjärjestelmä poistuu, jäänmurtuma-askel, kuormanhallinta ja sivun puristusliinat Plus The Lisävarusteena saatava ylimääräinen äänenvoimakkuus (10 litraa) irrotettavassa, korkeussäätöisessä kannessa.Salewa Cammino 50+10L Backpack:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Salewa:n tuotteista ja muista ulkoilutuotteista, tsekkaa myös Reput ja matkalaukut tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Salewa Cammino 50+10L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Paino?

-

Haluaisin painomäärityksen. Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Se painaa 1600 g.
Kiitos kysymyksestäsi!

Hyvä odotetusti

-

Odotimme laatua Salewan valmistajalta ja saimme sen. Lisäksi hinta on suhteellisen alhainen.

Mitat

-

Mitkä ovat tuotteen mitat? Korkeus x leveys x syvyys

asiantuntijamme vastaavat

Hei,

Salewa Cammino 50 + 10L, koko reppu: 75 x 36 x 30 cm

Terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up