up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa
360

Salewa Crow Goretex Hiking Boots

Salewa Crow Goretex Hiking Boots

Salewa Crow Goretex Hiking Boots

Salewa Crow Goretex Hiking Boots

Salewa Crow Goretex Hiking Boots

Salewa Crow Goretex Hiking Boots

plus
  • 360Salewa Crow Goretex Hiking Boots
  • Play videoSalewa Crow Goretex Hiking Boots
  • Salewa Crow Goretex Hiking Boots
  • Salewa Crow Goretex Hiking Boots
  • Salewa Crow Goretex Hiking Boots
  • Salewa Crow Goretex Hiking Boots
  • Salewa Crow Goretex Hiking Boots
  • Salewa Crow Goretex Hiking Boots

Salewa Crow Goretex Hiking Boots

Tuotekuvaus Salewa Crow Goretex Hiking Boots

Salewa Crow Gore tex on hankausta kestävä, mukava retkeily- ja korkean intensiteetin vuoristoharjoittelukenkä, joka on suunniteltu kaikille, jotka ovat alpinisteja ytimeen saakka. Nämä monipuoliset saappaat tarjoavat maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja pidon vaihtelevissa sääolosuhteissa ja kovassa maastossa.

Jäämien kanssa yhteensopiva Vibram New Mulaz -pohja, joka antaa saappaiden tunkeutua maahan ja luo hyvän pidon märkiä kiviä vastaan polkujuoksun aikana. Gore tex Performance Comfort -vuori tarjoaa optimoidun hengittävyyden ja vedenpitävyyden myös märillä ja liukkailla pinnoilla. Se toimii poikkeuksellisen hyvin kaikenlaisilla poluilla.

3F-järjestelmä tarjoaa optimaalisen hengittävyyden ja vakauden myös märillä ja liukkailla pinnoilla, ja Salewan Alpine-sovitus takaa 100% läpipainopakkauksen. Joustavat säärystimet pitävät poissa polkujätteet, kuten rakeet ja lehdet, ja Multi Fit Footbed + (MFF +), jossa on vaihdettavat kerrokset, tarjoaa parhaan mukautuksen jalkoihisi.

Se on lopullinen vuorikiipeilykenkä, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailulajille . Salewa Crow Gore tex on vastaus, jos etsit täydellisiä saappaita, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta .

Crow GTX on monipuolinen vuorikiipeilykenkä, jossa on kulutusta kestävä kangaspäällinen ja vedenpitävä GORE TEX® -suoja. Crow GTX on suunniteltu kesäkäyttöön yleiseen alppimaastoon ja alppiretkeilyyn.Siinä on puristimien kanssa yhteensopiva Vibram New Mulaz -pohja - Combi-puristimille - joka tarjoaa otteen kivestä ja pitoa sekoitetuissa vuoristoissa ja lumessa. GORE TEX® Performance Comfort -vuori tarjoaa optimaalisen ilmastomukavuuden, jos sää sulkeutuu sinuun ja siellä on täysi kumiranta suojaksi kiveä ja pintaa vastaan. Crow GTX integroi SALEWA-tekniikat tarjoamaan Alpine Fit 100% läpipainopakkauksettoman takuun: 3F-järjestelmä tukevaan nilkan ja kantapään tukemiseen, kiipeilyjärjestelmä varmistaa, että se sopii täydellisesti jalkasi ympärille, ja Flex-kaulus mukavuutta laskeutuessa.


Ominaisuudet:

3S COMBI -JÄRJESTELMÄ
Joustava kaulus
Cleansport NXT ®
Gore Tex
Vibram
MFF + pohjallinen
Kiipeily Nauhoitus
3F-järjestelmä


Tekniset tiedot:

Pudotus: 12 mm (kantapinoton korkeus 35 mm / kärjen varren korkeus 23 mm)
Istuvuus: Vakio
Yhden kengän paino: 675 g
Ainoa segmentti: Vuorikiipeilykramppu yhteensopiva
CSR: Fair Wear -säätiö
Pohja: MFF +
Pohjallinen: Jäykkä: Nailon + 27% lasikuitua
Vuori: GORE TEX® Performance Comfort
Ulkopohja: Vibram New Mulaz
Ylä: 1,6 mm mokkanahkaa, 360 ° täyskumirand, erittäin kulutusta kestävä kangas


Teknologia:

Fair Wear -säätiö
GORE TEX® Performance -mukavuus
Vibram Uusi MulazSalewa Crow Goretex Hiking Boots:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa ulkoilu kaupassa, saat Salewa Crow Goretex Hiking Boots:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 223.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Salewa Crow Goretex Hiking Boots

Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Tecnologias Salewa Crow Goretex Hiking Boots

Asiakasarvostelut ja kysymykset (25)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Söpö

-

Istuvuus on hyvä erittäin kaunis muotoilu ei vain kokeile niitä vuorella

Odotetusti sopivaksi

-

Käytin Salewa-kenkiä ensimmäistä kertaa ja olin vaikuttunut istuvuudesta. Valmistajat, kuten kaksoispohjat, ovat erityisen kiinnostuneita Salewasta. Se sopii myös japanilaisille jalkoille.

Kokeilla vuoristossa

-

Erittäin kevyt ja mukava. On vielä kokeilla niitä vuorilla.

Salewa-kenkä

-

Erittäin loistava kenkä, sen hyvä laatu

Yli tyytyväinen

-

Olen ollut iloisesti yllättynyt. Ne ovat ensimmäiset Salewa-saappaat / tossut ja näen, että ne ovat erittäin laadukkaita ja mukavia. Nyt on aika lähteä suosikkimaallesi, vuorelle!

Javichimbo78@gmail.com

-

Erittäin kevyt ja turvallinen boot

Täydelliset saappaat

-

Se on ensimmäinen kerta, kun ostan puolijäykkiä saappaita, ja ne ovat täydellisiä pääsyyn vuorikiipeilymaailmaan. Ne eivät vahingoita, ne ovat erittäin mukavia ja sen lisäksi, että niille ei ole siirretty mitään kosteutta, se on yhteensopiva minkä tahansa puoliautomaattisen cramponin kanssa, ja ne sopivat täydellisesti, se on yleensä Se tarttuu kaikenlaiseen maastoon. Nilkkaosa ylläpitää hyvää tukea. Epäilemättä Salewa-tuotemerkki on paras.

Täydellinen

-

Kevyt, mukava, kestävä. Kuten hansikas.

Tarvitsen nyt kaikki

-

Käytän näitä saappaita linjatyöhön (voimalinjoihin) Arizonassa. Nämä saappaat ovat hienoja, pyöristettyjä saappaita. Ne pitävät paikallaan ja ovat mukavia liikkuessaan maassa juoksemisesta koukkuihini tekemiseen. Olen kokeillut kaikkia muita kaupalle tyypillisiä merkkejä, ja nämä ovat ylivoimaisesti parhaat minulle. He hengittävät hyvin, pitävät autiomaista lämpöä eivätkä tunne siltä, että kävelisin vankilla lankkuilla. Erittäin suositeltava linjoille.

Siksi salewa on myös minun tapa

-

Iam on ammattimainen arboristi, joka on käyttänyt Salewa-saappaita, jotka ovat jatkuneet 8 vuotta kentällä päivittäisestä kiipeilystä ja maanpäällisestä sateesta tai paistaen kuumana tai kylmänä. Nämä saappaat ovat ikuisesti tärkeä osa pakkausta. Mitoitus on totta, erittäin mukava, kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja erittäin reilu. Mikään muu saappaat ei ole verrattu booliin. En voi odottaa nähdä Salewa-tuotteiden tulevaisuutta

Ne ovat puolijäykkiä

-

Halusin tietää, ovatko tämä malli vai condor evo puolijäykkiä ?. Adrian

asiantuntijamme vastaavat

Hei
molemmat mainitut mallit ovat puolijäykkiä.
terveiset

Laadukas hinta

-

Huippuluokan saappaat, hyvät, kohtuuhintaan erittäin hyvälaatuisia. Iloinen ntregasta aina ajoissa.

Salewa varis goretex

-

Olen erittäin tyytyväinen Trekkinniin. Salewa on poikkeuksellinen, mukava ja kevyt. Ja kuten aina, erittäin tyytyväinen molempiin saappaisiin ja myyntiprosessiin, Erinomainen tuote, erinomaiset materiaalit Erittäin vaikuttunut näistä saappaista. Kiitos

Täydellinen kenkä

-

Nopea ja vaatimusten mukainen toimitus. Kenkä päällä ja kohtuulliseen hintaan tarjousta ajatellen. Olen iloinen

Mahtava

-

Olin huolestunut ennen kokoa ja kaikki, joten tein paljon tutkimusta ennen ostamista, ja kun sain sen, se oli hyvä valinta! Osta 1 kokoa suurempi, ja se olisi täydellinen. Se on mukava, ja jopa sen käyttäminen päivittäiseen murtautumiseen, ennen kuin sitä käytetään muutamassa päivässä, tulee alppikiipeilylleni Pohjois-Intiassa.

Upea palvelu

-

erittäin nopea ja oikea-aikainen toimitus

Erittäin mukava

-

Erittäin vaikuttunut näistä saappaista. Erittäin mukava ja kevyt. Ja kuten aina, erittäin tyytyväinen trekkinniin. Aina paljon.

Upea kenkä

-

Erittäin mukava, helppo kiivetä hyvällä pidolla!

Super kengät

-

Erittäin kevyet kengät jäykille (vaikkakin hieman pehmeille), erittäin mukavat, vedenpitävät. Kaksinkertainen sisäpohja mahdollistaa säären muodon (leveä tai ohut). Lyhyesti sanottuna se on paras! Jatka enemmän kuin toivoa hyvää suorituskykyä ajoissa ...

Täydellinen salewa-boot

-

Erittäin mukava istuvuus ja räätälöitävissä olevat kaksi pohjallista. Puolijäykkä pohja ferrata vuorikiipeilyyn ja tekniseen maastoon. Laadukkaat materiaalit ja laatat. Great Salewa -tuote

Suuri salewa

-

Erinomainen tuote, erinomaiset materiaalit ja pohjallisen räätälöinti mihin tahansa jalkaan. Sovita taulukon mukaisesti.

Hyvä tuote

-

Tämä on toinen pari Salewan saappaita. Hyvä tuote ja hyvä hinta.

Excellend

-

Excellend

Hieman leveät jalat

-

Leveät jalat suositellaan

Tehokas toimitus ja erinomainen tuote!

-

Niissä kuvauksissa, joissa on saappaat, ei sanota mitään niistä, tulee jotain housuparilta, jotta he voivat muuttaa sitä. Sain juuri tilaukseni ajoissa ja viipymättä. Yritin juuri saappaat ja ne ovat erittäin kestäviä, ne suojaavat nilkan hyvin ja ote, jonka ainoa on poikkeuksellinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up