`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salewa

Salewa Drava 2 PL Full Zip

Salewa Drava 2 PL Full Zip

  • Salewa Drava 2 PL Full Zip
  • Salewa Drava 2 PL Full Zip
  • Salewa Drava 2 PL Full Zip

Salewa Drava 2 PL Full Zip

Tuotekuvaus Salewa Drava 2 PL Full Zip

Drava 2 Polarlite Full Zip Fleece on kevyt monipuolinen eristyskerros, joka on tehty omasta Polarlite Fleece -standardista.

Käytä sitä välikerroksena kerrosjärjestelmässä tai liu'uta se levyn aikana taukojen estämiseksi.

Vetoketjulliset taskut ja litteät lukot sitovat koko ohut, mukava istuvuus.Tutustu nyt kaikkiin Naisten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Salewa Drava 2 PL Full Zip. Osta nyt Salewa Drava 2 PL Full Zip ja säästä paljon puhdasta rahaa Fleecet tuotteista. Lisäksi, Salewa-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Salewa Drava 2 PL Full Zip:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Naisten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Salewa Drava 2 PL Full Zip

Sukupuoli
Ikä
Vetoketjun pituus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje