up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots

Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots

Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots

Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots

Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots

plus
  • 360Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots
  • Play videoSalewa Condor EVO Goretex Hiking Boots
  • Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots
  • Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots
  • Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots
  • Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots
  • Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots

Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots

Tuotekuvaus Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots

Salewa Condor Evo Gore tex on monivuotinen vuorikiipeilyä tukevat saappaat, jotka on suunniteltu kaikille, jotka ovat ytimen alpinisteja. Tämä monipuolinen kenkä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja vetokyvyn vaihtelevissa sääolosuhteissa ja karkeassa maastossa.

Varma pito ja itsepuhdistuva Vibram mulaz-ulkopohja, jonka avulla saappaat tunkeutuvat maahan ja luo hyvän vetovoiman märkiä kiviä vastaan polun ajaessa. Gore tex Performance Comfort -vuori tarjoaa optimoidun hengittävyyden ja vedenpitävyyden myös märillä ja liukailla pinnoilla.

3F-järjestelmä tarjoaa optimoidun hengittävyyden ja vakauden myös märillä ja liukailla pinnoilla, ja Salewan Alpine -soveltuvuus takaa 100% läpipainopakkauksen. Joustavat säärystimet pitävät poissa polun roskat, kuten hiekan ja lehdet. Vaikka 3D-nauhoitusjärjestelmä varmistaa, että jalkasi sopii täydellisesti.

Se on lopullinen vuorikiipeilykenkä, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajeille . Salewa Condor Evo Gore tex on vastaus, jos etsit täydellisiä saappaita, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta . Condor Evo Gtx on kaikkina vuodenaikoina vuorikiipeilyä kestävä kenkä, joka kestää perwangerin mokkanahkaa, ylhäältä ja kestävästi vedenpitäväksi ja hengittävältä Gore Tex -suoritusvyöhykkeeltä optimaaliseen ilmasto-oloon muuttuvissa sääolosuhteissa. Sillä Crampon-yhteensopiva rakenne sopii käytettäväksi puoliautomaattisten kruunujen kanssa .

Underfoot, itsepuhdistuva Vibram Mulaz -suojus tarjoaa erityisen tehokkaan reunanvakavuuden, hyvän tartunnan Rock- ja Scree-pinnalle sekä optimaalisen vetovoiman mudalla, ruoholla ja lumella. Condor Evo Gtx integroi patentoidut Salewa-teknologiat tarjoamaan Alpine Fit 100%: n Blister-ilmaisen takuun:

3F-järjestelmä kiinteälle nilkan ja kantapään tukemiseksi ja 3D-kiinnitysjärjestelmän takaamiseksi, että se sopii täydellisesti jalkaasi.Älä odota enää pidempään ja osta Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots. Jos sinulla on kysyttävää Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä trekkinn yhteydenottosivumme kautta. trekkinn tarjoaa erityisen kokoelman Miesten kengättuotteita ulkoilu:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Miesten kengät varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Saappaat varusteilla.

Ominaisuudet Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots

Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Tecnologias Salewa Condor EVO Goretex Hiking Boots

Asiakasarvostelut ja kysymykset (35)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Suuri kenkä

-

Upea kenkä, se täyttää kaikki odotukseni, muutamassa päivässä kokeilemme niitä vuorella. Kaikki täydelliset kiitokset, yritys, johon voit luottaa 100%. Jatkamme ostoksia täällä.

Salewa

-

Upeat saappaat erittäin tyytyväisiä heihin !!! Ne sopivat täydellisesti ... eivät kuitenkaan vielä kuluttaneet niitä ...

Erinomaista

-

Erinomaiset kengät, olen tyytyväinen

Erinomaista

-

Juuri mitä tarvitsin. Todella nopea toimitus.

Todella tyytyväinen

-

Todella tyytyväinen näihin saappaisiin. Istuvuus on täydellinen, runsaasti tilaa melko leveille jaloilleni. Pohjan jäykkyyden määrä on suuri. Riittävän jäykkä purileimoille, mutta riittävän joustava, jotta pitkät vaellusjaksot olisivat mukavia. Kevyt, lämmin ja vedenpitävä. Kaikki mitä tarvitset.

Suuri kenkä

-

Laadukas kenkä, erittäin jäykkä ja siksi täydellinen myös jääkouristeisiin. Suuri vedenpitävä tiiviste

Talvikengät

-

Saappaat ja laadukkaat!

Absoluuttinen täydellisyys

-

Salewa Condor -saappaat ovat ehdottoman täydellisiä, jos etsit opiskeluun tarkoitettuja, vahvoja, kestäviä saappaita, jotka pystyvät käsittelemään kaikkea heille heitettyä. Käytän Salewasia päivittäin 2 vuoden ajan ennen kuin edes ajattelen niiden korvaamista. Uudet ovat aina yhtä mukavia kuin vanhat. Nämä ovat täydellisiä vaelluskengissä. Erittäin suositeltavaa.

Täydellinen

-

Korkealaatuinen tuote johtavalta brändiltä, kuten salewa, mukavuus ja erinomaiset tekniset ominaisuudet, käytetään korkealle vuoristoreitille ja aina täydellisin tuloksin.

Arvostelu

-

Super vuorikiipeilykengät. Erinomainen istuvuus. Toivon, että 3D-pitsi kestää .. kaikkialla näyttää todella kestävältä.

Suuri arboristikenkä

-

Rakastan kenkää, joka tilasi juuri uuden parin kahden vuoden kuluttua, jotka minulla on vielä, ovat edelleen vedenpitäviä, ei kulutuspintaa, mutta kävelen sementtikivillä ja tien upeilla kengillä, vaikka suosittelen niitä kaikille puun kiipeilijöille

Salewa condor evo goretex

-

Suuri kenkä, huolimatta erittäin lujasta pohjasta, voit rullata pois, kun kävelet normaalisti tasaisella. Kokeilen sitä pian Dolomiiteilla. Ainoa negatiivinen kohta: Ei erityistä nauhoitusjärjestelmää. Siksi 1 pisteen vähennys.

Täydellinen

-

Olen 3. parissani kuudessa vuodessa. Olen sairaanhoitaja ja käytän näitä kenkiä 14 tuntia päivässä talvella ja kesällä, eikä rehellisesti sanottuna ole mitään parempaa. Teen paljon keskimääräisiä vuoria ja ne ovat täydellisiä. Älä koskaan läpipainoliuskaa, älä koskaan kipua ja edes 10h päivittäisillä kävelyillä

Fantastinen

-

Annoin ne poikaystävälleni, jonka mukaan hän on hämmästyttävä, erittäin kevyt, pehmeä ja virtsarakon vastainen. Hän käytti niitä heti ja huomenna hän menee taas vuorille.

Erinomainen

-

Upea tuote!

Erinomainen

-

Tämä on ensimmäinen tilaukseni trekkinniltä ja olen erittäin onnellinen purfaasistani! Upea tuote, nopea toimitus, paras hinta!

Erinomainen

-

Erinomainen t-paita! Olen erittäin onnellinen ostostani! Tämä on ensimmäinen tilaukseni trekkinniltä ja kokemukseni oli upea! Parhaat hinnat ja erittäin nopea toimitus !!

Salewa condor evo goretex

-

Toimitus tehdään ajoissa. Virheeni osoitteen kirjoittamisessa ei aiheuttanut vaikeuksia paketin toimittamisessa ... Italian ammatillisen postin kuriirit! Salewa Condor Evo Goretex kengät mitä sanoa .... TOP! Tämä on toinen pari, käytän niitä jäällä kouristeilla, pitkille vuorimatkoille, mihin tahansa säähän ... ne täyttävät tarpeeni erittäin hyvin. erinomainen

Hyvä kiipeilyyn.

-

Toinen myyntiparini oli. Erinomainen linjatyön tekemiseen. (Voimajohdot) mukava työskennellä koukkuistani koko päivän. Hengitä paremmin kuin sportivas ja scarpas.

Oikein hyvä

-

Saappaat ovat erittäin mukavat nilkassa, ne ovat melko kevyitä, mutta todella vakaita!

Super

-

suuri

Cramponin yhteensopivuus

-

Hei joukkue, voinko käyttää tätä kenkiä vaellukseen korkealla noin 6000 metrin korkeudessa ja onko mahdollista kiinnittää cramponeja

asiantuntijamme vastaavat

Moi,
Nämä saappaat on tarkoitettu vuorikiipeilyyn, joten ne ovat hyvä vaihtoehto kiipeilyyn korkealla vuoristossa, ne ovat yhteensopivia aluslasien kanssa.
terveiset

Great !!

-

Poikkeukselliset saappaat, erittäin mukavat ja kevyet. Erittäin nopea toimitus.

Erittäin hyvä tunne

-

Toimitus ajallaan ja muodossa. Hyvät ensimmäiset tunteet sen ensi-illassa. Mukava istuvuus täydellisesti ilman hankaa ja erittäin kevyet kengän tyyppiset sisäosat. suositeltava

Parhaat saappaat

-

Olen puoliammattilainen vuorikiipeilijä ja alppihiihtäjä. Vuosien varrella olen rakentanut liian monta loukkaantumista ja en voinut majoittaa saappaita, joissa olin mukava ennen ... ennen kuin yritin Salewaa. Viimeisten 4 jakson aikana ostan vain Salewaa, retkeilyä ja kolmen ja neljän vuodenajan vuorikiipeilyä. saappaat (neljä paria saappaita viimeisiltä vuosilta erilaisiin tarpeisiin). Olen tyytyväinen niihin kaikkiin, voin mukavasti kiivetä tai taas reppua eikä minulla ole kipua tai painetta aiempiin loukkaantuneisiin niveihini. Lisäksi ne ovat erittäin kevyitä ja mukavia. Voin nukkua päällään. Koko on 43,5 ja olen mukava Salewa 44.5: ssä pitkällä matkalla.

Nopea toimitus

-

Konkreettiset tilaukset ja alle viiden arkipäivän kuluessa se oli ilmoitetussa osoitteessa, Espanja. Ilman ongelmia tuotteessa, kokeile sitä pian joillakin Argentiinan Andien vuorilla .-

Toivottavasti pysyt kuivana

-

Erinomaiset kengät

-

Testattu Vosgesin (Wormsa) poluilla ja kulmilla, Erittäin hyvä asu, melko kevyt, Flex3D tekee työnsä täydellisesti, eikä lamppua kannalla! Suosittelen!

Erinomainen

-

He vastaavat uskollisesti vuorikiipeilyn tyypillisiin tarpeisiin sekä jäällä että kalliolla! Erittäin mukava myös esteettinen ilme!

Suuri käynnistys suoraan laatikosta

-

Olen aikaisemmin käyttänyt salewaa ja valitsen seuraavan parin saappaat. jakso oli noin kuukausi. vei ne välittömästi valkoisiin vuoristoon ja he tekivät erinomaisen. Rakastan leveä varvas laatikko. joku, jolla on leveä jalka, ei tarvitse laajaa leveyttä, varvaslaatikko on luonnollisesti rakennettu leveyden vuoksi. nyöritysjärjestelmä on paikalla. pysyi uskomattoman lämpimänä koko päivän lumessa ja kylmässä.

Mukava

-

Tämä on paras kengät, joita voisin kuvitella. Menin Mt Blanciin ilman draamaa. Erittäin mukava ja kevyt. Olin kävellä pyöreä lumi koko päivän, ja erittäin lämpimällä säällä kallioisella vuorella. Minun jalat kiittävät minua tästä valinnasta

Salera, queen of the mountains

-

Testauksen jälkeen joitakin vaellus kengät, Salewa Condor Evo Goretex ovat ihanteellisia vuoristovaelluksen, vuorikiipeily, lumikengillä tai jääraudat. Erinomainen suorituskyky, kevyt, pienikokoinen, 3 vuoden jälkeen palvelun, ne ovat aina päällä, ainoa, järjestetään ja johdetaan jalka, mukavuus, poistoja, kivet, lumi, laivaston, ei valituksia, olen myös laittaa 10/10!

Tip top salewa!

-

Hyvin onnellinen, minun täytyy työskennellä vuodeksi (työskenneltäessä puhelinlinjaa, vuoristo, metsä) mitään raportoida suhteessa laatuun. mikään ei ole pois. Hinnalla on todella alkuun. Melko kovan (pohjallinen).

Nappi

-

Spectacular boot. Niin mukava, nolla rakkuloita niiden kanssa, ylevää läpäisemättömyys. Pukeudun 10.

Salewa condor evo goretex

-

Olen ollut useita eri vaelluskengät vuosien varrella ja on aina ollut jalka ongelmia missä minun jalka pyrkii liukumaan / hieroa ja saada rakkuloita takana minun jalka. Mutta nämä kengät kävely 10 tuntia kaikilla aloilla jopa lumessa ja vedessä, jalkani olivat kuivia, lämmin ja mukava, ei rakkuloita! Rakastan sitä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up